Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım bu degerlere göre yanlış anlamıyorsam benim bebk nerseyse 6 haftalık oluyor. o kadar olması imkansız adetliykenmi hamile kaldım o zaman ben. allah yavrularımızı bizden ayırmasın inşallah. sag salim kcaklarımıza almamızı nasip etsin ve olmayan tüüüüüüüüüm arkadaşlarada nasip etsin

kızlar ben geldim herkese günaydın
hoşgeldin canım nasılsınsın senin prensesin nasılmış bakalım

hayatım bende demin onu dedim eğer değer doğruysa 6 haftalık falan oluyor
yada ikiz falandır haaoy oy oyy

Günaydın kızlar aşk sarhoşu kız babiş kocaman mı olmuş şimdi sen öğrenene kadar yada adetliyken mi diyon ya acaba üstüne görme falan mı oldu kiiii

afr kız dünür hoşgeldinnnn
evhanım ya benimki o kadar sert darbeler yapmıyor henüz babamız hissedemiyor hiç o yüzden çok üzgün

B-HCG 30277 kızlar sonunda ulaşabildim internetten evet dogruymuş 30 277 çıkmış maşallah yavruma. allah sizlerden razı olsun. iyi ki bulmuşum bu siteyi iyiki sizlerle tanışmışım hepiniz kardeşim kadar yakınsınız. birbirimizi hiç bırakmayalım olurmu. reyyanıda geri getirelim ben özelden mesaj atamıyorum ona ya bende kayıtlı degilmiş

maşallahh ferdacım kız sen yoksam geçen ay üstüne mi gördün

afr kız dünür hoşgeldinnnn
evhanım ya benimki o kadar sert darbeler yapmıyor henüz babamız hissedemiyor hiç o yüzden çok üzgün
canım benim ki tatlı yiyince yapıyo bi de tatlı ye sonra eşin kulağını göbeğine dayasın içerden guluk guluk sesler gelcek be bu içinde bebeğin hareketlendiğini gösteriyo tatlımmmmm eşim bayılıyo buna sizde deneyin

ay maşallahhhhhhhhhh inik kuşa hadi gözün aydın tatlım doktora git artık bu değerle keseyide bebeğide görebilirsiniz

Dünürcüm hoşguldukkkkkkk ben yarın kan tahlili yaptıracagım kan degerlerimi ölçtürecegim ama gebelik için ken tahlili farklı dimi

ben hala tatlı hiçbişey yemiyorum bu akşam yiyip deniym bi bugün çok başım ağrıyor kızlar ya gözlerime vuruyor ağrısı

Dünürcüm hoşguldukkkkkkk ben yarın kan tahlili yaptıracagım kan degerlerimi ölçtürecegim ama gebelik için ken tahlili farklı dimi

afr hoşgeldin canım hayırdır neden tahlil yaptırcaksın
canım aynı kanla gebeliğe de bakarlar hcg baktırmak istiyorum de yeter
ama erken olmaz mı canım ya

Ya sadece kan degerlerine baktıracagım b12 falan ölçtürecegim öylesine bi gideyim bakalım dedim hcg için erken dimi onada kırmızılar gelmesse baktırırım o zaman

ben hala tatlı hiçbişey yemiyorum bu akşam yiyip deniym bi bugün çok başım ağrıyor kızlar ya gözlerime vuruyor ağrısı

didem hayırdır canım başın neden ağrıyo keşke uyuyabilsen biraz geçerdi belki
bende daha diyecektim bugün pek keyfin yok diye demekki baş ağrısındanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…