Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar hoşgeldiniz hadi ben kaçtımm:))

ceylin33 ebrar63 eflalim zkol+ rodinia günaydın canlarım hoşgeldin zeynep canım özledik seni ya bir daha bizi bırakıp gitme. nasılsınız. umarım hepiniz iyisinizdir. beni soracak olursanız gerginim. çünkü hala sonuç çıkmadı. çıkmayacak galiba zati her işimde illaki bir aksilik olacak. neyse hayırlsı allahtan beklemekten başka çare yok

GÜNAYDIN FERDACIM HOŞGELDİN YA SEN SIKMASANA CANINI
ZATEN BİLİYORSUN Kİ BEBİŞİN SENİNLESADECE NE KADARLIK OLDUĞUNU ÖĞRENCEKTİK DİMİ
HADİ HADİ MORALİNİ DÜZEL BAKİMMM ÜZME BEBİŞİMİZİ

yaaaa internetten göremiyorum hala ama hastaneyi aradım pozitif gözüküyor dediler. deger de 30 000 civarında dediler anlamadım bu işten birşey bana yol göründü zannedersem hastaneye gidip alıcam sonucumu. anam taksime giddip gelmek benim için tam bir işkence.

ay sagol canım evet benimleymiş yavrum aglıyorum şimdi. şimdi anladım benimle oldugunu bırakıp gitmesinden çok korkuyorum yine. allahım ne olur alma yavrumu benden. ne olur kızlar sizde bol bol dua edin önce tüm olmayanlara versin allahım diye. sonra hamile arkadaşların ve benim yavrumuzu hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

iyi ya gülüm için rahat olsun bak iyi kötü öğrenmişsin bişeyler kız 30000 ise maşallah diyelim bee
ikiz üçüz olmasın hem 30 000 ise çok küçük deil

ferda saçmalama inş. rabbimin izniyle hiç bişey olmaz
bak bende korkuyorumdum biliyon benimde ilki düşüktü
ama çok şükür 2.meleğim bırakmadı beni inş. hayırlısıyla kucağımıza da alırız

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

tatlım hcg değerli bunlar

iyi ya gülüm için rahat olsun bak iyi kötü öğrenmişsin bişeyler kız 30000 ise maşallah diyelim bee
ikiz üçüz olmasın hem 30 000 ise çok küçük deil
evet ya 30 0000 çok geldi banada benim tahmin şuanda en fazla bir aylık oldugu idi kesin bu adam yanlış okudu ilk hamileligimde test yaptıgımda 3 haftalık tı o zaman 764 tü hiç unutmuyorum. 30 bin degildir ya 3 000 dir yanlış gördü adam bence

sen kanında pıhtışalma olup olmadıgına baktırmışmıydın ben baktırmadım ya ama şimdi hastaneye gidersem baktırıcam artık olurmu bilmiyorum.

canım benimki 1 aylıkken 15 000 di ama seninki 30 000 ise 1,5 aylık olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…