Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ya deli olucam ne mesaj yazılıyor ne sayfa yenileniyor ne oluyro bu siteye off
Zeynep günaydın canım hoşgeldin.
Ebrar bende ne zaman hissedicem diye deli oluyordum inşaallah bir an önce hissedersin.

bu site bizi baya oyalıycağa benziyo benim zamanım kısıtlı bide böle açılcak die zaman kaybediyom. aniden patron gelcek korkusu bide kilitleniyo beni ele vercek valla.

Kızlar aynı mesajı tekrar göndertiyor site deli oldum neyse.
Gül canım ben adetimle başlamıştım otlara adet bitince bırakmıştım içme artık bence

Evet gül ya sinir etti benimde kalkmam lazım duş falan alıcam malum doktora gidiyoruz inşaallah hasta hasta iyice üşütmem.

hadi bakalım gülcüm inşallah adet olmazsın:)

Kızlar aynı mesajı tekrar göndertiyor site deli oldum neyse.
Gül canım ben adetimle başlamıştım otlara adet bitince bırakmıştım içme artık bence

ben adet 3 cü günü başladım yumyurtlama haftasına kadar içtim şuan içmiyom ama sorim dedim yinede. ama otlarım içtim buay adet belirtileri erken başladı normalmi sence. adete 15 gün kala göğüssler şişdi acıyo belim ağrıyo.

Bilmiyorum ki eflalim doktorum nu ayda deneyelim olmazsa başka tahliller yapcaz dedi herhalde onu da çekecek:) Hoş buldum bu arada:)

Canım bence bir an önce çektir başka tahlillerle oyalanma en büyük neden kanalların tıkalı olması onlarda açıksa diğerleri önemli değil zaten.

Canım adet belirtisi o kadar erken olmaz benimki bir hafta öncesinden başlardı hafif kasık ağrılarım olurdu hamile kaldığım ay göğüslerim çok şişmişti ve acıyordu ben o zaman şüphelenmiştim zaten inşaallah hamilelik belirtisidir.

Kızlar ben kalkıyorum dua edinde iyi haberler alıyım sorunsuz geçsin muayenem malum bende hep aksilik çıkıyor.

Canım bence bir an önce çektir başka tahlillerle oyalanma en büyük neden kanalların tıkalı olması onlarda açıksa diğerleri önemli değil zaten.

Peki diyelim ki kanalllar tıkalı o zman ne olacak? Gerçi bişi diyimmi biz eşimle hiç ilişki yaşamıyoruz desem yeri var:)
Geçen ay doktorun verdiği tarihler dışında 1-2 kere daha yaptık o kadar Millet benim çocuğum olmuyo diye hacı hocaya götürmeyi planlıyor beni:) Bende dedim kusura bakmayın ama biz üstüne düşmüyoruz sıksık ilişkimiz yok dolayısıyla gökten zembille inmez dedim susturdum valla

afferin kız ne güzel cevap vermişsin öylee
hacı hocaya götürmeyi düşünen kim peki

canım ya amelıyat ıle tuplerı actıracan yada tup bebek

Canım ameliyat gerekir o zaman ama ufak yapışıklıklar flim çeklilirken açılıyormuş, ayrıca günaşaıır ilişki şart canım tabi ki Rabbim nasip ederse tek atıştada tutar ama çablamak lazım bazen ben hamile kaldığım ay gün aşırı yapmıştım hemen hemen ve yatmıştım hep ilişki sonrası hatta belimin altına yastık birde bacaklarımı havaya dikmek için puf koyuyordum altına ayaklarımın:))) işe yaradı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…