Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız senin misafirin gelmedimi

Ay geldi geldi dışarı çıktı didem çok yorgunum halsizlikten ölücem daha bir sürü işim var bir sele ütüm var yemek yapıcam akşama yine valiz hazırlanıcak ya ağlıycam ha hamile kadına bu kadar eziyet olur mu((

senanurcum valla bı zaman kızlar yapıolardı da ben tam bılmıorum bıldıgımı soylıım..tuvalet pozısyonunda oturup parmagını sokuyorsun.eger eline sertlik gelirse gebelik var demekti sanırım.ff yada sen bana guvenme hic emın olamadım

Ben az önce denedim ama böyle iyice geride bi sertlik var hamişlerde nasıl oluyordu unuttum bu arada benim adet 3 ünde bitti

eflaaal noldu bacım kim misafirin .bayram yoluna mı cıkacaksınız ne cabuuk.işleri bosver be kuzucum.bavulda utusu bozulacak nasıl olsa utusuz gotur.

Kız sena ne tez canlısın dur yazıcam, parmak olayı adetinden önce parmağını vajinaya sokuyorsun eğer eline sert bişey değiyorsa regli olacaksın demek yok değmiyorsa boşlukta kalıyorsa hamilesin demek

Kepekli sorma canım yarın yola çıkıcaz kaynatam geldi öğlen ben sabahtan ağlamaya başladım sabah yazdım gitmek istemiyorumya neyse bir daha yazmıyım canım geçmişten okursun acayip yorgunum ütü mecbur yapıcam evde iş bırakıp yola çıkamam ya ölürsem

Afr zeynep ben regliden 4 gün önce yapmıştım bende leke gelmişti o gün yerleşme lekesiymiş zaten parmağıma bişey değmemişti boşlukta kalmıştı

Parmaklayın parmaklayın ben yaptığım gün kaçımız parmaklamıştık ceylin evhan falan:)

Deli Allah göstermesinb bu arada bizim ITci farketmedi net hala açık:)
ahahhahah

Oy anam yazdımya kız adetten bir hafta öncede olur parmağını sokup bakıcan işte tövbe tövbe:))

Kız ben yaptım ama geride bi şişlik var anlamadım zati nasıl olacagını normalde hemen ucundamı azıcık parmakladıgındamı var bi şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…