inşllahhh canım benim
24 e yeni girdim canım 4 5 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra kondomla devam ettik :kedi::kedi:
inş en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız canım
inşllahhh canım benim
24 e yeni girdim canım 4 5 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra kondomla devam ettik :kedi::kedi:
inşallahhh hepimiz alırız o güzel haberi canım
bu arada senin eşin askerdemi????
geçmişi çok okuyamadım maşallahhh çok uzun çok güzel bi topikk
yok şimdilik değil ama aralıkta kısa dönem gidip gelecek allahın izniyle canım
hımmmm Allah hayırlıısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım bende eşimi 2 sene önce 12 ağustosta göndermiştim osmaniyeye offff ne günlerdi ya
cnm sorunun çözülmesine sevindim ama tam okuyamadım sorunun neydi. farlutal daha önce ben kullandım bazen ilaç bitmeden adet oluyom.günde 2 defa iç. banada şimdi verdiler günde 2 defa 5 gün içcem. merak etme ilaç biter bitmez adet geliyo. bazen 10 günüde bulabilir ama bazn o. duphastonda aynı tedavi uygulanıyor ondanda kullandım cnm.sağolun kızlar ya doktora her gittiğimde dahada yeni bişeler çıkıyor (sorun olarak yani) aranızda duphaston ile adetini söktüren oldumu hiç bana doktorum 6 gün kullan dedi ama günde kaç tane alacağımı söylemedi meğer kutuda baya fazla hap varmış aynı farlutal gibi günde 2şer tanemi acaba?
ooo diyet devam haa ne güsel kolay gelsin iradene sahip çık bakalım kaç kg vercen.hoşgeldin ceylincim diyet iyi gidiyor bi değişiklik yok henüz yani sevdim diyetimi önemli olan bu herhalde bırakmayada hiç niyetim yok canım senin nasıl gidiyor diyete başladın mı sende kocişinle barışmışsın canım çok güzel
kızlar ilk olarak birşey sormak istiyorumfolik asit kullanıyormusunuz bende kullansammı bilmiyorum ya
gülüm geçmişle mi boğuşuyorsun canımm
kıss geçenlerde rüya gördüm sabah seni bekledim gelmedin bende rüyayı unuttum tatlım yhaa
kızlar ilk olarak birşey sormak istiyorumfolik asit kullanıyormusunuz bende kullansammı bilmiyorum ya
valla canım şanslıymış hayırlısı bakalım gittiğinde boş vaktim kalmasın diye ehliyet kursuna dil kursuna falan yazılacağım canımm
bence kullanmaya başlaya bilirsin canım doktorlar gebelikten 3 ay önce bile veriyorlar bi zararı olmaz bende kullanıyorum daha hamile değilim
hoşbulduk gül78 kaydirigubbakcemile2
canım hangi ilacı kullanıyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?