Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ben de hiç hap kullanmadım.Haklısın psikoloji çok önemli ama garip birşey,birden kendimi sürekli düşünür halde buluverdim niyeyse.İkimiz de kontrole gittik 2 aydır sanırım tam tarihini hatırlamıyorum folik asidimi de kullanıyorum.Hiçbir sorun yok dedi ikimiz için de.İlk aydan bi sürü test yapınca bi garip oldum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yine ben erkenden geldimmmmm siz nerdesiniz

günaydın hanımlarrr nasılsınız ben iyim şükürrrr. sadece yürüyerek geldim işe belim kptu sanki kuyruk kemiğim ne fena ağrıdı adet belirtileri erken başladıya ondan.
bide dün akşam sol bacam çok ağrıdı kasığımdan aşağı bıcak saplandı durdu hep gece geç yattım ağrıdan uyuyamadım. buay tuhaflaştım yine. adet gelsede rahatlasam.

günaydın gülüm hayırdır ya noluyor sana ama inş. güzel şeyler oluyordur
cnmm günaydın nasılsın iyimisin. benim yine tuhaflıklar başladı ama buay diğer aylara benzemiyo erkenden başladı göğüs acısı fln. hayırlısı göğüs acısı yumurtlama olduğunu gösteriyo dimi cnmya.adetimde düzenli gelcek ozaman.dimiii

iyiyim tatlım çok şükür
walla tuhaflıklar inş. iyi şeylere işarettir
gülüm uzun zamandır yumurtlamadığım için hatırlamıyorum göğüs ağrısı yapar mı

Kızlar günaydın uzun bir aradan sonra yanınızdayım ben bayramda kırmızı kartı gördüm Ferdadan haberi ola n varmı sarfoşumla bayramda konuştuk hamile olduğunu öğrenmişti çok sevindim başka kimseden haber varmı? Gül sen ne yaptın adet oldunmu geçmişi okumam imkansız bana ufak özet geçin lütfen ben dün doktora gittim 18mm olmuş yumoşum cumartesi tekrar gidecem bakalım:)

Günaydın kızlar ben geldim bugün doktora gidiyorum inşaallah oğlumu görürüm ay dün elimle hissettim hareketini eşim bişey anlatıyordu tam dur dur diye bağırdım ay çok tuhaftı, birde dünden beri burnum akıyor hastayım.
Siz nasılsınız?

Bu arada sancımın nedeni yine bağırsaklarımmış:))

Son düzenleme:

zeynomm hoşgeldin kız özledik walla seni ee nasıl geçti bayramın
canım ferda dün kan verdi bugün inş. Sonuç çıkar dün makine bozulmuş çıkmadı sonuç

iyiyim tatlım çok şükür
walla tuhaflıklar inş. iyi şeylere işarettir
gülüm uzun zamandır yumurtlamadığım için hatırlamıyorum göğüs ağrısı yapar mı
benim bildiğim yumurtlama oldumu göğüsler adet öncesi acıyo. öncelerdede düzensiz adet olduğumda acı olmazdı. gecikirdi adet snra gelirdi. neyse bakalım görcez bekleyip
cnmmm akşam aramak istedim seni telin silinmiş eski patronun adıda seninle aynı onu sileyim derken seni silmişim sesini özledim bide heray hamilemiyim acaba sohbeti yapıyozya az dalga geçim senle dedim. geyik yapalım dedim. bi çaldır benide kaydedeyim

günaydın canım ay hadi bakalım inş. Görürsün oğluşunu
ya keşke bende hissetsem artık ya

Günaydın canım hoşgeldin, rahim filmi çektirmeyi düşünüyormusun?

delüüü benle dalga geçicen haabana kalsa hamileydin geçen ay
bende özledim walla sesini kuşum benim minik serçem
ama ben çaldıramam ki benim de hattım kapanmış kız tam rezillik ya şuna bak
eşime kaç gündür diyom kontür al diye unutuyor hep

Günaydın canım hoşgeldin, rahim filmi çektirmeyi düşünüyormusun?

zkolcm günaydın adet oldum cnmm ve buayı beliyom aralık 5 de tahmini adet. seninde maşallah yumoş iyi büyümüş inş.buay tuta.
eflalimm slm cnmm hadi bakalım bizdende slm söle oluşuna. inşalla görürsün cnm

cnmmm özele yaz ozaman nonu ben kaydedim barii. heyaaa az ddim dalga geçim. ama olmadı.
buayda hamile yapardın benii olsunyaa gerçek olmasada güsel yorum almak olumlu sözler duymak hoşuma gidiyo açık konuş yani cnmm buayda burda. mrk etme üzülmem.

eflalimmmmmmm ya şu yumurta kuvvetlendirici ot içtimya buay ben yumurtlama dönemi bitti adete 11 gün var adet belirtileri başladıya bende devam edimmi içmeye bacım napim sen iyi bilon ot türü şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…