normal demiş ama bence deil
yani ozaman didem,kepeklim,efnanim,ve masum pisinin erkek senin oğlan demi
Canımm seninki kız aslında kalçadan alman lazım demek ki herkes bir olmuyor,ben hiç veremdim ilk aydan itibaren düzenli alıyorum 500 500 alıyorum şimdiye kadar 3,5 kilo aldım ama doktorda tartılınca çok çıkyor ayakkakabılarla falan nasıl moralim bzuluyor eşimde gülüyor halime sen bilmiyormusun gerçek kilonu boşver diyor.
yani ozaman didem,kepeklim,efnanim,ve masum pisinin erkek senin oğlan demi
Ay bencede ilk defa duydum acaba doğumu erken mi olacak?
kız bu yazdıklarının hepsinin kız bitanecik oğlumuz var o da eflalim
olsun canım ya nasılsın görüşmeyeli tatlımEvhan mehtap hoşgeldiniz kızlar kusura bakmayın epilasyona daldım sizi unuttum nasılsınız
ay yanlış yazmışım onların kız bitek eflalim in erkek dicektim buarada didem nerde hasta olmuş nesi varkız bu yazdıklarının hepsinin kız bitanecik oğlumuz var o da eflalim
bilmiorm ki bebeğide normalden buuk 1kilo olmus smdiden
Canım efnanla benimki erkek iyice karıştı:)) Kızlar çoğunlukta
olsun canım ya nasılsın görüşmeyeli tatlım
ay yanlış yazmışım onların kız bitek eflalim in erkek dicektim buarada didem nerde hasta olmuş nesi var
efnanındamı erkek ben kız biliyodum hımmmmmmmmmmm
Canım bence tabi bu benim tezim onun doğumu erken olabilir tuhafmış bebeğide büyükse normal doğumu zor yapar.Sen sızlama için endişelenme bende de var birde hemoroid var mı sende o da yaparmış sızlama.
ay canım geçmiş olsun ya kıyamam bazen benimde oluyo kasıklarımda ağrı gaz sıkışması gibi ama normalmişCanım didemin karnında ağrı vardı çok gezmekten ya da üşütmekten oldu heralde diyordu doktordan gelince yazar.
hımmmm bende kız diye biliyodum ama bakalım denk gelirsem sorayım biErkek diye biliyorum ama yanlış olmasın hatta kız ismi hazırdı erkek ismi nasıl bulucam diyordu.
SLmm HanımLaR uzuN ßi aradaN SonRa ßeN GeLdiM..
ßeLkiDe ßeNi HatırLamazsınız...
olsun canım ya nasılsın görüşmeyeli tatlım
ay yanlış yazmışım onların kız bitek eflalim in erkek dicektim buarada didem nerde hasta olmuş nesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?