ayyy koptum yani zeynepcim sen çok yaşa emiii,rodinacım cnm evet cnm inş yakın zamanda giderim,ebrarcım seninkide çok hoşmuş yaaa çok duygu yüklü.
Melisa kız valla çok heyecanladim hamilemisin
zkol canım valla uzun zaman oldu ha görüşmeyeli özlettin kendini haaaaaaa valla bende gün bekliyorum ama bakalım ne çıkacak bendeki belirtiler 2 sabahtır midem agzımda ilk kalktıgımda birşey yok ama yemektn sonra birden ögürtülerim başlıyo va sonuççç yedigim midemde durmuyor hiç birde akıntım iyice arttı ama gögüslerde falan birşey yok canım ya
zkol canım valla uzun zaman oldu ha görüşmeyeli özlettin kendini haaaaaaa valla bende gün bekliyorum ama bakalım ne çıkacak bendeki belirtiler 2 sabahtır midem agzımda ilk kalktıgımda birşey yok ama yemektn sonra birden ögürtülerim başlıyo va sonuççç yedigim midemde durmuyor hiç birde akıntım iyice arttı ama gögüslerde falan birşey yok canım ya
oldumu didemmm göremedimmmm
ayyy koptum yani zeynepcim sen çok yaşa emiii,rodinacım cnm evet cnm inş yakın zamanda giderim,ebrarcım seninkide çok hoşmuş yaaa çok duygu yüklü.
Ayyyy rodianam seni atlamışım senlede muhabbet edelimm sende hemen hamile kalırsın benim elim uğurludur mesela bekarken kimle görüşsem peşinden evlenirdi:) Hangi arkadaşımın evine gidip sen hamile gibisin dediysem hamile kalıyor:) Bi kendime hayrım yok valla:) Ama siz genede bana sürünün biraz:)
ay inanmiyorumhadi bakalim hayirlisi olsun canim. benimkide oglan olacakmis. yani doktor persembe günü %70 oglan gibi görüyorum dedi. pipisininde resmini cekti. oglusumuz olacak :)
Melisa kız valla çok heyecanladim hamilemisin
Ya siz bana küstünüz mu hiç slm bile vermiyorsunuz küsüp gidicem ama
Ya siz bana küstünüz mu hiç slm bile vermiyorsunuz küsüp gidicem ama
ayyy ellerine sağlık didemimmmmmmm.
kızlar ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?