Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

vallaha inşallah tatlılıkla halledersiniz canım erkekleri bilmiyormusun bi anda sinirlenip bağırır çağırırlar sonrada unuturlar sakin davran sen en iyisi
vallaha geçen akşam benimkide sinirli geldi eve bağırdı çağırdı hiç dinlemedim bile oda erken saatte gitti yattı ne yapim ya artık bi yerde bizde bıkıyoruz erkeklerin dillerinde eskiden kadınların dili papuç kadardı şimdi erkeklerin

kıslarr kendınıze çok çok iyi bakın ben kaçar :))

ceylın sakın kendını uzmee duzelır bence kendınız uzdunle kalırsın

haydee iyi akşamlarr boshayallersmile

kızlar bana bir akıl verin normalde regl döneminden bir kaç gün önce sabah kalktığımda belim çok fazla ağrı olurdu ve birkaç saate geçerdi
ama şimdi belimde ağrı geçmek bilmiyor
sağ kasığım sürekli ağrıyor
sık sık wc ihtiyaçım oluyor
sürekli açıkıyorum
reglim 7 ile 10 ağustos arasında olabilir tabi hamile değilsem
işin en berbat yanı biz eşimle tayin sorunu yüzünden ayrı illerde yaşıyoruz tüm şansımız ağustos ayında okullar açılınca yine ayrılacağız
psikolojik olabilir bu belirtiler biliyorum ama.............................
hayırlısı artık

Bence sen biran önce test yap birşey kalmamış gerçi sana söylüyorum ama benimde regl günün 10unda ben yaptım çıkmıyor belki yarın yine yaparım

aayy kızlar nerdesiniz yaaa eskiden geceleri ne muhabbet olurdu burda artık kimsecikler yok boshayallersmile

kıslar sanırım barıştık sabah sarılmak istedim oda sıkı sıkı sarıldı ama bişey söylemedi

Figen senin için sevindim canım yaaa ben dün ağrıdan zor uyudum şimdide bel, bacak ve karın ağrısı ile uyandim regl oldum sandım ama birşey yok bu ay erken geliçek galiba bekleyip görücem test de yapmıcam bu gün

gunaydııın hatunlarr.
nasılsınız ..ceylin hayırdır bi sayfa geriye baktım eşinle mi atıstın yoksa.
neyse ama duzelmıs sanırım.
dur ben bi gecmişe bakıım geliiim.

canımm hoşgeldin günaydın
evet atışmıştık ama tam barışmış değiliz canım yhaa moralim bozuk hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…