Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Allah razı olsun canım rabbim sesini duyar inşallah

benim 21 gün önce bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durdu düşük yaptım.. Kürtaja gerek kalmadan düşürdüm...

başın sagolsun canım. acını anlayabiliyorum ne güzel düşünmüşsün mevlüt okutmayı bende çok istiyorum. benimde 3,5 ay önce 6 haftalık bebgimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. inşallah tekrardan bebk sahibi olabiliriz. zannedersem seninle yine aynı konu hakkında konuşmuştuk ama isim hafızam iyi olmadıgından hatırlayamadım önce.

başınız sağolsun çok üzüldüm bende düşük yapmıştım bebeğimi kaybettiğimi düşünerek acilen hastaneye kaldırdılar meğer ikizmiş biri gitti biri kaldı o dönem doktorum bana düşen bebeğe üzülmeyin demişti sağlıklı bebek düşmez muhakkak bir sorun vardır demişti...sağlık kısmını geçtimde işin hayır kısmı çok doğru rabbim herkeze hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah

evet öyle diyorlar. hayırda allahtan şer de allahtan bize sabretmekten ve şükür etmekten başka bir yol gözükmüyor. kalan bebk nasıl oldu peki dünyaya getirdinmi.

evet öyle diyorlar. hayırda allahtan şer de allahtan bize sabretmekten ve şükür etmekten başka bir yol gözükmüyor. kalan bebk nasıl oldu peki dünyaya getirdinmi.

evet çok şükür şu an 5 yaşında o da allahın takdiri bayram olduğu için doktorum yoktu aradım düşük yapmışssın git temizle tdedi ama ben özel doktor diye ısrar ettim gittiğim doktorda direk çatala yat dedi onada karşı çıktım önce ultrasonla bakmasını söyledim baktı bebiş burda dedi çok sevindim o an a kadar ikiz olduğunu bilmiyordum

allah bagışlasın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun sanki içine dogmuş bak birde çatala yatırsalarmış allah korumuş yani bazen doktorların bir anlık dikkatsizligi nelere mal oluyor. şimdi yeniden mi bebiş istiyorsun

evet canım daha çok eşim istiyor ben çok kararsızım sizin yazılarınızı okuyup heveslenmeye çalışıyorum...doktor a çok dikkat etmek lazım lütfen bir doktorla sınırlı kalmayın bir kaç doktora danışın ben çok acı çektim doktorların her dediği doğru olmuyor hislerinize güvenin...senin çocuğun varmı ?

şuan çocugum yok canım. düşen bebegim ilk olacaktı. bizde ilk inanmadık doktora benden durup dururken koyu renk bir akıntı gelmişti hastaneye koştuk hemen dediler bebegin kalbi durmuş. alınması gerekiyor. gittigimiz gün cumaydı doktor bana salı günü gel dedi. biz inanmadık ertesi gün başka hastaneye gittik orda da aynı şeyi söylediler hastaneye yatırdılar beni ve akşamında kürtaj oldum. çok zordu çok acı çektim. allah kimselere yaşatmasın benim yaşadıklarımı. bence maddi durumun iyi ise bir bebk daha yapmalısın hem yavruna kardeş arkadaş olur hemde şimdi degil ama ilerleyen yıllarda kalabalık bir aile olmanın mutlulugunu yaşarsın eşin haklı. benim eşimde tam tersine istemiyordu şimdiye kadar işte tam istedigi ay hamile kaldım düştü. şimdi tekrar denemeye başladık ama bu ayda adet olucam bu ayda tutmadı eminim buna çok üzgünüm beklemek çok zor allah hayırlısı ile versin bir yavru artık bana da yaşım ilerliyor çok üzülüyorum. stresten kilo almayada başladım o daha da çok üzüyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…