Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay ferda kızacam walla o kadar yazıyom sana bi kere bile cevap vermedin kaç gündür

ay canım özür dilerim ne yazdın ki hiç görmedim. ay ne olur kusuruma bakma kafam yerinde degil beklemedigim halde hamiş oldugumu ögrendim. şimdide kan tahlilinin sonucu belli olmuyor deli oluyorum. patron zaten 2 yıldır adımı ezberleyemedi gibi 2 dakika da bir ferda diyor. çok stresli bir günden ne yazdın canım ne olur tekrar yaz

e herhalde tatlım kim yapacak ya ben yapıyom işte işten git evin işi sabah kalk işe gel 4 yıldır böyle bıktım valla
walla ben haftasonu yapıyorum herşeyi hafta içi sadece akşam eve gelip yemek yapıyorum hiç başka bişeyde yapamam

tamam tamam önemli deil en son tahlil sonuçlarında değer aralığı olduğunu ona göre kaç haftalık olduğunu söylüyorlar demiştim
daha önce neler yazdığımı hatırlamıyom walla
Ama inş. Güzel haber alırız birazdan

Benim böyle kafam gayet rahat canım olursa olur olmazsa da niye boşuna hayat kalitemi düşürüm belirli bir zamanı vardır banada düşen beklemek

aynen öyle canım sen böyle düşünmeye devam et. rahat ol. eninde sonunda allahın dedigi oluyor. bize düşen tek şey beklemek ve sabır.

ay ya ben tv izlerken yapıyom napıym yoksa yetiştiremem hafta sonlarıda temizlik birazda kendime vakit ayırıyom bitiyo

bakalım bir sonuç çıksında. size söylerim hatta buraya koyarım siz anlıyorsanız siz söylersiniz artıkın ben bilmiyom çünkü. çıkmadı sonuç hala.dokuz dogurdum ya. ya sonuç negatifse onun içinde ümitlenmek istemiyorum acaba yaptıgım iki testin ikiside yanlış mı sonuç verdi ki. o zaman neden adet olmadım hala ay. bu sonuçlar çıkana çatlıcam. şimdi tekrar bakıcam sonra 5 e kadar bakmıcam. hayılısı olsun ne diyelim artıkın.

ay ya ben tv izlerken yapıyom napıym yoksa yetiştiremem hafta sonlarıda temizlik birazda kendime vakit ayırıyom bitiyo

benimde 2 haftadır ütüm var duruyor öylece. bende bu akşam tv karşısında yapmaya karar vermiştim. normalde bende bütün işlerimi hafta sonu yapıp hafta içi sadece yemek ve eşimle ilgilenmeyi seviyom ama bundan sonra cumartesileride işe gelmem gerekiyor o yüzden. pazar günü bir sürü işi yetiştiremem.

canım saçmalama ya ne demek testlerin ikisidemi bozuk olurmu hiç öyle şey
rahatla biraz içini ferah tut böyle bekleyince daha stresli oluyor tabi
bi tlf arasana ya bazen sonuçları onaylamayı unutuyorlar o yüzden netten görememişsindir belki

canım özel hastane olsa aradıgımda cevap veren olur ama ssk bu hiç aradıgında ulaşabilirmisin. özelde gebelik testi 50 tl oldugu için ben ssk da yaptırdım beleş diye

kızlar ya size birşey diyim mi benim karnıma sanki igne batarya öyle bir acı var ara ara sanki biri iğne batırıyo neden ki

canım özel hastane olsa aradıgımda cevap veren olur ama ssk bu hiç aradıgında ulaşabilirmisin. özelde gebelik testi 50 tl oldugu için ben ssk da yaptırdım beleş diye
ya hastane bi tanıdığın olsaydı keşke hemen sorardın

Ebrarın dediği gibi bence de ara canım.2 test de yanlış çıkmaz bence de.Siz benden daha deneyimlisiniz ama sanmıyorum:26:
yok be tatlım 2 testin bozuk çıkması mümkün deil

Ebrarın dediği gibi bence de ara canım.2 test de yanlış çıkmaz bence de.Siz benden daha deneyimlisiniz ama sanmıyorum:26:

aradım canım ya sonuç çıkartılan makine arızalanmış bugün onun için sonuçlar geç çıkacakmış ben bugün bu sonuç olayını unutayım en iyisi. yarın belli olur. ama yarın nasıl olur anam. kabus dolu bir gün ve gece beni bekliyor

bak iyiki de aramışsın gördünmü canım en azından bu stresten kurtuldun
hem için rahat olsun yarın öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…