Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım sen regl olmuştun dimi
bak bende düşükten bi süre sonra regl oldum ve benim doktor 3 aya gerek yok dedi hemen başlayabilirsin dedi
ama benim bebiş çok küçüktü ondan sanırım

canım bana 40 gün geçtikten sonra regl olursun dediler.. ama düşün 33 gün olmuştu kanamam oldu bende regl oldum diye düşünüuyorum... bugün bittii.. 3-4 gün sürdü anlamadım bende...

Dün gece eşime şimdi bebişimiz dursaydı cinsiyetini öğrenecektik dedim üzüldü ama dediki ya sana bişi olasaydı.. olsun sen yanımdasın bana yeter gerisi allahın izniyle olacaksa olur dedi...

Günaydın ds kusum nasılsın ..hayırdır nolduu naptı kocan sana...

ebrarım şukur sankı bayramdan sonra daha iyiyim ..sabah bulantım oluyor ama gun ıcınde rahatladım biraz inşallah daha da ii olur.sen ne zaman gideceksin doktora.benım aralık basında renklı doblerım var :)bebişimizi izlicez .insallah saglık sıhhatle gelırler.

Dün gece eşime şimdi bebişimiz dursaydı cinsiyetini öğrenecektik dedim üzüldü ama dediki ya sana bişi olasaydı.. olsun sen yanımdasın bana yeter gerisi allahın izniyle olacaksa olur dedi...

evet çok doğru söylemiş tatlım allahım sizlere uzun ömür versin

günaydın tatlım iyiyim dün koca sinirlendirmiştide hiç keyfim yoktu bugün iyiyiym ama
bizde 10 aralıkta gidicez renklıi doblere allahım güzel sonuçlar almamızı nasip etsin

hic arastırdın mı dscim renklı dobler ıcın yer ..benım doktor kosuyolunda bı yer soyledı.sanırım 125 tl miş.acaba direk gitsem mi yoksa bıkac alternatif arastırsam mı dedim.

hepiniz hoşgelmişsiniz kızlarr nasılsınız.
bişe sorucam bugün benim son günümya diyorumki hani test alıp öğlenleyin yapsam çıkarmıki.
hani sabah ilk idrarla yapılıyorya normalde.

melissa melissa günaydın.kız anacım az bekle günün gecsin oyle yap ..şimdi sıkılma bosuna az dişini sık yarın sabah yap bence.diğer bebişlerde ne yapmıstın nasıl ogrenmıstın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…