slm kızlar esrraaa ya geçendede yazdım sana cevap yazmadın,durumun nasıl demiştim sat ne zamandı varmı bir belirtin.
ya aslında reyyan gül abla ve didem tartışmadılar sadece birbirlerini doğru aksettiremediler o yüzden reyyanda yanlış anlayıp bir daha girmicem demişti,kötü oldu ama kendi tercihi sonuçta,ama reyyanla çok geçmişimiz var yani ilk onunla ve eflal evhan eflalim filan başlamıştık yazmaya ilk dostumuzdan bir taneside diyebilirim keşke geri gelse.
Bende katılıyorum inşallah döner ne diyim yanlış anlamıştır ya yoksa biz burda herşeyi tartışıp konuşuyoruz inşallah döner ne diyim o zaten hamilelikten dolayı çok alıngan di biraz durur sonra dayanamaz bizi özler ve gelir
atayım canım gelsin geri. burda kadın kadına sohbet ediyoruz yeri geliyor kocalarımızı çekiştiriyoruz yeri geiyor patronları yeri geliyor iyi yeri geliyor kötü şeyler konuşabiliyoruz. sanki kadımlar arasında bir gün varmış gibi. her konudan da konuşulabilir bu durumda nasıl bir sakıncası olabilir kiCanım özelden mesaj attım sende gönder, zaten dini konular yüzünden tartışma olmuş benim için bir sakıncası yoktu ama rahatsız olanlar olmuş o da küsmüş sonuçta bu sayfada hamilelik dışında herşeyi konuşuyoruz dini konuların konuşulmasında sakınca görmüyorum istemeyen sohbete katılmaz.
Eeee melisa sende ne var ne yok nasılsın bir gelişme filan varmı sende
Yok melisacim bende yine yoktur da ama inşallah sende vardır belirtin varmı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?