Afr canım senin regl gününe nekadar kaldı ki canım
kızlar ya size birşey diyim mi benim karnıma sanki igne batarya öyle bir acı var ara ara sanki biri iğne batırıyo neden ki
Hoşgeldin haticem nasılsın
Afr sana noldu kuzum kız bu ay hepinizin tuttumu ne :44:
bebişmi var yoksa fıstığım
yemekleri kayınvalidem yapıo ben internette kızıma oda bakıorm nasıl ama:)
kız onlar kahvaltıya gelmemişlermiydisüperim hayatm ama bi misafirim var bi misafirim sorma kayınbavlidemler eltimler esimn dedesi babaannesi hepsi yemekli
afferin kız iyi ediyonyemekleri kayınvalidem yapıo ben internette kızıma oda bakıorm nasıl ama:)
yok canım erken falan deil içerde çalışma varsa normaldir o belirtilercanım ne bilem ya anlamadım ki o batma ne kine daha çok erken degil mi ki bi belirti olsun böyle ara ara batıyo birde belim çok ağrıyor hiç dinlenemiyorum akşam 10.30 da yattım sabh hiç kalkasım yoktu valla
güle güle esracım kız ne yemek yapcan bakim belki bana da fikir olurneyse kızlar ben çıkıyorum eşim saat 5de işe gidecek yemek yapmam lazım bay
evhannn bugün dr gidicektin cinsiyet öğrenmek için sonuç neydiii,çok merak ettimmm
slm kızlar ben yine gelldimmmmm,yanımda ablam var kendisi son ayına girdi ve doğumdan çok korkuyo ona bu siteyi tavsiye ediyorum belki okurda bişiler içini rahatlatır diye.:98:
kız olcak teyzesi dr %99 kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?