ah cnm ya ilk aydan pozirif mi olur hemen ümitsizliğe kapılma nasıl korunmustun? eğer hapsa 6 aydan öncesi olması süpriz olur ama sabır diceksin bide hemen bu psikolojiye girme o da cok etkilio biz 13 ay kornduk bıraktık 2. ayımda hamile kaldım ama hap kullnmdm. peki doktora gittin mi ön muayan eiçin gitmediysen tavsiye ederm
neyse cnm yrn sabah gelrisen devam ederiz ben dayanamıorm yorgunluk beynime kadar işledi ii gecelr
cnmm günaydın nasılsın iyimisin. benim yine tuhaflıklar başladı ama buay diğer aylara benzemiyo erkenden başladı göğüs acısı fln. hayırlısı göğüs acısı yumurtlama olduğunu gösteriyo dimi cnmya.adetimde düzenli gelcek ozaman.dimiiigünaydın gülüm hayırdır ya noluyor sana ama inş. güzel şeyler oluyordur
cnmm günaydın nasılsın iyimisin. benim yine tuhaflıklar başladı ama buay diğer aylara benzemiyo erkenden başladı göğüs acısı fln. hayırlısı göğüs acısı yumurtlama olduğunu gösteriyo dimi cnmya.adetimde düzenli gelcek ozaman.dimiii
kızlar günaydın uzun bir aradan sonra yanınızdayım ben bayramda kırmızı kartı gördümferdadan haberi ola n varmı sarfoşumla bayramda konuştuk hamile olduğunu öğrenmişti çok sevindim başka kimseden haber varmı? Gül sen ne yaptın adet oldunmu geçmişi okumam imkansız bana ufak özet geçin lütfen ben dün doktora gittim 18mm olmuş yumoşum cumartesi tekrar gidecem bakalım:)
benim bildiğim yumurtlama oldumu göğüsler adet öncesi acıyo. öncelerdede düzensiz adet olduğumda acı olmazdı. gecikirdi adet snra gelirdi. neyse bakalım görcez bekleyipiyiyim tatlım çok şükür
walla tuhaflıklar inş. iyi şeylere işarettir
gülüm uzun zamandır yumurtlamadığım için hatırlamıyorum göğüs ağrısı yapar mı
günaydın kızlar ben geldim bugün doktora gidiyorum inşaallah oğlumu görürüm ay dün elimle hissettim hareketini eşim bişey anlatıyordu tam dur dur diye bağırdım ay çok tuhaftı, birde dünden beri burnum akıyor hastayım.
Siz nasılsınız?
Kızlar günaydın uzun bir aradan sonra yanınızdayım ben bayramda kırmızı kartı gördümFerdadan haberi ola n varmı sarfoşumla bayramda konuştuk hamile olduğunu öğrenmişti çok sevindim başka kimseden haber varmı? Gül sen ne yaptın adet oldunmu geçmişi okumam imkansız bana ufak özet geçin lütfen ben dün doktora gittim 18mm olmuş yumoşum cumartesi tekrar gidecem bakalım:)
benim bildiğim yumurtlama oldumu göğüsler adet öncesi acıyo. öncelerdede düzensiz adet olduğumda acı olmazdı. gecikirdi adet snra gelirdi. neyse bakalım görcez bekleyip
cnmmm akşam aramak istedim seni telin silinmiş eski patronun adıda seninle aynı onu sileyim derken seni silmişim sesini özledim bide heray hamilemiyim acaba sohbeti yapıyozya az dalga geçim senle dedim. geyik yapalım dedim. bi çaldır benide kaydedeyim
Kızlar günaydın uzun bir aradan sonra yanınızdayım ben bayramda kırmızı kartı gördümFerdadan haberi ola n varmı sarfoşumla bayramda konuştuk hamile olduğunu öğrenmişti çok sevindim başka kimseden haber varmı? Gül sen ne yaptın adet oldunmu geçmişi okumam imkansız bana ufak özet geçin lütfen ben dün doktora gittim 18mm olmuş yumoşum cumartesi tekrar gidecem bakalım:)
delüüü benle dalga geçicen haabana kalsa hamileydin geçen ay
bende özledim walla sesini kuşum benim minik serçem
ama ben çaldıramam ki benim de hattım kapanmış kız tam rezillik ya şuna bak
eşime kaç gündür diyom kontür al diye unutuyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?