Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

:Saruboceq:
cnm benim bakalım inşalh cok sgl.bugun bi test daha yapıcam çizgi koyulaşırsa biraz pazartesi hast. kan testi yaptırıcam.çizgi koyulaşır inşallah kimyasal yada boş gebelik olur diye aklım gidiyo benim ya.....

:1hug:
gecmiş olsun cnm.üzme kendini biliyosun herseyin başı stres uzuntu.moralin ne kadar iyi olursa bebişte okadar cabuk gelir bıtanem....

hhhiiiiççççççç üzülme canım bak artık herşeyin tedavisi var tatlım ilaçla halledilir sıkma canını geçmiş olsun

sağolun kızlar ya doktora her gittiğimde dahada yeni bişeler çıkıyor (sorun olarak yani) aranızda duphaston ile adetini söktüren oldumu hiç bana doktorum 6 gün kullan dedi ama günde kaç tane alacağımı söylemedi meğer kutuda baya fazla hap varmış aynı farlutal gibi günde 2şer tanemi acaba?

slm kıslar hoşgeldiniz nasılsınız
mehtapcım ben o ilaçtan kullanmadım canım ama merak etme en kısa zamanda düzelecek herşey
pelincim diyet nasıl gidiyor canım

hoşgeldin ceylincim diyet iyi gidiyor bi değişiklik yok henüz yani sevdim diyetimi önemli olan bu herhalde bırakmayada hiç niyetim yok canım senin nasıl gidiyor diyete başladın mı sende kocişinle barışmışsın canım çok güzel

slm canım nasılsın okudum geçmişi ikinci çizgi silik çıkmış aaayy çok sevindim canım bu sabah yaptın mı tekrar durum ne adetin gecikmişmiydi canım belirtiler var mı anlatsana biraz

slm cnm yapmadım daha.eşim şehir dısına cıkıcak işyerine ben bakacagım bugun birazdan gidicem oraya orda yapıcam.haber veririm size.benim suan karnım gurul gurul şişlik hissediyorum gaz var gibi.....adetim 29 temmuzdu benim gecen persembe o sabah pembe bı lekelenmem olmustu sadece.1 haftadır tık yok.bende dedım bı test yapayım bellı belırsız 2. çizgi cıkıyo.daha çnce sadece negatif çizgisi oluyodu.....adetime 1 hafta kala kasıklarım cok agrımıstı benim.bu benim nasıpse 2, cocugum olacak baska belirtim olmuyo benim...

aayy sabahtan beri test çözüyorum kafam allak bullak oldu valla ooff hava çok sıcak canım çok sıkkın moralim bozuk geceleri uyuyamıyorum stresten hala adet olamadım sinirliyim çok......................

evet canım koçişle barıştım
diyette güzel gidiyor ama spor yapamıyorum geç çıkıyorum yemekti falan derken zaman geçiyor

aayy sabahtan beri test çözüyorum kafam allak bullak oldu valla ooff hava çok sıcak canım çok sıkkın moralim bozuk geceleri uyuyamıyorum stresten hala adet olamadım sinirliyim çok......................

ah canım sendemi hala olamadın adet doktora gitsene bak ben ne kadar pişman oldum 2,5 ayım boşa geçti keşke daha önce gidip hormon testi yaptırsaydım diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…