Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aynen öle bide doktorum kızıo bana cok hızlı kilo aldığım için onun tartısında hep bir kilo fazla cıkıorm nefret ediorm tartılmaktan

bilmiorm ki bebeğide normalden buuk 1kilo olmus smdiden

Canım bence tabi bu benim tezim onun doğumu erken olabilir tuhafmış bebeğide büyükse normal doğumu zor yapar.Sen sızlama için endişelenme bende de var birde hemoroid var mı sende o da yaparmış sızlama.

olsun canım ya nasılsın görüşmeyeli tatlım

ay yanlış yazmışım onların kız bitek eflalim in erkek dicektim buarada didem nerde hasta olmuş nesi var

Canım didemin karnında ağrı vardı çok gezmekten ya da üşütmekten oldu heralde diyordu doktordan gelince yazar.

Canım didemin karnında ağrı vardı çok gezmekten ya da üşütmekten oldu heralde diyordu doktordan gelince yazar.
ay canım geçmiş olsun ya kıyamam bazen benimde oluyo kasıklarımda ağrı gaz sıkışması gibi ama normalmiş

Erkek diye biliyorum ama yanlış olmasın hatta kız ismi hazırdı erkek ismi nasıl bulucam diyordu.
hımmmm bende kız diye biliyodum ama bakalım denk gelirsem sorayım bi

amannnn nazlı annemiz evhanımızda gelmişşş mehtabım gelmişş nasılsınız canlarımm evhancım nasıl oldun cnmm hep sordum seni dideme. iyi toplandınmı bari bebişinde baya büyümüş maşallah.
mehtapcım yeni işin hayırlı olsun inş. bundan snra iyi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…