Merhaba bayanlar
benim moral kaynaklarım
yazmıyorum ama okumaya çalışıyorum sizleri, bu topiğin maşallahıvar.
her seferinde sizi okuduktan sonra yüzümde gülücükler açılıyordu.
1. tüp bebek denemem negatif sonuçlandı malesef depresyona girdim galiba
buraya girip okuyayım da moralim düzelsin dedim
biraz geçmişi de okudum bazıları bebeğini kaybetmiş bazılarındada test sonuçları negatif onlarada çok üzüldüm
bebişlerinin sağlıklarından , mide bulantılarından bahsedenlere sevindim.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarınızda ismini, cismini bilmediğiniz bebek özlemi çekenlere de yer verirseniz sevinirim.
Hep güldürürdünüz bu sefer ağlattınız kızlar beni.
Allah iyiliğinizi versin, hepinizinde göbeklerini burnunuzun ucunu göremeyeceğiniz kadar şişirsin inşallahhhhh.
Tabi benimdeeeeeee
Aramıza hoşgeldin takıl bize hayatını yaşa:)) İnşaallah muardına erersin bir an önce.
hoşbuldum canım,çok değil hamdolsun burnum akıyor süreklli ayıptır söylemesi bugün üçüncü gün başımda ağrımaya başladı sürekli ter hayırlısıyla atlatsam o kadar hastanın içinden çıktım geldim burda oldum gerçi eşim hastalığı tam atlatmamıştı ondan geçti heralde.
Sen nasılsın aranız düzelmiş heralde:))
Merhaba bayanlar
benim moral kaynaklarım
yazmıyorum ama okumaya çalışıyorum sizleri, bu topiğin maşallahıvar.
her seferinde sizi okuduktan sonra yüzümde gülücükler açılıyordu.
1. tüp bebek denemem negatif sonuçlandı malesef depresyona girdim galiba
buraya girip okuyayım da moralim düzelsin dedim
biraz geçmişi de okudum bazıları bebeğini kaybetmiş bazılarındada test sonuçları negatif onlarada çok üzüldüm
bebişlerinin sağlıklarından , mide bulantılarından bahsedenlere sevindim.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarınızda ismini, cismini bilmediğiniz bebek özlemi çekenlere de yer verirseniz sevinirim.
Hep güldürürdünüz bu sefer ağlattınız kızlar beni.
Allah iyiliğinizi versin, hepinizinde göbeklerini burnunuzun ucunu göremeyeceğiniz kadar şişirsin inşallahhhhh.
Tabi benimdeeeeeee
günaydınnnnnnnn sitemizin güsel hamişleriii güsel anne olmaya hazırlanan adaylarımız..
nasılsınız bakalımmm ben iyim sabah işlerim vardı dışarda gelemedim üzüldüm yarına kadar size yazamıycam die ama patron biyere gşitti hemencik koştum size.
bennnnn iyim allaha şükürrrrr akşamm 8 de uyudumm erkenden. buaralar gündüzde uyku yorgunluk basıyo. belim çokk fena yaaaa azcık ayakda duramıyom sözde iyiyim dedimm dertleri saymayada başladım. tahmini adete 9 gün kaldı ve 5 gündürde bu belirtileri çekiyomm gönüslerrrr foraaaaaaaaaa şişşş ve acıyoo.hergün yazcam size bıktırcam bu belirtilerle
kara böcükümmmmmmmmmmmmmmmm seni özlemezmiyimmgüllllllllllll beni özlemedinmi ama ama ama
say bacım say hergün belirti say biz razıyız sonunda güzel haberler alırız inşallah
kara böcükümmmmmmmmmmmmmmmm seni özlemezmiyimmkepekliyle ne zamandır konuşmuyomda.
ayyy buay erken başladı yaaaaa bu adet belirtilerii içtiğim otlarmı yaptıkii. hergün saycam diğer belirtileride yazimmi. kasıklarda ara ara giren sancı fln.
