Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız baktım geldim birşey yok aman dedigin gibi aslında ha en iyisi unutmakkkkkkk

kız baktım geldim birşey yok aman dedigin gibi aslında ha en iyisi unutmakkkkkkk

kız aklıma ne geldi ben adetten bir iki hafta önce aşırı yorulmaya başlamıştım. merdiven çıkarken yokuş çıkarken. hızlı hızlı bir iş yaparken hemen nefes nefese kalıyordum. birde oturupta aniden yerimden kalkınca başımda çok hafif bir karıncalanma hissediyordum.

kız o karıncalaşma bende sürekli oluyor birden kalkınca böyle sol tarafım uyuşuyor

ara ara oluyor canım bende ya son adetten önce değil çok öncelerden beri oluyor

Selam kızlar ne haber,benim burnum akıp duruyor beş dk. giriyim dedim.

ara ara oluyor canım bende ya son adetten önce değil çok öncelerden beri oluyor

onu bilemicem neden oluyor. inşallah kötü birşey degildir bende bugün hastanede birşey duydum bir kadın vardı şuan 3 üncü bebegine hamileymiş ilk ikisi düşmüş. biri tam 7 aylikmış allah esirgesin tiroyitlerinde bir sorun oluyormuş ve bu sorun bebegi zehirliyormuş. bana dedi ki tiroyitlerine katır birde kanında pıhtılaşma olup olmadıgına beni nükleer tıp diye bir yere gönderdi oraya hamilelerin ve hamilelik şüphelesi olanların girmemesi lazım dedi beni dahiliye ye gönderdi. oraya gittim bu testleri istedigimi söyledim barkod alın gelin bakalım dedi baktım çok sıra vardı bende bekleyemedim yarın fırsatım olsa da bir gitsem baktırsam.

mendil verem mi bende mentollü selpak var. yeni çıkmış çok güzel. ya eflal birşey sorucam hani bizim bir hamiş arkadaş vardı dideme küsmüştü de daha siteye girmicem demişti kim di bu arkadaş.

Canım reyyandı sanırım ben sonradan okudum yazılanları kötü olmuş sabahtan beri mesaj atıcam ona iyi hatırlattın.

Canım reyyandı sanırım ben sonradan okudum yazılanları kötü olmuş sabahtan beri mesaj atıcam ona iyi hatırlattın.

YA ONU GERİ ÇAGIRALIM BİRŞEKİLDE GELSİN KÜSMESİN KİMSEYE. NE GÜZEL BİR DOSTLUGUNUZ VARDI. ve dini bilgisi çok tu maşallah sormak istedigimiz çok şeyler olur onada

YA ONU GERİ ÇAGIRALIM BİRŞEKİLDE GELSİN KÜSMESİN KİMSEYE. NE GÜZEL BİR DOSTLUGUNUZ VARDI. ve dini bilgisi çok tu maşallah sormak istedigimiz çok şeyler olur onada

Canım özelden mesaj attım sende gönder, zaten dini konular yüzünden tartışma olmuş benim için bir sakıncası yoktu ama rahatsız olanlar olmuş o da küsmüş sonuçta bu sayfada hamilelik dışında herşeyi konuşuyoruz dini konuların konuşulmasında sakınca görmüyorum istemeyen sohbete katılmaz.

Nasıl yani anlamadım

Canım reyyan dini konulardan bahsetmiş diğer kızlarda bu sayfada konuşulması istememiş burası hamillekiel ilgili bu konulara girmeyelim demiş, bence bir sakıncası yok diyorum sonuçta hamilelik dışında herşeyi konuşuyoruz olayı yanlış aktarmak istemiyorum bende sonradan okudum geçmişe bakmak lazım kimsenin söylediğini yanlış aktarmak istemem,reyyanda küsmüş anlıyacan

Benim çıkmam lazım eşim gelir ayakta görmesin kızar hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…