günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
tatlım hcg değerli bunlar
iyiyim tatlım değerin ne güzel yüksek çıkmış taze annee
kızlar ben geldim herkese günaydın
hoşgeldin canım nasılsınsın senin prensesin nasılmış bakalımkızlar ben geldim herkese günaydın
hayatım bende demin onu dedim eğer değer doğruysa 6 haftalık falan oluyorcanım bu degerlere göre yanlış anlamıyorsam benim bebk nerseyse 6 haftalık oluyor. o kadar olması imkansız adetliykenmi hamile kaldım o zaman ben. allah yavrularımızı bizden ayırmasın inşallah. sag salim kcaklarımıza almamızı nasip etsin ve olmayan tüüüüüüüüüm arkadaşlarada nasip etsin
hoşgeldin canım nasılsınsın senin prensesin nasılmış bakalım
iyidir herhalde teyzesi dün acayip tekmeledi dışardan birisi karnıma elini koyduğunda bile farkediyo artık yaaaaaaa
hoşgeldin canım nasılsınsın senin prensesin nasılmış bakalım
iyidir herhalde teyzesi dün acayip tekmeledi dışardan birisi karnıma elini koyduğunda bile farkediyo artık yaaaaaaa
ay maşallah kuzuma afferin ona tekmelesin kuzum benim
B-HCG 30277 kızlar sonunda ulaşabildim internetten evet dogruymuş 30 277 çıkmış maşallah yavruma. allah sizlerden razı olsun. iyi ki bulmuşum bu siteyi iyiki sizlerle tanışmışım hepiniz kardeşim kadar yakınsınız. birbirimizi hiç bırakmayalım olurmu. reyyanıda geri getirelim ben özelden mesaj atamıyorum ona ya bende kayıtlı degilmiş
canım benim ki tatlı yiyince yapıyo bi de tatlı ye sonra eşin kulağını göbeğine dayasın içerden guluk guluk sesler gelcek be bu içinde bebeğin hareketlendiğini gösteriyo tatlımmmmm eşim bayılıyo buna sizde deneyinafr kız dünür hoşgeldinnnn
evhanım ya benimki o kadar sert darbeler yapmıyor henüz babamız hissedemiyor hiç o yüzden çok üzgün
B-HCG 30277 kızlar sonunda ulaşabildim internetten evet dogruymuş 30 277 çıkmış maşallah yavruma. allah sizlerden razı olsun. iyi ki bulmuşum bu siteyi iyiki sizlerle tanışmışım hepiniz kardeşim kadar yakınsınız. birbirimizi hiç bırakmayalım olurmu. reyyanıda geri getirelim ben özelden mesaj atamıyorum ona ya bende kayıtlı degilmiş
canım benim ki tatlı yiyince yapıyo bi de tatlı ye sonra eşin kulağını göbeğine dayasın içerden guluk guluk sesler gelcek be bu içinde bebeğin hareketlendiğini gösteriyo tatlımmmmm eşim bayılıyo buna sizde deneyin
Dünürcüm hoşguldukkkkkkk ben yarın kan tahlili yaptıracagım kan degerlerimi ölçtürecegim ama gebelik için ken tahlili farklı dimi
bende iyiyim tatlım prensesimde iyi şimdi vitaminlerimizi içtik oturuyoruz şimdi
ben hala tatlı hiçbişey yemiyorum bu akşam yiyip deniym bi bugün çok başım ağrıyor kızlar ya gözlerime vuruyor ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?