Sağol canım, vajinanın içi zati yumuşacık oluyor sertliği çok rahat anlıyorsun canım.
iyi valla ne olsun herkes bi parmak işine kaptırdı gitti cvp yazmayanlarun hepsi wc de haberiniz olaaaaaaaa
tövbe çoştu yine bizimki:) aslında adamlara demek lazım herif ben anlamadım birde sen bak diye:)))))
Hııım merak ettim kız kocaman uzuun bişi gelince ne bu diye:) Demek bizim çocuk adayı şükrüymüş o:)
Tövbe çoştu yine bizimki:) aslında adamlara demek lazım herif ben anlamadım birde sen bak diye:)))))
Ayyy o zaman sertlik yoookkkkk! Ay inşallahhhh!
hoşbuldukk hoşbulduk gördüm herkes parmakla boğmuş senikolay gelsin canım bu arada benimde ütü yapmam lazım cumartesi gitces bizde bir sürü ütüm var yavaş yavaş yapıyım diyorum ama belim çok ağrıyo :2:
oh ne güzel ya benide wc ye göndermişti zorla bu karılar sonuç sertlik vardı ama 2 gün sonra bi öğrendikki hamileymişim
Tövbe çoştu yine bizimki:) aslında adamlara demek lazım herif ben anlamadım birde sen bak diye:)))))
oh ne güzel ya benide wc ye göndermişti zorla bu karılar sonuç sertlik vardı ama 2 gün sonra bi öğrendikki hamileymişim
Anaaam çürüdü bu tez yani:)
Sen özel hatunsun ondan farklısın şekerim:))))
Valla bende geldim wc den taşşşş gibiydi içim valla
alllah iyiliğini versin eflal buna hayır diyecek bi adam yoktur heralde
Nasıl yani? Ne hissettin? Ya parmağınızın ucunda mı bir sertlik hissediyorsunuz? Yoksa yan yüzeyinde mi? Sertlik nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?