Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slmlar piiirenses nassın.bu saate kahvaltımı kalır anam bu hatunlar pek ehli keyf biz öglen yemegine acıktık valla...

sumruu masallah anacım 6 kılo mu oldu ..ama sende mınıksın dımı özünde didoş gibi ..demekki minikler ilk baslarda hemen alıor kılo.benim bebek sırtıma dogru büyüyo :92:

esra kiz senin kaynana iyi ozaman.

canim benim karnim öyle cok asiri belli degil ama almisim 6 kilo. kiz bencede cok ama napim almisim iste :) doktora her defasinda soruyorum iyi normal diyo. oglum simdi 200gr olmus :) ha birde boyunu söyliyemem artik diyo sadece kiloyu söyliyebiliyormus. birde kafasiyla karnini ölcüyo

hadi yap isinide cabuk gel didem. ben bugün burda kalicam cikmicam kapanirsa kapansin pc . özlemisim sizi.

Kızlar kayınvalidem çağırıyor aşağıya ineceğim mecbur biraz rahatsızdı doktor yat dinlen demiş eltimde gezmeye gideceğim gelemem demiş kabak bana patladı herzamanki gibi 5 aylık evliyim ama sanki 5 yıllık evli gibi oldum...

eeeeeeeee kaynana çagırırsa mutlaka gidilir valla senin eltide iyi akıllı imiş ha

hosgeldin didemcim.

rodinia ben napim 3600 km uzakta olsa sanki dibimde gibi hep telefondaartik gülüyorum valla hic sinirlenmiyorum

Selam kızlar ben geldim.

Merhaba arkadaşlar,ben soğan kürüyle ilgili birşey sormak istiyorum.Bu kürden sonraki adetinizde ne gibi değişiklikler yaşadınız?

hoş geldin canım yaa herkes sustuuuu sabahki harekt kalmadı kimsede gelde iki lak lak yapak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…