Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ilk olarak birşey sormak istiyorumfolik asit kullanıyormusunuz bende kullansammı bilmiyorum ya

gülüm geçmişle mi boğuşuyorsun canımm
kıss geçenlerde rüya gördüm sabah seni bekledim gelmedin bende rüyayı unuttum tatlım yhaa

hımmmm Allah hayırlıısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım bende eşimi 2 sene önce 12 ağustosta göndermiştim osmaniyeye offff ne günlerdi ya

valla canım şanslıymış hayırlısı bakalım gittiğinde boş vaktim kalmasın diye ehliyet kursuna dil kursuna falan yazılacağım canımm

selam kızlar yine bennn

cnm sorunun çözülmesine sevindim ama tam okuyamadım sorunun neydi. farlutal daha önce ben kullandım bazen ilaç bitmeden adet oluyom.günde 2 defa iç. banada şimdi verdiler günde 2 defa 5 gün içcem. merak etme ilaç biter bitmez adet geliyo. bazen 10 günüde bulabilir ama bazn o. duphastonda aynı tedavi uygulanıyor ondanda kullandım cnm.

ooo diyet devam haa ne güsel kolay gelsin iradene sahip çık bakalım kaç kg vercen.

kızlar ilk olarak birşey sormak istiyorumfolik asit kullanıyormusunuz bende kullansammı bilmiyorum ya

hoşgeldin aramıza inşallah sende hamiş kervanına katılırsın. folik asidi gebelik düşünenlere en az 3 ay öncesi veriyor doktorlar. kullanılması gerekiyormuş bana 1 ay önce şurup verdiler hem demir hem folik asit varmış. ıyyyyy iğrenç tadı var kan gibi.
sen dr. danış bence cnm

kıslar benim azıcık bulaşığım var onu yıkayıp geliyorum hemen en fazla 20 dk sonra burdayım öpüyorum hepinizi

gülüm geçmişle mi boğuşuyorsun canımm
kıss geçenlerde rüya gördüm sabah seni bekledim gelmedin bende rüyayı unuttum tatlım yhaa

:roflol: falla geçmişim beni mahvediyor bde sizin geçmişinizi okuyom hehee
cnm hayrolsun ne gördün aklına geldiyse anlat cnm.

valla canım şanslıymış hayırlısı bakalım gittiğinde boş vaktim kalmasın diye ehliyet kursuna dil kursuna falan yazılacağım canımm

bencede canım ya yazıl boş kaldıkça insan kötü oluyo ama bambaşka bişey asker beklemek canım ya herkesin yaşaması lazım bence helle döndükten sonraki ilk buluşma hayatım boyunca unutamam o günleri

hoşgeldin gül valla diyete tam gaz devam ayın 20 sinde kontrolüm var bakalım kaç kilo vermiş olucam yazarım size

GÜL selam canım kaç gündür seni merak ediyorduk neyseki bi sorun çıkmamış sende ne güzel inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini
ben dün ve bu sabah gittim doktora benim östrojen hormonum çok yüksek çıktı o yüzden yumurtlama olmuyormuş bende kist falan çıkmadı şimdi duphaston kullancam adetim sökülsün diye adetin 2.-3. günü tekrar kan alıp bakacak
peşinden glukofen verecek onunla tedavi edecek yumurta oluşturuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…