Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm benim bu otelde side de zaten...kızılağaç mevkinde...sunrise resort spa otelin adı.2 yetişkin 1 cocuk 8 yasında.5 yıldızlı bu otel.buyuk ıhtımalle 13/08 giriş 20/08 cıkıs.yani 7 gece oluyo....

bu otele 2006/2007/2009 da gittik.bu yıl 4. gidişimiz olacak cok güzel ve cok memnun kaldık canım

anladım canım otel değiştirmek istermisiniz yoksa aynı oteli mi düşünüyorsunuz canımm
side merkezde var çok güzel oteller istersen dediğin oteli biliyorum gerçekten çok güzel siz karar verin bana haber ver istersen hazır buraya gelmişken rafting yapmak ister misiniz canım

cnm eşim başka bi otele gitmek istyemiyo..calısanlar olsun otel olsun cok memnun kaldık.başka otele gitmem diyo.gecen yıl 125tl den gitmiştik kişi başı.rafting daha önce adaland varya kuşadasında bizim yazlık vardı orda satıldı malesef orda yapmıstık cok guzel.ben hamişsem eger yapamam raftıng allah korusun bebişe bişi olur filan....sen bi fiyat araştır bakalım cnm haberleşiriz ok.öpüldün bitanem

canım görüştüm kişi başı 239 dedi ama % 20 lik indirim yaptı 190 tl çocuk ücretsiz canım kabul ederseniz rezarvasyonunuzu yaptıralım ne dersin canım gelnel bu tarihlerde fiyatlar böyle tatlım

canım görüştüm kişi başı 239 dedi ama % 20 lik indirim yaptı 190 tl çocuk ücretsiz canım kabul ederseniz rezarvasyonunuzu yaptıralım ne dersin canım gelnel bu tarihlerde fiyatlar böyle tatlım

hımm.biraz yüksek cnm ya.eşime söyliyim ama kabul edermi bilmiyorum gecen yıla göre bayaa yükselmiş.yalnız sidede bu otelden 2 tane cnm.benim dediğimle görüştün dimi cnm.aynı otelde birde vip oteli var aynı kişiye ait.starlight convertion die.diğer sunrise değil dimi bu baya fiyat yuksek:)))))))

canım ikisi içinde fiyat aynı canım sen sunrise istememişmiydin fiyat değişmiyor canım 2 si içinde aynı fiyatı verdi sen eşinle görüşde ama bu mevsimde otel fiyatları aynı pek değişmiyor canım

tmm cnm.yanlıs anladın galiba.benim dediğim sunrise resort spa starlight conversıon la aynı bahcede.diğer sunrıse da sıdede ama ona gitmedim hiç....neyse cnm cok sgll ben eşimle konusayım inşş kabul eder bana zor gibi geliyo ama bakalım.olursa yazarım sana rezervs. yaparı ok......ben cıkıyorum cnm öpüldün cok sgll tekrar

tamam canım biliyorum otelleri sen eşinle görüş haber bekliyorum senden canımm çok öpüyorum by by

kusura bakma cnm msjını gormemısım sımdı gerıden okumaya baslayınca gordum msjını.inşlh hamileyimdir cnm cok sglll

herkese merhaba .bende bebek istiyorum 11 yasinda kizim var .ikinciyi dusunuyoruz ama havamizi aliyoruz 3 aydir. yine hastalandim simdi neyse saglik olsun hayirlisi .bende yumurtalik kisti var doktorum engel digil dedi ama acaba ondanmi. yoksa 8 sene kullanipda bi sene once cikarttigim spiraldenmi bilmiyorum.kizim cok istiyo esimde.kizim uzulecek diye uzuluyorum her ay bekliyo canim benim . isteyen herkese allahim nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…