hic arastırdın mı dscim renklı dobler ıcın yer ..benım doktor kosuyolunda bı yer soyledı.sanırım 125 tl miş.acaba direk gitsem mi yoksa bıkac alternatif arastırsam mı dedim.
hepiniz hoşgelmişsiniz kızlarr nasılsınız.
bişe sorucam bugün benim son günümya diyorumki hani test alıp öğlenleyin yapsam çıkarmıki.
hani sabah ilk idrarla yapılıyorya normalde.
melissa melissa günaydın.kız anacım az bekle günün gecsin oyle yap ..şimdi sıkılma bosuna az dişini sık yarın sabah yap bence.diğer bebişlerde ne yapmıstın nasıl ogrenmıstın sen
banada bakırköyde radyomar diye bi yer söyledi doktor 200 tl di orda ama benim arkadaşım bakırköy devlet hastanesinin başhekimliğinde çalışıyor ordan ayarladı bana sağolsun devlette bedava yaptırıcam profösör giriyomuş doktorumada söyledim çok şanslısın dedi o yüzden başka yer araştırmadım. doktorun orayı öneriyorsa bence git orda yaptır ilerde bi sorun filan çıksa allah göstermesin benim dediğim yere gitmedin der doktorun
kuşummmmmmmmmmmm hoşgeldin canım benim günaydınnnnnnn
anacım az 2 gün bekle ne var hemen test yapammı diyosun sonra prenses gibi içini açıp kurcalamak zorunda kalma testin
şanslısın gerçekten maşalaahh....
günaydın cnm,haha o öylemi yapmış ayol nedenki bulmuşmu bari aradğını haha:)))
bekliyim dimi ozaman ben ..
tamam ebrarım burdayız biz.
ozaman ben birazdaha bekliyim inş olmam be kızlar dua edin olurmu,dün eşim ne zamandır hiç konusunu açmıyorken bizim çocuğumuz olmicakmı artık,dedi biraz konuştuk baktım baya üzgünmüş bu doluymuşta habermi yok tu benim,onu öyle gördümya içimden bol dua ettim allahıma önce sağlıklı sonra hayırlısını nasip et diye,birazda nasihat ettim ona din konusunda da konuştum biraz sonra uyuyan çocukları yatağımıza getirdi öyyle uyuduk.
ay canım benim yaaa inşallah gelmez kırmızılar
inş didemim inş,siz hamilelerin duası kabul olur bakın bol duanıza ihtiyacım var.
çok acıktım ben yine yaaa.hadi kahvaltı edemde gelem ben olmu beya didemim.
Günaydın ben geldimhasta kuşunuz.
günaydın ballı lokma tatlılarııııııııııı bi bakayım dedim ama yine çıkıyom hemen A.E.O
kız günaydın özlemişiz şu günaydın diyişlerini nereye kaçıyon yine sen
canım kahvaltı edicem ondan ama öğlen kısmet olursa girerim tatlım olurmu öptüm çokkkkkkk bende burda olmayı çok özlemişimm ve seninle konuşmayı
canım benim günaydın hoşgeldin çok mu hastasın nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?