Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyi akşamlar kızlarrr.bütün öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum

iyi akşamlar kızlaarrrr!!!! tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsunn... Kalan 364 günde de aynı değeri görmemizi temenni ediyorum :)))

ayyy ben geldim kimseler yokmuş...nasılsınız kızlar ben bayram tatilinden bugün döndüm özlemişim sizi...yaw reyyan benim gittiğim günden beri hiç girmedimi yani en son o gün tartışma olmuştu 10 gün olmuş...
bu arada ben bu ay saldım çayıra mevlam gayıra gıdaklama günlerim kaynanamın evinde geçti bu ayda boşa gitti yanii...son 6 günüm takdir mevlanın artık bellimi olur bekleriz gelmez beklemeyiz gelir bu ay hiiiiç takmadım çok rahatım regl de olsam üzülmiycem

kızlar ben geldim çok yoruldum ölüorm yorgunluktan ayy bugun 20kişiden fazla ağırladım kaynanam geldi sabah kahvaltıya akşama babanda gelcek dedi sonra eltim ve esi geldi küçük kaynım geldi esimin büük babası babaannesi geldimi bunlar yemekli düşünün yemekleri kaynanam yaptı ama bulaşıkları ben yıkadm ölüorm belim basım tutmuo eee bide üstüne caya babaannenin iki kardesi kocalarıyla bide bi kardesinin kardesi geldi anlayacağınız geberdim yaaaaa kızım daha ancak hareket edio yorgunluktan imdattt die bağırmak istiorm

Amanın o kadar misafir bulaşığını düşünemiyorum dağ gibidir.Geçmişler olsun

Amanın o kadar misafir bulaşığını düşünemiyorum dağ gibidir.Geçmişler olsun

ahh cnm makineye attım ama tencereler yetti ov ov bitmio hepsi bide çelik düşün cifledim durdum deli gibi odaya sığmadılar esimin babaanesinin kardesleriyel aynı apartmandyız babaanne gelnce hepsi geldiler ben bi kere gitmem fırsat bulmasınlar hemen gelirler

Hamilesin bi de,normal şartlarda bile o kadar misafiri ağırlamak zor.Dikkat et kendine erken uyu bari dinlen.Yarın bir de işe gitmiosundur umarım çalışmıyorsundur

Hamilesin bi de,normal şartlarda bile o kadar misafiri ağırlamak zor.Dikkat et kendine erken uyu bari dinlen.Yarın bir de işe gitmiosundur umarım çalışmıyorsundur

ahh cnm ahh calısmayı gercekten cok isterdm ama bebişim olduğundan beri çalışamıorm kızım cok nazlıda bnm:) uyucam ewet zor dayanıorm

E bu iyi bi durum yarın rahatça dinlenebilirsin erken kalkma gibi bir zorunluluğun yok süper

biz sennle tanısmadık yeni misin ben mi ilk defa görüorm senn durumun nedir iş bebiş vs.ben hatice beslenme danısmalınğı yapıordum gıda okudum 1.5yıllık ewliim vs. yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim

:)evet yeniyim,3 yıllık evliyiz bu ay bebiş için çalışmalara başladık test yapmaktan fenalık geldi hep negatifismim güneş ,çalışmıyorum ben de:)hmss ben ne okudum uluslarası ilişkiler mezunuyum,evde oturmaktan sıkılıp bir de insan kaynakları okuyayım dedim 2. sınıftayım.

ah cnm ya ilk aydan pozirif mi olur hemen ümitsizliğe kapılma nasıl korunmustun? eğer hapsa 6 aydan öncesi olması süpriz olur ama sabır diceksin bide hemen bu psikolojiye girme o da cok etkilio biz 13 ay kornduk bıraktık 2. ayımda hamile kaldım ama hap kullnmdm. peki doktora gittin mi ön muayan eiçin gitmediysen tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…