Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gögüslerimin acısı 2 aydır hiç bitmedi ki ama adet günüme 1 2 gün kala daha hassas ve dolgun olduklarını hatırlıyorum. adet günüm geçtikten sonrada uçları acımaya başladı. o kadarını hatırlıyorum. bu ay süpriz oldu ya onun için kendimi çok dinlemedim. gerçekten hala şoku atlatamadım ama kan tahlilimin sonucu çıkmadan eminde olamıyom o da ayrı konu yani. geçenlerde bir yerde okudum hamililiek belirtileri hakkında orda diyordu ki adet belirtileri adete 2 hafta hala kendini göstermeye başlamışsa o ay hamile olma ihtimaliniz çok yüksek olabilir demişti. inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah inşalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir canım dur o yazıyı bulabilirsem koyucam buraya.

bu haftada iç o otları artık öbür hafta içme zaten gerek olmaz sanırsam. tadı güzelmi bari böyle otlaRIN tadı pek güzel olmaz

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…