Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evde olsamda sıkılsam başka ne isterim birde aylık 200 tl bir gelirim olsa kocama minnet olmadan oooh aga da benim paşada

kız ayda 200 tl neye yeticek wwalla annem dio bana yanlıs adamla ewlnmişsin die ben gezmeye alısverişe cok düşkünümdür ee baba evnde öleydim her gördüğümü alırdm simdi her gördüğüme bakıorm sadece

günaydın kuzularr nerdesiniz yaww
kepeklim kız sen nerdesin 3 gündür çabuk söyle bakim merak edip durdum seni

mrb ben aranıza yeni katıldım çok heyecanlıyım eşimle hep geri çekme yöntemiyle korunduk 7 aydır ve geçen ay bi kere geri çekmedi ben bi bebek çok istiyorum buay adetim bir gün geçikti ve kasıklarımda bi ağrı var bide sık sık tuvalete gidiyorum onun dışında başkada bi belirti yok sizce hamilemiyimdir çok merak ediyorum test için erkenmi eşimede hiç bişey söyleyemiorum günüm bi gün geçti falan die düzensiz adetlerim vardı 5 aydır düzenli adet görüyorum acaba gene düzensiz adetlerden birimi:97::97::97:

günaydin kizlar. dün doktora gittik. benimde oglusum olacakmis. doktor %70 erkek dedi. masallah cok tatli. elini kafasina koymus ayaklarida uzatmis keyif ediyordu pasam. ayyy yerim ben onuuuuu ya.

canım hoşgeldin aramıza.. biraz daha bekle bence psikolojik olmuş olabilir...

günaydin kizlar. dün doktora gittik. benimde oglusum olacakmis. doktor %70 erkek dedi. masallah cok tatli. elini kafasina koymus ayaklarida uzatmis keyif ediyordu pasam. ayyy yerim ben onuuuuu ya.

günaydın canım.. yaşasın erkeklerimizde artıyor.. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

canım merhaba hoşgeldin aramıza inş.hamilesindir tatlım hep beraber öğrenip mutlu oluruz inş.ama test yapabilirsin bence
çıkmazsa da bikaç gün bekle öyle yap yada kesin sonuç için kanda baktır

selam kızlarrr nöbetteyim bekliyorum gelmenizi şükür geldiniz....

slm rodinia nasılsın canım

sumrucum hoşgeldin maşallah demek gördün bebişi
ay seninde erkek ha hadi bakalım hayırlısı olsun hep kız dediklerimiz erkek çıktı

slm rodinia nasılsın canım[/QUOTE]

selam canımm.. iyiyimm kırkım çıkmadan çalışmalara son sürat başladık ama korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım diye...

oyy kıyamam ebrarııım .merak edilecek birşey yok şükür iiz sadece işler cok yogun.masamda bile az oturabılıyorum..sen nasılsın nasıl oldun.bebişin nasılmıs annesi.doktora gidecektin sonra konusmadık galıba gördünmü tosununu büyümüş mü..

rodiniacım slmlar canım sen nasılsın.ne haberler var.çalışmalara başladınız mı.

sumrucukk masallah erkek demek bende hep kızlar oluyor bu aralar diye düşünmekteydiim.

cansuu sende hosgeldın aramıza inşallah gelmiştir bebişin.adet günün geçmişse test yapabılırsın asslında ..gerçi benim adetim bi hafta gecmesine ragmen cıkmamıstı ama adetten üç dört gün önce idrar testinde cıkan arkadaslar oldu ..sende bi şansını dene derim.haa yaparsan bizede haber vermeyi unutma...

Valla kırkımın çıkmasını beklemeden süratle benim zorumla başladık.. doktor 3 ay çocuk yapmayın demişti ama dinlemedim...

tsk ederim kizlar. Allahim herkese nasip etsin. erkek olacagindan mi ne. esim sanki böyle bi baska sevindi. yani daha cok galiba. Allahim herkese hayirlisini versin.

rodinia canim öyle düsünmemeye calis. insallah bir daha yasamazsin ve bebegine sag salim kavusursun

kusura bakmayin kizlar benim cikmam lazim. yoksa yine bilgisayarim bozulacak. öpüyorum hepinizi

sağol canım benim.. bizde öptükk seni..

slm rodinia nasılsın canım

selam canımm.. iyiyimm kırkım çıkmadan çalışmalara son sürat başladık ama korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım diye...[/QUOTE]

rodinia canım şimdilik erken ama inş. olursada bebişinde seni bırakmaz bu defa

ama minik kuşum haber verseydin ya giremiyorum diye aklıma türlü şeyler geldi allah korusun
neyse çok şükür iyisiniz ya .bulantılar ne durumda canım geçtimi kız maşallah kocaman olmuş kızın
canım ben gitmedin ya dr. bayramdan önce ikili test yaptırmıştım sadece o da çok şükür iyi

Valla kırkımın çıkmasını beklemeden süratle benim zorumla başladık.. doktor 3 ay çocuk yapmayın demişti ama dinlemedim...

tatlım sen regl olmuştun dimi
bak bende düşükten bi süre sonra regl oldum ve benim doktor 3 aya gerek yok dedi hemen başlayabilirsin dedi
ama benim bebiş çok küçüktü ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…