Naber neşecimm nasılsın
canım iyiyim çokşükür yorucu bi gündü şimdide misafirim gelecekmiş eşim şmdi söyledi evi topluyorum birazcık, sen nasılsın nasıl geçti günün?
Ben geldimmmmm:80:kimseler yokmuuuu
kızlar ben geldim çok yoruldum ölüorm yorgunluktan ayy bugun 20kişiden fazla ağırladım kaynanam geldi sabah kahvaltıya akşama babanda gelcek dedi sonra eltim ve esi geldi küçük kaynım geldi esimin büük babası babaannesi geldimi bunlar yemekli düşünün yemekleri kaynanam yaptı ama bulaşıkları ben yıkadm ölüorm belim basım tutmuo eee bide üstüne caya babaannenin iki kardesi kocalarıyla bide bi kardesinin kardesi geldi anlayacağınız geberdim yaaaaa kızım daha ancak hareket edio yorgunluktan imdattt die bağırmak istiorm
Amanın o kadar misafir bulaşığını düşünemiyorum dağ gibidir.Geçmişler olsun
ahh cnm makineye attım ama tencereler yetti ov ov bitmio hepsi bide çelik düşün cifledim durdum deli gibi odaya sığmadılar esimin babaanesinin kardesleriyel aynı apartmandyız babaanne gelnce hepsi geldiler ben bi kere gitmem fırsat bulmasınlar hemen gelirler
Hamilesin bi de,normal şartlarda bile o kadar misafiri ağırlamak zor.Dikkat et kendine erken uyu bari dinlen.Yarın bir de işe gitmiosundur umarım çalışmıyorsundur
E bu iyi bi durum yarın rahatça dinlenebilirsin erken kalkma gibi bir zorunluluğun yok süperahh cnm ahh calısmayı gercekten cok isterdm ama bebişim olduğundan beri çalışamıorm kızım cok nazlıda bnm:) uyucam ewet zor dayanıorm
E bu iyi bi durum yarın rahatça dinlenebilirsin erken kalkma gibi bir zorunluluğun yok süper
biz sennle tanısmadık yeni misin ben mi ilk defa görüorm senn durumun nedir iş bebiş vs.ben hatice beslenme danısmalınğı yapıordum gıda okudum 1.5yıllık ewliim vs. yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
:)evet yeniyim,3 yıllık evliyiz bu ay bebiş için çalışmalara başladık test yapmaktan fenalık geldi hep negatifismim güneş ,çalışmıyorum ben de:)hmss ben ne okudum uluslarası ilişkiler mezunuyum,evde oturmaktan sıkılıp bir de insan kaynakları okuyayım dedim 2. sınıftayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?