kolay gelsin canım görüşürüz öptüümmmkızlar ben musadenızle kacıyorum yıne aksam oldu ..benım işler bitmedi((
opuorum hepınızı grsrzz..
canım Raabiim sizede nasip etsin inşallah sizin için en hayırlı olan zamanda gelecektir bebişlerinizz lütfen üzmeyin kendinizi bide stres yapmayıın. Strres de çok etkiliyo hiç ummadığınız bi anda olur inşallahh inanın çok istiyorum ve şu an sizin için dua ediyorum ( hamileleerin duası kabul olurmuş :))) Allah gönlüne göre versiinnnn
sen neresindensin istanbulun ne iş yapıyosun ?? ben seni ilk defa mı görüyorum burada sanırım daha önce karşılaşmadıkAllah razı olsun canım rabbim sesini duyar inşallah
sana da iyi akşamlar canım benden başka kimse kalmadı bende iyiyim sen nasılsın
iyi valla ne olsun yarın mevlüt yapıyorumda koşuşturuyordum bi bakayım dedim kim var kim yok..
allah kabul etsin şimdiden canım. bizim içinde dua et olurmu mevlütünde senin bebişin varmı bekleyenlerdenmisin. yoksa çoktan yaptın büyütenlerden misin
benim 21 gün önce bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durdu düşük yaptım.. Kürtaja gerek kalmadan düşürdüm...
başınız sağolsun çok üzüldüm bende düşük yapmıştım bebeğimi kaybettiğimi düşünerek acilen hastaneye kaldırdılar meğer ikizmiş biri gitti biri kaldı o dönem doktorum bana düşen bebeğe üzülmeyin demişti sağlıklı bebek düşmez muhakkak bir sorun vardır demişti...sağlık kısmını geçtimde işin hayır kısmı çok doğru rabbim herkeze hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah
evet öyle diyorlar. hayırda allahtan şer de allahtan bize sabretmekten ve şükür etmekten başka bir yol gözükmüyor. kalan bebk nasıl oldu peki dünyaya getirdinmi.
evet çok şükür şu an 5 yaşında o da allahın takdiri bayram olduğu için doktorum yoktu aradım düşük yapmışssın git temizle tdedi ama ben özel doktor diye ısrar ettim gittiğim doktorda direk çatala yat dedi onada karşı çıktım önce ultrasonla bakmasını söyledim baktı bebiş burda dedi çok sevindim o an a kadar ikiz olduğunu bilmiyordum
allah bagışlasın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun sanki içine dogmuş bak birde çatala yatırsalarmış allah korumuş yani bazen doktorların bir anlık dikkatsizligi nelere mal oluyor. şimdi yeniden mi bebiş istiyorsun
evet canım daha çok eşim istiyor ben çok kararsızım sizin yazılarınızı okuyup heveslenmeye çalışıyorum...doktor a çok dikkat etmek lazım lütfen bir doktorla sınırlı kalmayın bir kaç doktora danışın ben çok acı çektim doktorların her dediği doğru olmuyor hislerinize güvenin...senin çocuğun varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?