Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyi valla ne olsun herkes bi parmak işine kaptırdı gitti cvp yazmayanlarun hepsi wc de haberiniz olaaaaaaaa

oh ne güzel ya benide wc ye göndermişti zorla bu karılar sonuç sertlik vardı ama 2 gün sonra bi öğrendikki hamileymişim

Hııım merak ettim kız kocaman uzuun bişi gelince ne bu diye:) Demek bizim çocuk adayı şükrüymüş o:)

delü o adayı değil fazlası anacım işe yarayanlar kalmıştır içerde inşaallah.

Yap canım yap benim gibi son güne bırakma

oh ne güzel ya benide wc ye göndermişti zorla bu karılar sonuç sertlik vardı ama 2 gün sonra bi öğrendikki hamileymişim

Sen özel hatunsun ondan farklısın şekerim:))))

canım sende anlatsana senin nasıldı günün geçti ondan sonramı yaptın böyle parmakladın baya birşey yokmuydu hiç birşey hissetmedin mi ben denedim ama baya ilerde az bi şişlik var o kadar gerçi birde benim adet zati yeni bitti ama onun etkiside olabilirmi adetin bittiginde şişlik nasıl oluyor normalde baya karışık oldu Ama işte anladın sen onu

Kızlar sizi parmak olayıyla başbaşa bırakaraktan be de üzülerekten gidiyorum oyyyyyy yemek yapıcam öhüüüü annemi istiyorum ben

Nasıl yani? Ne hissettin? Ya parmağınızın ucunda mı bir sertlik hissediyorsunuz? Yoksa yan yüzeyinde mi? Sertlik nerde?

Popoma doğru geride olan kısım (ay bu arada ilk defa parmağı soktum oraya ) taş gibiydi valla çok sertti yani. parmağımın ucunda sertlik zaten dokununca sanki baskı yapıyor

ayy işte bende bundan korkuyordum..o gunde boyle omustu bı parmak muhabbetı aldı yurudu..ben yapamam valla demıstım yapamadım da..ayy konuyu degıstırelım lutfeeeen :)))

dscan iilik valla epey yogun bayramdan once işler bitsin diye kastım ama yok bıtecege benzemii...sen napıon ..kıız cınsıyetınız mı degıstı noldu gecen gece okudum..kızceler gelsiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…