Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay inanmiyorum hadi bakalim hayirlisi olsun canim. benimkide oglan olacakmis. yani doktor persembe günü %70 oglan gibi görüyorum dedi. pipisininde resmini cekti. oglusumuz olacak :)

Gözün aydın Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:)

#
# zkol+
# afr
# PrensesinUykusu
# fatma68
# esraersoy+
# kepekliekmek+
# evhan+
# rodinia+
# ebrar63+
# melisax+
# sumru+
# ceylin33
# sahgull
# aşk sarhoşu olmak istiyor
hey maşallahhhhhhhhhhhhhh

zkol sen benlede sık sık konuş bende hamiş kalayım beklenen gün 3 aralıkkkkkk az kaldı kızlar ne olur dua edin bana da güzel haber verem sana dün benim adam soruyor ya senin günün geçmedi mi falan diyo oda artık iyice sabırsızlanıyo artık

Gördüm didemcim sağol hoşbuldum kızlar zeynepcim evet ama ben dr gitmedim zaten dr da eğer günün gecikirse gel yoksa gelme dedi hem cenaze filan derken vaktinde olmazdı şuan çok az kaldı bugünde perşembeye kadar olursam olurum

hahhah demek adamın üstüne atladın ha helal olsun sana:)

inşallah sende ikizlere hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzum benimmm yaparım tabi ama önce kaç haftalık hamile olduğunu öğrenmemiz lazım sen bana sat yaz ben en şatafatlısından çizelge yapam sana ay ya çok sevindim canım benim ya

canım ya nasılsın öncelikle ya benim çizelgemide düzeltirmisin benim bebişimde 6 hafta 3 günlük oldu çok şükür ki doktor dogum tarihi olarak 27 temmuz dedi tahmini gebe kaldıgım gün ise 16 veya 17 ekim yani kızlar ben üstüne görmüşüm birde adet oldum diye ne kadar aglamıştım megersem bebişim oluşmaya başlamış

Döktürmüşsünüz vallaaa maşallahlar size geçmişi oku oku bitiremedimm.Günaydınlar kızlarrrrr
Bugün idrar testi yapmadm bi garip oldumRegl de hala gelmedi dün olurum diyordum.Yarın doktora gidiyorum bugün de gelmezse,eşim de dişçiye gidicek birlikte gidices bakalım sonuç ne olcak.Melisacım çok sevindimmm detayları okuyamadım biraz daha geçmişe bakim ben

dscikiim napiim..işler güçler ..bu arada don mon bakıorum artık göbişim çıkıo camasır rahatsız etmeye basladı..

ayy kızlar hatırlıomusunuz ramazanın 15ınden sonra hergun olmasada ıkı uc gune bır bı hamıle haberı alıoduk ne guzel iki haftaydı ..işallah melisa zinciri kırdı ardı gelir.ilk beklenmeyen adet afr nin sanırım sonra esranın sonra gülün herhalde ..haydi inşallah bakalım..

düzeltirim tabiki tatlım

Hayırdır inşallah ne cenazesi kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…