Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Melisacım evet eşime çok güzel bi süpriz oldu babası hissediyodu birtek kıs diye sadece o bildi silalelerden isim bile bulmuştu çünkü

50 liramıymış özelde ne kadar pahalıymış:84:

aslında çok degil ama insanın cebinde 10 lirası kalmışsa maaş almaya daha 5 6 günü varsa çok geliyor işte ne yapıcan. özele yaptırmak daha iyi olurdu ama beleş durukenden neden 50 lira sagdan soldan borç bulupta yaptırayım degilmi ama.

benim teyze kızıda çok korkuyordu cumartesi akşam dogum yaptı hiç korkulacak birşey yok muş diyo kucagıma aldım herşey değişti diyo allah ablana da kolay dogum nasip etsin canım

Çok bence idrar testleri 5 lira olunca birden fazla geldi:26:Bence de sigorta karşılıyorsa neden 50 lira veresin en iyisini yapmışsın canım

aşk sarhoşu senin hiç karnında iğne batması gibi birşey olmudu

inş. canım ya pek ümitlide değilim zati ben bi wc ye gidip geliyorum kızlar

ay canım. bende öyle sidiklinin teki oldum. kız sen yinede ümitlenme ama belirtiler çok benziyor hamilelige. inşallah vardır seninde bebişin benim oglum olacak allahın izniyle seninde kızın olursa beşiklerini kerteriz ne güzel olur dimi ama gerçi allaha şükür kızımız çok oglumu çapkın yetişiricem biriznizin kızıyla çıkıp onu bırakıp ömürünüzün kızını ellicek :86:

olur aşk sarhoşu neden olmasın dscoper la dünür olacak tık ama olmadı onun kızı olacakmış ben oğlan yapana kadar onun ki büyür sen erkek doğur ben elbet yetiştiririm sana kızzzzzzz evelallahhhhh

aşk sarhoşu senin hiç karnında iğne batması gibi birşey olmudu

oluyor canım karnımın hemen her yerinde batmalar. neden bilmiyorum. ama işin kötüsü geçen ayda oluyordu. hatta bu batmalar ve az gelen adetten dolayı acile gitmiştim. ne bebiş vardı neden neden olduguna dair birşey demişlerdi.

olur aşk sarhoşu neden olmasın dscoper la dünür olacak tık ama olmadı onun kızı olacakmış ben oğlan yapana kadar onun ki büyür sen erkek doğur ben elbet yetiştiririm sana kızzzzzzz evelallahhhhh

yetiştir yetiştir. eşim diyor ki kızımız olursa kardeşinin ogluyla evlendirecekmiş. bende içimden dedim heee evlendir evlendir. akraba evliligi çok iyi olur. allah o günleri gösterirse ben kızımı ıraktan biriyle evlendirirmiyim aman allah korusun. ona türk oglu türk koca bulurum allahın izniyle

kız kocana söyle ben alacam onu birde ne diyecem bu ayda batmalar var başka değişik ne var ne yok canım pek ümitlenmek istemiyom ama sanki ne bilem var gibi geliyo bana bekleyip görecegiz

kız kocana söyle ben alacam onu birde ne diyecem bu ayda batmalar var başka değişik ne var ne yok canım pek ümitlenmek istemiyom ama sanki ne bilem var gibi geliyo bana bekleyip görecegiz

canım ya valla ben bu ay fazla bir şey takip edemedim beklemedigim için. bir de gögüs uçlarını kontrol etsene hatta arada bir kocana da kontrol ettir. hem rengi koyulaşacak hemde benim uçlarında acı vardı sende bak bakalım uçları acıyor mu

bi bakma da gelem wc de dur ama onun için erken degil mi kız daha 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…