Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zeynep nil olacak teyzesi sen ne isim düşünüyon
yavaş yavaş atlatırsınız doktor sorununu inşallah

Güzelmiş adı bizimkide emir ensar olacak inşaallah, doktorda hallolacak mecbur ikinciye acemiliğimiz gider artık:)))

harikasın ya onu sökmek hiç aklıma gelmemişti tatlım o testler regl 5 gün filan geçmeden doğru sonuç vermiyor

Didem senin aklına gelirdi ama böyle parlak fikirler ama seninki hememn tuttuya ondandır:))

hadi yaaaaaaaaaaaaa ay benim yediklerimi o alıyomuş az yiyorum a ondan kilo almıyomuşum ben

hoşgeldin cnmm hadi hayırlısı iyi haberler çıkar merak etme. bakalım kaç haftalıkmış.

hoşbulduk canım. evet hayırlısı demekten başka çare yok kan tahlilinde belli olmuyor kaç haftalık oldugu. anca ultrasonda belli oluyor onada bu kadar erken girmeyi düşünmüyorum alttan bakarlar eminim alttan baktırmak istemiyorum. allahın izniyle bir daha kanama filan yaşamazsam anca bir ay sonra giderim doktora. inşallah bir ay içerisinde ve doguma kadar sorun çıkmazda ogluşumu kucagıma alırım bende. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inşallah sen ve tüm bekleyenler. yarın izin alabilirsem bir dahiliyeye gidicem. mutlaka gitmek istiyorum başka tahlillerde yaprırıcam. o zaman içim daha rahat eder

Ay kızlar ben boyunu bilmiyorum ağırlığı 119 gr dı ama boyu yazmıyordu çok merake diyorum yarın sorarım artık boyu nasıl acaba?

Ferda TAHLİL NE ÇIKTI ŞİMDİ POZİTİF DİMİ AMA TAHLİLDE KAÇ HAFTALIK OLDUĞU BELLİ OLUYOR.

Esra hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…