Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

güzel sitenin güzel bayanları güzel hamişleri günaydın..,
nasılsınız bakalımm ne çok kaynatmışsınız valla geriye dönük okuyamıycam siz bana yeni haberleri verirsiniz.
benn çooook iyiyim.
kontrolüm süper geçti. tabi rahim filmi hariçsenağlama neyse canım acısada sonuçlar süper. tüpler açıkmış ameliyat yerie gayet iyiymiş yumurtalarda çalışıyomuş
klomen verdi bide adet söktürücü.,1-2 aya kalmaz hamile kalırsıon dedi doktor yüzde 90.,
şimdi farlutal kullanıyom adet olim çalışmalara başlıyoz. tabi klomen içcem 5 gün sonra yine kontrol e gitcem herhalde yumurtalaramı bakcak ne yapcak bilmom..
neyse öğleden sonra belki girebilirim.

canım çok sevindim adına canımsın yhaa
uşak hamiş sanırım bu gün tekrar test yapacaktı
hümeyra diye arkadaş hamiş

uyy ne güsel haberlerr ceylincimm sen nasılsın. esra hamiş değilmi belirtileri vardı. usakında varmıydı belirtileri

canım esra bekliyor tekrar test yapacaktı
uşakta 2. çizgiyi çok silik görmüş canım benim

canım esra bekliyor tekrar test yapacaktı
uşakta 2. çizgiyi çok silik görmüş canım benim

hayırlısı olsun allah bizlerede nasip etsin inşşş...
usakcım tebrik ederimmm azra girdimi benden sonra forma nezamandır yok merak ettim.
tosti fln yoktu. ayy bende meraklı melat herkesi merak ediyom
birazdan patron gelir öğleden sonra giderse açarım formu. öptümcnm

kızlar günaydın nasılsınız bugün
ben dün giremedim kan almıştı doktor bu sabah tekrar gittim hormonlarım dengesiz
yumurtlama gerçekleşmiyormuş bende şimdilik duphaston verdi adet olmam için
adetin 2.-3. günü tekrar kan alıp bakacak
sonra tedaviye başlayacak glukofen kullanmam gerekecekmiş
acayip moralim bozuldu vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…