Tşk ederim hoşbuldum.Zkolcum geçen ay 23. de olmuştum 1 hafta geçmiş tam olarak, yarın dakan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı
rodiniamada beşiz inşallahhhhhhhhhhhhhh valla tatlım bi özelliği yok lattan kopyaladım o şekilde çıktı
Kaynatami kaybettik de zeynepcim cenazemiz vardı ama biz yinede çalışmaları aksatmadık bu ay olmaması için bir sorun yok ne stres yaptım ne de başka birşey olmazsa bu seferde senin dr giderim belki muane ücreti ne kadar o hastane de
tatlım yarında kan testinin içini kurcalıycam diye tutturmada hastanede
:84::84:böyleee böyleee çıldırıcimm ordaaaaNaparlar acep beni psikiyatri bölümüne alalım sizi hanımefendi derler gibi bi his var içimde
Anaaaa eee o zaman test yaptırmıştın sen kan testi bile negatif çıkmamışmıydı?
banada öyle geliyo tatlım aman testi kurcalamak için diretme tamam mı? nasılsın kuşum
basiniz sagolsun esracim. kiz biraz mola verin istersen. kaynanan nasil biri bilmiyorum ama derler adamin cenazesinde sey yapmislar diye. var öyle kaynanalar hesaplarlar öyle derler.
aboooo sumrunun kendi kaynanasından ağzı yandığı için temkinli yaklaşıyor canım ya
Tımam söz,nasılımm valla dün oldum olucam diyodum akıntı artmıştı dedim gelioooo beklenen kırmızı kart cıxxx yine bişicik yok.Sen nasılsın seni geçelimm bebş nasıı bebişş.Sorarmısın bebişe kahvaltı edip gelim izin verio mu kendileri
kiz didem kac kilo aldin sen. ben 6 almisim yaaa. bu gidisle 9-10 kiloayla bitiremicem herlade 19 olacak :)
tamam teyzesi ilerdeki yiğenlerimizi düşünerek izin veriyoruz hadi yap kahvaltını
ben de 6 kg aldım tatlım ama takmıyorum sende takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?