Deli Allah göstermesinb bu arada bizim ITci farketmedi net hala açık:)
ahahhahah
Oy anam yazdımya kız adetten bir hafta öncede olur parmağını sokup bakıcan işte tövbe tövbe:))
Afr zeynep ben regliden 4 gün önce yapmıştım bende leke gelmişti o gün yerleşme lekesiymiş zaten parmağıma bişey değmemişti boşlukta kalmıştı
huu hacılar nassınız..ayy haftabasından beri bı yogunluk anlatamam ..iki sn giremedim siteye ...nassınız ..
slm didemm naberr?? millet parmak olayına dalmış sen napıyosun çalışıyomusunkız nerelerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim bugün 24. günüm işin ilginci ne biliyonuzmu ben ondan önce wcde tahret alırken elime beyaz ve yapışkan uzayan bişi geldi akşam oynaşmıştık aceba kalıntılarmıydı ne bu şimdi sizce?
Şişlik de var bende ?
Öhüüüü zati yorgunum anam parmağını iyice sokucan işte hiç sertlik gelmemesi lazım,eflal parmak olayı ne diye soruyorlr demiyorlarki bu karı yorgun şuna bir parmak atalım ay pardon el atalım:))))))
Allah yardımcın olsun. Herkesin işi var şu an. :) Herkes bir şey test ediyor. Ya ben baktım ama anlayamadım. Sert bir şey gelmedi. Ama sanki şişlik var gibi. zkol sende de varmış şişlik. Ay nasıl bir şey bu ya? Hoouuffff hayırlısıyla çift çizgileri göreydik...
Ohhhh sefan olsun, ne var kız ben çarşıya çıkarken bile iş bırakmam ölürüm felen diye:))
Abi napıyonuz siz yaaaaaaaaaa alooooo hopppppp çokta parmaklamayın ya
Deeli Allah göstermesin ölsen millet bak işlerini bıraktı gitti demez:) Bırak geride kalanlar yapsın:)
Kızım bu akşam hepimiz tahrik vaziyette atlıycaz adamlara:)
abi napıyonuz siz yaaaaaaaaaa alooooo hopppppp çokta parmaklamayın ya
Canım o eşinin spermi oluyor ertesi gün de geliyor yani, parmak herkesde aynı olacak diye bişey yok kocakarı yöntemi sonuçta evhanda sertlik olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
hoşbuldukk hoşbulduk gördüm herkes parmakla boğmuş seniNese hoşgeldin canım parmağa daldık hakkaten yazamadım:))
Kızım bu akşam hepimiz tahrik vaziyette atlıycaz adamlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?