Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yettim kızlarrrrr eee kim beşiz istiyo dua ediym benim başım dönüyo bu arada tansiyonum düştü zannımca

Merhaba arkadaşlar,ben soğan kürüyle ilgili birşey sormak istiyorum.Bu kürden yaptınız mı hiç?Yaptıysanız sonraki adetinizde ne gibi değişiklikler yaşadınız?

Sumru hoşbuldum nerdesin kaçak nasılsın biz iyiyiz teyzesi yuvarlanıp gidiyoruz kilodan konuşmuşsunuz ben 58 le başladım şimdi 61,8 im 3 kilo 800 gr aldım yani, haftasonu oğluşumu yine görebilirm randevu alıyımda.

Merhaba arkadaşlar,ben soğan kürüyle ilgili birşey sormak istiyorum.Bu kürden yaptınız mı hiç?Yaptıysanız sonraki adetinizde ne gibi değişiklikler yaşadınız?

Ben kist için yapmıştım bir değişiklik olmadı kistim küçülmüştü.

kiz valla giremedim. bende özledim sizleri. benimde oglum olacak kiz.persembe günü ögrendim. masallah senin kilon iyi. zaten son aylar cok kilo alinir diye biliyorum ama ben simdiden böyleyim son aylari düsünemiyorum yani. olsun bebegim saglikli olsunda. insallah görürsün. ay bu kez dasha bi baskaydi ultrason. karnimdan bakti doktor. ayaklari üst üste osmus. eli kafasinda keyif ediyordu. masallah ogluma benim cok tatli

kızlar bişiy soram mı benim göbek dekigimin rengi degişmişşşşşş sizce neden yada bana mı öyle geliyor

Canım biliyorum seninkini cinsiyetini okumuştum hayırlı olsun kız dedin ama oğluşun geliyor,ay benimkide ayak ayak üstüne atmıştı ben perşembe günü gitmiştim kontrol vardı doktor iznliymiş başka doktor baktı haftasonu kendi doktoruma gitmek istiyorum artık ayrıntılı ultrason zamanım geldi bakar heralde.

kızlar bişiy soram mı benim göbek dekigimin rengi degişmişşşşşş sizce neden yada bana mı öyle geliyor

kiz bilmiyorumki. belki sana öyle geliyordur. bende hani göbegin altinda kahverengi cizgi görünürya hamilelikte bastan beri onu görüyorum saniyordum baktim simdi daha ynei yeni belli oluyo.

Canım öyle olunca ben oluyorki benimkinde değişiklik yok çizgide oluşmadı bende.Melisa ayağını sürümüştür hep öyle oluyor bizim sayfada bir haber veriyor peşpeşe geliyor sonra.

kiz bilmiyorumki. belki sana öyle geliyordur. bende hani göbegin altinda kahverengi cizgi görünürya hamilelikte bastan beri onu görüyorum saniyordum baktim simdi daha ynei yeni belli oluyo.

yok canım ya böyle altında çizgi falan degil göbek deliginini içi inş. bana öyle gelmiyordur ve bi belirtidir

bana kiz gibi geliyordu sonra bi ara oglan mi ki dedim ama tam emin degildim. persembe iste oglan dedi doktor. kiz burda öyle bakmiyorlar herseye fazla para istiyorlar hemen. sigortalida olsan öyle yani. öküzler iste alman degil mi. burda 2li 3lü test bile parayla yani birde 150 euro mu ne. o yüzden burda süphelenirse doktor öyle gönderiyo ayrintili ultrasona falan

Didem hani kız cicişlerin resmini koyacaktın yok.

Eee vatanımız gibisi var mı? ben taramaları yaptırmadım canım içim böyle daha rahat bence gereksiz bir test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…