Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ferda TAHLİL NE ÇIKTI ŞİMDİ POZİTİF DİMİ AMA TAHLİLDE KAÇ HAFTALIK OLDUĞU BELLİ OLUYOR.

hala bekliyorum canım sonuç çıkmadı inşallah saat 3 te filan çıkar tahlilde belli oldugunu bilmiyordum nasıl belli olucak ki. benim tahminime göre 3 üncü hafta ya bitti yada bitmek üzere

Inşallah olur kızlar ama ne bilim yaaa rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur inşallah dün eşime naz yapıyordum biraz gel bugün yapmamız lazım çocuk için dedi ama ben bu ay hiç çocuk için yapmam gerekiyor gibi düşünmüyorum çünki kaç aydır hep aklımda çocuk vardı ama olmadı bu ay işe hiç aklımda yok

Test sonucu mu bekliyorsun oyoyoy ben de heyecanlandım birden.Umarım pozitiftir sonuç

sagol canım inşallah öyledir. idarar tahlilinde pozitifti iki kez yaptım birini adetim geçince 4 üncü günde birinide dün kan tahlili yaptıramayınca emin olmak için. sende biraz bekle hemen test alıp yapma. eczacılar zengin olacaklar sayemizde. bak eger adetin geçte olsa olursa üzülme. geç olması çok iyi çünkü rahim hamilelige hazırlanıyormuş. sonraki ayda sıkı çalışın allahın izniyle seninde gelir bebeişin.

canım sen yinede ümitlenmede böyle boşvermiş durumda olmak çok iyi yarıyor ve beklemedigin zaman. hayırlısı olsun inşallah vardır bebişin

Anladığım tek şey kafaya taktıkça olacağı varsa da olmuyor.. Ben çocuk diye çıldırdım.. olunca da 2 ay sonra kalbi durdu... Allahım ne zaman vereceğini biliyor. bize sıkılmadan kafaya takmadan denemeleri sürdürmemiz lazımm

:)Cidden zengin olacaklar,çok tşk ederim moralim düzeldi sayende.Haberlerini bekliyorusssAma en güzelinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…