Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Afr sana noldu kuzum kız bu ay hepinizin tuttumu ne :44:

canım ne bilem ya anlamadım ki o batma ne kine daha çok erken degil mi ki bi belirti olsun böyle ara ara batıyo birde belim çok ağrıyor hiç dinlenemiyorum akşam 10.30 da yattım sabh hiç kalkasım yoktu valla

süperim hayatm ama bi misafirim var bi misafirim sorma kayınbavlidemler eltimler esimn dedesi babaannesi hepsi yemekli
kız onlar kahvaltıya gelmemişlermiydi
yemekleri kayınvalidem yapıo ben internette kızıma oda bakıorm nasıl ama:)
afferin kız iyi ediyon

canım ne bilem ya anlamadım ki o batma ne kine daha çok erken degil mi ki bi belirti olsun böyle ara ara batıyo birde belim çok ağrıyor hiç dinlenemiyorum akşam 10.30 da yattım sabh hiç kalkasım yoktu valla
yok canım erken falan deil içerde çalışma varsa normaldir o belirtiler
neyse kızlar ben çıkıyorum eşim saat 5de işe gidecek yemek yapmam lazım bay
güle güle esracım kız ne yemek yapcan bakim belki bana da fikir olur

inş. canım ya pek ümitlide değilim zati ben bi wc ye gidip geliyorum kızlar

slm kızlar ben yine gelldimmmmm,yanımda ablam var kendisi son ayına girdi ve doğumdan çok korkuyo ona bu siteyi tavsiye ediyorum belki okurda bişiler içini rahatlatır diye.:98:

slm kızlar ben yine gelldimmmmm,yanımda ablam var kendisi son ayına girdi ve doğumdan çok korkuyo ona bu siteyi tavsiye ediyorum belki okurda bişiler içini rahatlatır diye.:98:

hoşgeldin canım ablana söyle bize takılsın korkuyu falan unutur burda
hele de bazen coşuyoz ya biz o zamana denk gelirse gülmekten doğurur zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…