feci fenaaa acıktım anlatılamaz yasanır...
Merhaba arkadaşlar,ben soğan kürüyle ilgili birşey sormak istiyorum.Bu kürden yaptınız mı hiç?Yaptıysanız sonraki adetinizde ne gibi değişiklikler yaşadınız?
Sumru hoşbuldum nerdesin kaçak nasılsın biz iyiyiz teyzesi yuvarlanıp gidiyoruz kilodan konuşmuşsunuz ben 58 le başladım şimdi 61,8 im 3 kilo 800 gr aldım yani, haftasonu oğluşumu yine görebilirm randevu alıyımda.
Canım biliyorum seninkini cinsiyetini okumuştum hayırlı olsun kız dedin ama oğluşun geliyor,ay benimkide ayak ayak üstüne atmıştı ben perşembe günü gitmiştim kontrol vardı doktor iznliymiş başka doktor baktı haftasonu kendi doktoruma gitmek istiyorum artık ayrıntılı ultrason zamanım geldi bakar heralde.kiz valla giremedim. bende özledim sizleri. benimde oglum olacak kiz.persembe günü ögrendim. masallah senin kilon iyi. zaten son aylar cok kilo alinir diye biliyorum ama ben simdiden böyleyim son aylari düsünemiyorum yani. olsun bebegim saglikli olsunda. insallah görürsün. ay bu kez dasha bi baskaydi ultrason. karnimdan bakti doktor. ayaklari üst üste osmus. eli kafasinda keyif ediyordu. masallah ogluma benim cok tatli
kızlar bişiy soram mı benim göbek dekigimin rengi degişmişşşşşş sizce neden yada bana mı öyle geliyor
kızlar bişiy soram mı benim göbek dekigimin rengi degişmişşşşşş sizce neden yada bana mı öyle geliyor
kiz bilmiyorumki. belki sana öyle geliyordur. bende hani göbegin altinda kahverengi cizgi görünürya hamilelikte bastan beri onu görüyorum saniyordum baktim simdi daha ynei yeni belli oluyo.
Canım biliyorum seninkini cinsiyetini okumuştum hayırlı olsun kız dedin ama oğluşun geliyor,ay benimkide ayak ayak üstüne atmıştı ben perşembe günü gitmiştim kontrol vardı doktor iznliymiş başka doktor baktı haftasonu kendi doktoruma gitmek istiyorum artık ayrıntılı ultrason zamanım geldi bakar heralde.
bana kiz gibi geliyordu sonra bi ara oglan mi ki dedim ama tam emin degildim. persembe iste oglan dedi doktor. kiz burda öyle bakmiyorlar herseye fazla para istiyorlar hemen. sigortalida olsan öyle yani. öküzler iste alman degil mi. burda 2li 3lü test bile parayla yani birde 150 euro mu ne. o yüzden burda süphelenirse doktor öyle gönderiyo ayrintili ultrasona falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?