ferdacımm senin adet öncesi kaç gün önce göğüslerin acımaya başladı cnm.
ya bide bişi sorcam ben ot karışım içiyodumya yumurtlama bitti göğüsler acımaya başladı benim adete 12 var daha içmeye devam edimmi karar veremedim
Hoşbuldum eflalim canım
Didem ne yarın kuzum temizlik yapıcam ama sizden ayrılamıyorum çekirdek citliyorum
ferdacımm senin adet öncesi kaç gün önce göğüslerin acımaya başladı cnm.
ya bide bişi sorcam ben ot karışım içiyodumya yumurtlama bitti göğüsler acımaya başladı benim adete 12 var daha içmeye devam edimmi karar veremedim
Ferda hadi canım iyi haberler bekliyoruz.
Canım yolun başındaymışsın daha hemen olur inşaallah ama böyle stres yaparsan olacağı varsada olmuyor rahat ol Rabbim en uygun zamanda nasip ediyor zaten.
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın iyileştin miHoşgeldin ebrarcim nasılsın ne var ne yok bakem
güle güle eflalcim kendine ve oğluşuna iyi bakKızlar ben çıkıyorum hoşçakalın
inşallah iyi bir haber gelir canım sabrım kalmadı benimde saat 2 oldu kaçta çıkar ki ögleden sonra demişler di hala beklemedeyim
harikasın ya onu sökmek hiç aklıma gelmemişti tatlım o testler regl 5 gün filan geçmeden doğru sonuç vermiyor
hmm o zaman bir hafta beklim ben sonra bi daha yapayım.aslında şu testleri toptan alsam indirimli süper olacak dscopur.belki indirim de yaparlar dimi
inşallah iyi bir haber gelir canım sabrım kalmadı benimde saat 2 oldu kaçta çıkar ki ögleden sonra demişler di hala beklemedeyim
sen bi pazarlık yap eczacıyla bacım olmadı depoya gidersin
Iyileştim çok şükür ebrarcim geri sayım başladı şimdide bende son 7 günüm var ama bence bu ayda yok bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?