Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar burası çok sıcak yaa yanıyorum resmen ben duşa giriyorum sonrada öğlen yemeğimi yiyeyim geliyorum ayrılmayın bir yere

mannak canım kendinden bahseder misin kaç yıllık evlisin ne kadar korundun hangi yöntemle korundunuz ?

merhaba kızlarr
ben sitede yeni değilim ama haimle kalmayı çok istiyorum benide aranıza alırmısınızz

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız listemiz var beklenen ama gelmesini istemediğin bidahaki adet tarihini yaz istersen senide ekleyeyim listeyekaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kızlarrr

10 aylık evliyim 1 aydır korunmayı bıraktık dün malesef adet oldum hemde kan teesti yaptırmama bi kaç saat kala 4 gün gecikmişti adetim
bi dahaki adet tarihim netteki hesaplamaya göre 3 eylül eklerseniz çok sevinirimmmm

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım moralini bozma daha ilk denemenizmiş nasıl olsa inşallah burası sana uğurlu gelirde eylülde güzel haberlerini alırız
daha önce neyle korunuyordun bide kaç yaşındasın canım?

evet listemizin son hali

canım moralini bozma daha ilk denemenizmiş nasıl olsa inşallah burası sana uğurlu gelirde eylülde güzel haberlerini alırız
daha önce neyle korunuyordun bide kaç yaşındasın canım?

inşllahhh canım benim
24 e yeni girdim canım 4 5 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra kondomla devam ettik :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…