Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Deli Allah göstermesinb bu arada bizim ITci farketmedi net hala açık:)
ahahhahah

Ohhhh sefan olsun, ne var kız ben çarşıya çıkarken bile iş bırakmam ölürüm felen diye:))

Öhüüüü zati yorgunum anam parmağını iyice sokucan işte hiç sertlik gelmemesi lazım,eflal parmak olayı ne diye soruyorlr demiyorlarki bu karı yorgun şuna bir parmak atalım ay pardon el atalım:))))))

Afr zeynep ben regliden 4 gün önce yapmıştım bende leke gelmişti o gün yerleşme lekesiymiş zaten parmağıma bişey değmemişti boşlukta kalmıştı

Benim bugün 24. günüm işin ilginci ne biliyonuzmu ben ondan önce wcde tahret alırken elime beyaz ve yapışkan uzayan bişi geldi akşam oynaşmıştık aceba kalıntılarmıydı ne bu şimdi sizce?
Şişlik de var bende ?

Canım o eşinin spermi oluyor ertesi gün de geliyor yani, parmak herkesde aynı olacak diye bişey yok kocakarı yöntemi sonuçta evhanda sertlik olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Öhüüüü zati yorgunum anam parmağını iyice sokucan işte hiç sertlik gelmemesi lazım,eflal parmak olayı ne diye soruyorlr demiyorlarki bu karı yorgun şuna bir parmak atalım ay pardon el atalım:))))))

Allah yardımcın olsun. Herkesin işi var şu an. :) Herkes bir şey test ediyor. Ya ben baktım ama anlayamadım. Sert bir şey gelmedi. Ama sanki şişlik var gibi. zkol sende de varmış şişlik. Ay nasıl bir şey bu ya? Hoouuffff hayırlısıyla çift çizgileri göreydik...

Nese hoşgeldin canım parmağa daldık hakkaten yazamadım:))

Sağol canım, vajinanın içi zati yumuşacık oluyor sertliği çok rahat anlıyorsun canım.

Deeli Allah göstermesin ölsen millet bak işlerini bıraktı gitti demez:) Bırak geride kalanlar yapsın:)

Derler anacım derler ben şahit oldum dendiğine biizm millet herşeyi söyler

Canım o eşinin spermi oluyor ertesi gün de geliyor yani, parmak herkesde aynı olacak diye bişey yok kocakarı yöntemi sonuçta evhanda sertlik olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Hııım merak ettim kız kocaman uzuun bişi gelince ne bu diye:) Demek bizim çocuk adayı şükrüymüş o:)

Nese hoşgeldin canım parmağa daldık hakkaten yazamadım:))
hoşbuldukk hoşbulduk gördüm herkes parmakla boğmuş seni kolay gelsin canım bu arada benimde ütü yapmam lazım cumartesi gitces bizde bir sürü ütüm var yavaş yavaş yapıyım diyorum ama belim çok ağrıyo :2:

Kızım bu akşam hepimiz tahrik vaziyette atlıycaz adamlara:)

Tövbe çoştu yine bizimki:) aslında adamlara demek lazım herif ben anlamadım birde sen bak diye:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…