Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

rodiniamada beşiz inşallahhhhhhhhhhhhhh valla tatlım bi özelliği yok lattan kopyaladım o şekilde çıktı

amin canım benim..

esra başınız sağolsun...

basiniz sagolsun esracim. kiz biraz mola verin istersen. kaynanan nasil biri bilmiyorum ama derler adamin cenazesinde sey yapmislar diye. var öyle kaynanalar hesaplarlar öyle derler.

Anaaaa eee o zaman test yaptırmıştın sen kan testi bile negatif çıkmamışmıydı?

he ya kız bende şaşırdım ben 16 ekim cumartesi adet oldum 3 gün sürdü. bitti sonra benim agrım çoktu ignelenme filan oluyordu kocişle kalktık acile gittik geldik. kan testi yaptılar alttan baktılar birşey çıkmadıydı sonrada bayramdan önceki hafta perşembe günü doktora gitmiştim kontrol için megersem o günde hamişmişim doktor karnımdan baktıydı ultrasonla ama o zamanda görmemişti. yavrucugum küçükmüş teyzesi. allaha şükür dün gördük ama ne yazıkki alttan.

banada öyle geliyo tatlım aman testi kurcalamak için diretme tamam mı? nasılsın kuşum

Tımam söz,nasılımm valla dün oldum olucam diyodum akıntı artmıştı dedim gelioooo beklenen kırmızı kart cıxxx yine bişicik yok.Sen nasılsın seni geçelimm bebş nasıı bebişş.Sorarmısın bebişe kahvaltı edip gelim izin verio mu kendileri

basiniz sagolsun esracim. kiz biraz mola verin istersen. kaynanan nasil biri bilmiyorum ama derler adamin cenazesinde sey yapmislar diye. var öyle kaynanalar hesaplarlar öyle derler.

aboooo sumrunun kendi kaynanasından ağzı yandığı için temkinli yaklaşıyor canım ya

kiz didem kac kilo aldin sen. ben 6 almisim yaaa. bu gidisle 9-10 kiloayla bitiremicem herlade 19 olacak :)

tamam teyzesi ilerdeki yiğenlerimizi düşünerek izin veriyoruz hadi yap kahvaltını

benimki zaten catlak be. cok bencil. ama esimde agizinin payini verince pek hosuma gidiyo bazen yazik demeye kalmadan arkadasinda birsey daha patlatiyo oh olsun bayada diyorum :) bencil kadin ya. birde esime diyo oglum sen cok bencil düsünüyorsun diyo. gicik kadin.

ben de 6 kg aldım tatlım ama takmıyorum sende takma

kiz yemek yemek bi hosuma gidiyo inanamiyorum bazen. doymus oluyorum ama canim istiyo napim. yok takmiyorum fazla ama yinede fazla kilo almak istemiyorum. birde gögüslerimde catlaklar olustu ya. hergünde kremliyorum ama yinede oldu. cok sükür karnimda yok simdilik

kizlar siz hic birsey aldiniz mi bebisinize? valla ben daha hic birsey almadim. cinsiyeti belli olsun alirim diyordum ama birdahaki radevuyu beklmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…