sende ae ol canımcım iyi haberlerini bekliyoruz
hoşgeldin yoncacım
ah canım sendemi hala olamadın adet doktora gitsene bak ben ne kadar pişman oldum 2,5 ayım boşa geçti keşke daha önce gidip hormon testi yaptırsaydım diyorum şimdi
kızlar hatırlıormusunuz eşimle para ev falan yüzünden kavga etmiştik dün gece baya oturup konuştuk saatlerce ramazandan sonra kayınvalidemlerin evi var demiştim boş duruyor yeni yapıldı oraya taşınıyoruz moralim bozuk gerçi onların yanına gitmekten iyidir ama zaten gitmezdikde eşim öyle diyordu ya geçiceğimiz ev çok küçük kzılar benim hiç bir eşyam sığmıyor bütün gece ağladım gözü uyku girmiyor günlerdir onlardada hiç bir çaba yok hani o evi satalım başka yerden daha büyüğünü alalım falan diye aslında satıp üzerine hiç para koymadan başka yerden daha büyük ev alabilirler ama diyorum ya hiç bir çaba yok onlarda evi satmayada niyetleri yok bakalım ne olucak ama eve hiç bir eşyam sığmıyor ya düşünsenize yatak oadamın sadece yatağı sığıyor ben dolabı falan nereye koyarım başka boş odasısa yok ki oraya koyayım 2+1 ev benim şimdiki ev 3+1 ama çok büyük eşimde o gün bir gelsin hallederiz diyor sinir ediyor beni yani kimsenin bunları düşündüğü yok
kızlar hatırlıormusunuz eşimle para ev falan yüzünden kavga etmiştik dün gece baya oturup konuştuk saatlerce ramazandan sonra kayınvalidemlerin evi var demiştim boş duruyor yeni yapıldı oraya taşınıyoruz moralim bozuk gerçi onların yanına gitmekten iyidir ama zaten gitmezdikde eşim öyle diyordu ya geçiceğimiz ev çok küçük kzılar benim hiç bir eşyam sığmıyor bütün gece ağladım gözü uyku girmiyor günlerdir onlardada hiç bir çaba yok hani o evi satalım başka yerden daha büyüğünü alalım falan diye aslında satıp üzerine hiç para koymadan başka yerden daha büyük ev alabilirler ama diyorum ya hiç bir çaba yok onlarda evi satmayada niyetleri yok bakalım ne olucak ama eve hiç bir eşyam sığmıyor ya düşünsenize yatak oadamın sadece yatağı sığıyor ben dolabı falan nereye koyarım başka boş odasısa yok ki oraya koyayım 2+1 ev benim şimdiki ev 3+1 ama çok büyük eşimde o gün bir gelsin hallederiz diyor sinir ediyor beni yani kimsenin bunları düşündüğü yok
evet canım 2 oda bir salon benim bu evimde 3 oda bir salon var bu eve gelin geldiğim için bütün eşyalarımda bu eve göre alındı salon takımı var oturma grubu var bir oda boş çocuk odası oarayı ütü odası falan yapmıştım ama oraya geçince salon takımımı bozucam hepsi sığmıyor oturma grubunu bozucam onunda hepsi sığmıyor odaya yatak odasınada sadece yatağım sığıyor desemki oturma grubunu kaldırayım yatak odamı oaraya yapıyım ama salonun hemen yanında balkonlu oda orası başkada balkon yok evde misafir geldimi yatak odasından mı geçicez balkona olmaz oturma odasını salon yapıp salonu yatak odası yapsam salon daha büyük oturma odası küçük bu sefer oturma odası salon takımımın sade 2 koltuğunu alır yani öyle anlatıyım amaaaaaaaaaaaannn neyse kızlar bunları düşündükçe daha çok moralim bozuluyor konuşpmayalım en iyisi
merhaba kızlarr
ben sitede yeni değilim ama haimle kalmayı çok istiyorum benide aranıza alırmısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?