Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melisacım canım çok sevindim ALLAHIM tamamını erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kizlar valla coktandir giremiyorum. bilgisayarin hafizasi mi ne dolmus. nete girince 2-3 saat sonra kapaniyo kendisi yaptigim iside kaydetmediysem siliniyo bastan basliyorum falan tuhaf oldu iyice bu pc. özledim kizlar sizi yaaaa. cok seyde kacirmisim valla. ya bu aralar birde hangi is ters giderse is yerinde beni buluyo. cuma günü cok kizdirdilar beni burda ya. benim bölümümün isini baskasina veriyor patron baskasi yanlis yapiyo benim bölümüm diye ben suclu oluyorum. valla bende canim istemedi dün gelmedim ise. kaynanam oglan olacagini duydugundan beri keyfi yerinde. e bazen salak salak lafari oluyo aama olmazsada olmazki zaten. gicik kadin ya. esimi ikna ettim seneye dogumdan 4 ay sonra falan gidecez izine bebegin asilari falan tam olunca. oda arabayla gitmek istiyo illaki ucaga binmem diyo yani. eylülün ortasinda falan arabayla gidicez. kaynanamda diyo senin izinin cok sen kalirsin burda esin geri döner. dedim arabayla nasil tek basina dönsün geri. ben göndermem falan diyo iyi iste biraz yanliz kalsin. ben kocami yanliz göndermem dedim. yemegini kim yapacak. kiminle oturup kalkacak. salak kadin be gicik iste. hem onunda ilk bebegi babasi bebegini görmesin babannesi görsün nasil büyüdügünü. esimle gecen konusuyorlardi. esim dediki belki seneye gelemem izine. bebek olacak sonra eylülde yollar bosaliyo yani tek basima bi araba birde bebek falan var okadar yolu o risk altinda gelemem belki dedi. ayyy oglum sende hep kendini düsünüyorsun diyo biz bebegi görmicez mi diyo. madem biz benciliz o bencillik etmesinde isini birakip gelsin görsün torununu. onuda kabul etmiyo. hanimefedi orda kicini yayacak. biz bebekle 3 gün yol cekecez. ama kocisim iyi valla cok iyi masallah bu aralar

Anaaaa eee o zaman test yaptırmıştın sen kan testi bile negatif çıkmamışmıydı?

Kıııız sarfoşum ne yaptın doktora gittinmi ne dedi ben epeydir geçmişe bakamıyom:)

gittim canım keseyi ve kalp atışını gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel dedi haftaya çarşamba tekrar gidicem bir aksilik olmazsa. işte 6 hafta 3 günlük olduk çok şükür. kız biliyonmu geçen ay adet oldugumda üstüne görmüşüm. hani az gelmişti ya birde 3 gün sürmüştü. işte o günlerde megersem bebişim oluşmaya başlamış. senin adetin nasıldı geçen ay çok muydu az mıydı

Hadi hayırlısı canım hoş geldin ne kadar geciktin sen?

15 aralık beklenen günüm çünkü bu ay tık yoktu dolayısıyla bebiş de yok beni çıkarın listeden:)

zeynomada üçüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız ebrar gel amin de

bende ikiz üçüz istiyorum deli gibi her duam o yönde inanınnn...

#
# zkol+
# afr
# PrensesinUykusu
# fatma68
# esraersoy+
# kepekliekmek+
# evhan+
# rodinia+
# ebrar63+
# melisax+
# sumru+
# ceylin33
# sahgull
# aşk sarhoşu olmak istiyor
hey maşallahhhhhhhhhhhhhh

kız yanına artı koyduklarının farklı ne :))

Amin inşalllaaaaaaaaaaaaaaaah:)

hahhah demek adamın üstüne atladın ha helal olsun sana:)

atlamazmıyım her gece adamın tepesindeyim... altim kırkın olmadan yapma iyileş biraz dedi ama hiç umrum değil...

prensesler herkese günaydınlar hatta tünaydınlar olsun

sanada günaydın cnaımmmm

rodiniamada beşiz inşallahhhhhhhhhhhhhh valla tatlım bi özelliği yok lattan kopyaladım o şekilde çıktı

aminnn zkol inş. valla şimdiye kadar ilk defa ikizze amin diyorum seneye kayın validemle yaşamaya başlayacagız zaten o baksın napayım ikiz olsun kız inş. dediginiz gibi gene zinciri kırarızda mutlu haberrler arka arkaya gelmeye devam ederrrrr ALLAHım baklayan herkese sen hayırlısıyla hamiş haberleri almayı nasip eyle

Kaynatami kaybettik de zeynepcim cenazemiz vardı ama biz yinede çalışmaları aksatmadık bu ay olmaması için bir sorun yok ne stres yaptım ne de başka birşey olmazsa bu seferde senin dr giderim belki muane ücreti ne kadar o hastane de

evhaan hosgeldiin kusuum..nasılsıın..
kıız didem çingeni iki dakka bekle yazıcam ama ağırlaşmısım yazamıorum

vah yavrum benim ağırlaştınmı ya bende bugün yetişemiyom hiç kimseye altta cvp yazmadığım biton kişi var amannnn napalım işte şişko olmak böyle bişey :86: :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…