ay inanmiyorumhadi bakalim hayirlisi olsun canim. benimkide oglan olacakmis. yani doktor persembe günü %70 oglan gibi görüyorum dedi. pipisininde resmini cekti. oglusumuz olacak :)
esram hoşgeldin kuşum melisa şokta ben cevaplıym evet hamileymiş darısı size inşallah gülümede beşiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Amin inşalllaaaaaaaaaaaaaaaah:)
ayyçeneniz düştü yine iki dakka kayboluorum sayfaların sonuna ulasamadım masallah masallah ..
bugün bile gidebilirsin ihmal etme...
canım benim 40 gün önce düşük yaptım doktor 3 ay bekleyin dedi ama ben hiç dinlemedim 20 gün sonra hadi dedim eşime iş başına.. o korkuyor ben hergece atlıyorum üzerine... ama bu arada kulaklarımdaki problem yüzüne antibiyotik verdi doktor ya buarada hamile kalırsam oda korkutuyor beni....
zkol sen benlede sık sık konuş bende hamiş kalayım beklenen gün 3 aralıkkkkkk az kaldı kızlar ne olur dua edin bana da güzel haber verem sana dün benim adam soruyor ya senin günün geçmedi mi falan diyo oda artık iyice sabırsızlanıyo artık
kuzum benimmm yaparım tabi ama önce kaç haftalık hamile olduğunu öğrenmemiz lazım sen bana sat yaz ben en şatafatlısından çizelge yapam sana ay ya çok sevindim canım benim ya
zeynomada üçüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız ebrar gel amin de
#
# zkol+
# afr
# PrensesinUykusu
# fatma68
# esraersoy+
# kepekliekmek+
# evhan+
# rodinia+
# ebrar63+
# melisax+
# sumru+
# ceylin33
# sahgull
# aşk sarhoşu olmak istiyor
hey maşallahhhhhhhhhhhhhh
canım ya nasılsın öncelikle ya benim çizelgemide düzeltirmisin benim bebişimde 6 hafta 3 günlük oldu çok şükür ki doktor dogum tarihi olarak 27 temmuz dedi tahmini gebe kaldıgım gün ise 16 veya 17 ekim yani kızlar ben üstüne görmüşüm birde adet oldum diye ne kadar aglamıştım megersem bebişim oluşmaya başlamış
Gördüm didemcim sağol hoşbuldum kızlar zeynepcim evet ama ben dr gitmedim zaten dr da eğer günün gecikirse gel yoksa gelme dedi hem cenaze filan derken vaktinde olmazdı şuan çok az kaldı bugünde perşembeye kadar olursam olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?