Günaydın canım hoşgeldin, rahim filmi çektirmeyi düşünüyormusun?
zkolcm günaydın adet oldum cnmm ve buayı beliyom aralık 5 de tahmini adet. seninde maşallah yumoş iyi büyümüş inş.buay tuta.
eflalimm slm cnmm hadi bakalım bizdende slm söle oluşuna. inşalla görürsün cnm
Kızlar aynı mesajı tekrar göndertiyor site deli oldum neyse.
Gül canım ben adetimle başlamıştım otlara adet bitince bırakmıştım içme artık bence
Bilmiyorum ki eflalim doktorum nu ayda deneyelim olmazsa başka tahliller yapcaz dedi herhalde onu da çekecek:) Hoş buldum bu arada:)
ben adet 3 cü günü başladım yumyurtlama haftasına kadar içtim şuan içmiyom ama sorim dedim yinede. ama otlarım içtim buay adet belirtileri erken başladı normalmi sence. adete 15 gün kala göğüssler şişdi acıyo belim ağrıyo.
Canım bence bir an önce çektir başka tahlillerle oyalanma en büyük neden kanalların tıkalı olması onlarda açıksa diğerleri önemli değil zaten.
günaydınnn kızlar ben geldim..
peki diyelim ki kanalllar tıkalı o zman ne olacak? Gerçi bişi diyimmi biz eşimle hiç ilişki yaşamıyoruz desem yeri var:)
geçen ay doktorun verdiği tarihler dışında 1-2 kere daha yaptık o kadarmillet benim çocuğum olmuyo diye hacı hocaya götürmeyi planlıyor beni:) bende dedim kusura bakmayın ama biz üstüne düşmüyoruz sıksık ilişkimiz yok dolayısıyla gökten zembille inmez dedim susturdum valla
kızlar ben kalkıyorum dua edinde iyi haberler alıyım sorunsuz geçsin muayenem malum bende hep aksilik çıkıyor.
Peki diyelim ki kanalllar tıkalı o zman ne olacak? Gerçi bişi diyimmi biz eşimle hiç ilişki yaşamıyoruz desem yeri var:)
Geçen ay doktorun verdiği tarihler dışında 1-2 kere daha yaptık o kadarMillet benim çocuğum olmuyo diye hacı hocaya götürmeyi planlıyor beni:) Bende dedim kusura bakmayın ama biz üstüne düşmüyoruz sıksık ilişkimiz yok dolayısıyla gökten zembille inmez dedim susturdum valla
Peki diyelim ki kanalllar tıkalı o zman ne olacak? Gerçi bişi diyimmi biz eşimle hiç ilişki yaşamıyoruz desem yeri var:)
Geçen ay doktorun verdiği tarihler dışında 1-2 kere daha yaptık o kadarMillet benim çocuğum olmuyo diye hacı hocaya götürmeyi planlıyor beni:) Bende dedim kusura bakmayın ama biz üstüne düşmüyoruz sıksık ilişkimiz yok dolayısıyla gökten zembille inmez dedim susturdum valla
günaydın kızlar nasılsınız bakalımmm ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?