canım sende anlatsana senin nasıldı günün geçti ondan sonramı yaptın böyle parmakladın baya birşey yokmuydu hiç birşey hissetmedin mi ben denedim ama baya ilerde az bi şişlik var o kadar gerçi birde benim adet zati yeni bitti ama onun etkiside olabilirmi adetin bittiginde şişlik nasıl oluyor normalde baya karışık olduAma işte anladın sen onu
kolay gelsin canımm kolay bişeylerr yap barii yorma kendini ve bebiişiii öpüyorummmKızlar sizi parmak olayıyla başbaşa bırakaraktan be de üzülerekten gidiyorum oyyyyyy yemek yapıcam öhüüüü annemi istiyorum ben
ayy işte bende bundan korkuyordum..o gunde boyle omustu bı parmak muhabbetı aldı yurudu..ben yapamam valla demıstım yapamadım da..ayy konuyu degıstırelım lutfeeeen :)))
dscan iilik valla epey yogun bayramdan once işler bitsin diye kastım ama yok bıtecege benzemii...sen napıon ..kıız cınsıyetınız mı degıstı noldu gecen gece okudum..kızceler gelsiiiin.
Popoma doğru geride olan kısım (ay bu arada ilk defa parmağı soktum oraya ) taş gibiydi valla çok sertti yani. parmağımın ucunda sertlik zaten dokununca sanki baskı yapıyor
sana katılıyoruuummm konuyuu değiştirsek yada kapatsakk artık millett iyice ayrıntılara da girdiiiayy işte bende bundan korkuyordum..o gunde boyle omustu bı parmak muhabbetı aldı yurudu..ben yapamam valla demıstım yapamadım da..ayy konuyu degıstırelım lutfeeeen :)))
dscan iilik valla epey yogun bayramdan once işler bitsin diye kastım ama yok bıtecege benzemii...sen napıon ..kıız cınsıyetınız mı degıstı noldu gecen gece okudum..kızceler gelsiiiin.
sana katılıyoruuummm konuyuu değiştirsek yada kapatsakk artık millett iyice ayrıntılara da girdiii
oh ne güzel ya benide wc ye göndermişti zorla bu karılar sonuç sertlik vardı ama 2 gün sonra bi öğrendikki hamileymişim
Canım ben de ilk defa yaptım o yüzden anlamadım. Benim de sert diyebileceğim bir şey gelmedi. :S Ay inşallah öyle veya böyle hamileyizdir.
Kızlar konu biraz iğrenç evet ama n'apalım biz de merak ediyoruz. Daha önce kızların denediği yöntemi biz denedik. Sonucunu tartışıyoruz.
kız didem eminmisin sertlik olduguna. benim parmagımı epey bir sokarsam sertlik geliyor ama kaygan bir sertlik kız iyi hatıla ne olur sahiden varmıydı sertlik belki de sertlik olan her kez yada olmayan her kez hamile dir inşallha öyledir. milletinde ahlakını bozdum. ya
Aaa neden öyle oldu peki? Geçmiş olsun canım
şimdiiiiii şimdiiiiiiiiiii şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öhöm öhöm
adetim geçmeden öğrendim zaten ben hamile olduğumu
burdaki vatandaşlarla konuşuyoduk kepekli eflal gül ceylin evhan ve ebrar karıları ile
bana wc ye gidip parmaklamamı söylediler bende gittim parmakladım sonraaaaaaaaaaa
parmağıma sert bişey değdi geldim burdaki karılara söyledim kepekli eflal gül ceylin evhan ve ebrar karılarına bana hamile olmadığımı söylediler
sonuç 2 gün sonra kanda baktırdım aaaaaa hamileymişim
nasıl anlatım tatmin ettimi
neyse Sevde denedik arkdaşlar rahatsız oldular bizde kapatalım konuyu.
iyiyiymm canıım saol bu ararlar varım ama şimdi de sen yoksun görüşmeedik pekhiç sallama bi kere ben hamile değilsin dememişimdir.ben annamıyorum bı parmaktan.
ay anam bizim bebiko dondu kıcını oturdu ultrsonda doktor ugrastı ugrastı kımıldatmaya yok inat insan (babasına cekmiş kesin) göstermedi..
nesecim sen nasılsın.yoktun kac zamandır.bebegın nasıl.
afrr senden naber cicik.
neyse Sevde denedik arkdaşlar rahatsız oldular bizde kapatalım konuyu.
yaa boyle dedık dıye alınmayın lutfeeen.burda hepımız neler denedık.ama ne bılıım bu yontem bı cok arkadasda tutmadı.sonucta yapısal oldugu için..o yuzden dedim ben.kızmayın nolur.Allahım tez zamnda kucagınızı doldursun ınsallah..
canım Raabiim sizede nasip etsin inşallah sizin için en hayırlı olan zamanda gelecektir bebişlerinizz lütfen üzmeyin kendinizi bide stres yapmayıın. Strres de çok etkiliyo hiç ummadığınız bi anda olur inşallahh inanın çok istiyorum ve şu an sizin için dua ediyorum ( hamileleerin duası kabul olurmuş :))) Allah gönlüne göre versiinnnnOlurmu canım neden kızalım bu bebek mevzusu hassas doğal olarak bizde hassasız böle işte ya. üffff bebek istiyorum :84::84:
canım bennde bi kere adalet hanıma gittim ama sonrasında çamlıca erdem de ayşegül hanım var ona devam ediyorum artık onda yapcam inşalh doğumu, sıcak güleryüzlü çok taltı bi bayan insanı rahatlatıyo, ilgileniyoda her gitmemde kilo tansiyon ölçümü falan muhakkak yapıyo, fazla fazl bilgi veriyo, memnunum yani. Öyle yani çamlıca evime çok yakın zaten o yüzden oraya geçtim canım.evet nesecim devam adalet hanımdayım.memnunum cok sukur yaa.ama bılıyorsundur belkı bı kaza gecırdı gecenlerde adalet hanım uzun sure gelemedı o yuzden su bıkac haftadır cok yogun o yuzden cok ılgılenemıyor.ii olur ınsallah sağlık bu.bende calıstıgım ve hamılelık boyunca cok zorlandıgım ıcın anlıyorum kadıncagızı.sen naptın kesin kımde karar kıldın doktor olarak.
bizim bebişde saklıyor valla.adalet hanım gecen cok ugrastı ama bana mısın demedı.bayramdan sonra insallah sansımızı deneyecegız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?