inşallah iyiye çıkar busefer sonuç
Sağol canım ne olsun bayramda kaynanamgil hep hastaydı ordan kaçtım geldim ama eşim hastalığı taşıdı tabi çünkü o da hasta olmuştu neyseki hafif atlatıyorum hamdolsun.Sende hoşgeldin şükür kavuşturana:))eflalim kusum hosgeldin.geçmiş olsun noldun yaww.gecer ınsallah hemen.bende bayramda uzun yola gıdınce korkmustum üşütmekten.ama şükür şimdilik iim masallah.
evhan noliii nere gittin hemen..
lale devri kuzucum amiin amiin inşallah inşallah.Rabbim tüm isteyenlere versin..kimsenin gözü yolda kalmasın.sen kendini üzmemeye bak.moralini yüksek tut bakarsın kendiliğinden gelir.
ferdaaaaaaaaa yeni anne adayımız naber bacımm öğrendinmi yce sonucu değerlerii kaçmış doğrusu geçen aydan kalmadıysan ikizmi yoksammm bebişlerin kızzzz. değer çoook yüksek.
ebrarımmmmmmmmm nie açmadın telini aradım sabahhhaz delirtcektim seniii
eflalimmmm geçmiş olsun bacımmm sümüklümü oldunn. bol bol terlemeye bak öyle atarsın cnmmm. burunuda boşver sal gitsin akan aksınnn mendil bağlayıver burnuna
yeniii arkadaşımız hoş geldinnn iyi yaptın tam yerine geldin derdinin dermanı bizizzzzz.
cnmmm ben gebelikden şüpelenmiyomm yumurtalar çalıştığına seviniyommm otlar iyi geldiki adet öncesi belirtileri yaşıyom. adeti bekliyommm. o yüzden üsülmemmm 2 zırlarım üzülürsem geçer. ama yokkk gebelikden şüpemmm merak etmeyin.yaz bacım yazzz hergün yaz ama ne olursa olsun moral bozmayacaksan yaz üzülmeni istmiyorum ve tabi inşallah üzülmezsin inşallah bebişin seninledir annesii inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ferdaaaaaaaaa yeni anne adayımız naber bacımm öğrendinmi yce sonucu değerlerii kaçmış doğrusu geçen aydan kalmadıysan ikizmi yoksammm bebişlerin kızzzz. değer çoook yüksek.
ebrarımmmmmmmmm nie açmadın telini aradım sabahhhaz delirtcektim seniii
eflalimmmm geçmiş olsun bacımmm sümüklümü oldunn. bol bol terlemeye bak öyle atarsın cnmmm. burunuda boşver sal gitsin akan aksınnn mendil bağlayıver burnuna
yeniii arkadaşımız hoş geldinnn iyi yaptın tam yerine geldin derdinin dermanı bizizzzzz.
dua et patron birazdan gelcek yoksammmmm akşama kadannnn yandıydınız. dün iyi uyudumm keyfim yerindeaboooooooooo bugün bunun çenesi çooook düşük
aman kepeklim iyi olll ccnmmm yokkkkk bennn takılmıyom bacım belirtiyeeee öle hevesim yokk. yumoşlar çalıştığına seviniyommgulüüüm iim kuzucum sükür bayramdan sonra sanki daha iyiyim..inşallah daha ii olur.kuzucum sende bak su otları içmeye basladınya inşallah onların faydası olurda hemen bebişini severiz.ama sen şimdilik belirtilere takılma otların kuvvetınden de olabılır.düşünmemeye calıs bacım.calısmalarıda bırakmayın haa bu arada :))
iyiyim tatlım özürler filan akşam yine yapışık geziyodu bana amannnn benim çilemde bu galiba ne biliym
tatlım burnunun akması ve ter iyi çabuk atarsın böylece ama terin üzerinde kurumasın dikkat et sık sık üstünü değiştir çok geçmiş olsun kuzum benim
kııız ferdaa kan testini aldın mıı yoksaam benim haberim yook ..kacmıs ki degeriiin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?