Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm bendede ufak kistler varmış ama doktor bunların bebek tedavisinde faydalı olcağını söyledi bizim için kistli hastalar daha avantajlı dedi. bende adet olunca klomen verdi yumurtlama varmış benim hatta geçen adet 14 günü gitmiştim yumurtala 25 mm lerdeydi. büyüyo baya dr. şansı yükseltmek için vermiş klomeni. 1 yumurtaı 6 parçaya bölüyo dedi. hayırlısı cnm sana verilen ilaçdan ben yıllar önce kullanmıştım.şeker ilacı aslında o ama hormon dengelediği için kullandırıyolar

canım doktorlar genelde folbiol yazıyor ben onu kullanıyorum ama bide polic+ kullananlar var

hımmm canım doktora gitmem herhalde ya
bende aldırayım eşime folbiol ü o zaman
bu arada geşmiş olsun canım geçmişi pek bilmediğim için şimdi gördm doktora gitmişsin inşallah büttün problenlerin geçer en kısa sürede hamile kalırsın sen kaç yaşındasın

kızlar beklicem diyordum ama dayanamıyorum gene acaba pazartesiye kadar adet olmazsam idrar testi yapsammı ki pazartesi adet olmazsam 5 gün gecikmiş olucak ne yapsam ki :uhm:

neden kimse bisi yazmiyor yumurtalik kistiyle hamile kalan veya spirali cikarttikdan saonra gec hamile kalan kimse yokmuuu yoksa beni araniza almadinizmi.bilmiyorumkismile

kızlar beklicem diyordum ama dayanamıyorum gene acaba pazartesiye kadar adet olmazsam idrar testi yapsammı ki pazartesi adet olmazsam 5 gün gecikmiş olucak ne yapsam ki :uhm:

tatlım bence kan testi yaptır kesin sonuç ona göre dr ilaç verir sana aklında soru işareti kalmaz canımcım

neden kimse bisi yazmiyor yumurtalik kistiyle hamile kalan veya spirali cikarttikdan saonra gec hamile kalan kimse yokmuuu yoksa beni araniza almadinizmi.bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım ama sanırım sorunu kimse görmedi arada kaynadı sanırım yoksa kıslar mutlaka cevap verirlerdi

cnm baya geçmişş bencede p tesiye kadar bekle olmassan test yaparsın inşallah vardır bebek.

hoş geldin güzelim. tabiki kistin adı önemli değişik çeşitleri var bende de var ama adını unuttum dr. bendekilerin gebeliğe faydası olduğunu söyledi. spral konusuna bişi diyemicem beni aşıyo kullanmadım hiç

ceylincimm hatırladığında bana özel mesaj at ben yorumlarım okuduğumda.vereliniortak

Selam kızlar nasılsınız,dün akşamdan beri göğüslerim sızlıyor içime şüphe düştü çok düşünmekte istemiyorum ama hamile olabilirmiyim acaba?

canım normalde adetin gecikmiyorsa al bi test yap derim ben ya belirsizlik çok kötü bişey
ya

canım normalde adetin gecikmiyorsa al bi test yap derim ben ya belirsizlik çok kötü bişey
ya

canım benim çok düzenlidir normalde 28 günde bir olurum ama bazen gecikiyor bir keresinde 9 gün gecikmişti hiç bir şey yoktu hemde yumurtlamada oluyor bende şimdi yeni düzene girmiştiki yine gecikti bende kafayı yicem artık çok stres oldum adet olmadığım için ve çok sinirli oldum kafamçokkarıştı

Yok kızlar ya adetime var daha ama göğüslerime ara ara sızı giriyor iğne batırıyorlar sanki neyse ya hamleysem reglimde belli olur şimdiden düşünmeye gerek yok.

Mehtap doktora gitmişsin duphaston ben kullandım geçen sene ksitim için vermişti doktro 10 gün kullanmıştım.

Sbr diyet mi yapıyorsun bende yapıyorum kendi kendime,geçen sene 61 olunca üç ay yapmıştım 6 kilo vermiştim şimdi yine kilo almaya başaldım,sen diyetisyene mi gittin?

Destina 77 bende de kist var benimki basit yumurtalık kisti,hamile kalmaya engel olduğunu sanmıyorum çünkü kisti olup hamile kalan bir sürü insna tanıyorum yakın zamanda ablam ve üst komşum kaldı.

cokkk tesekkur ederim/ ama kistin adini bende unuttum daha sonra bakar yazarim - andeksiyal kist olabilir - bir sene tedavi gordum yazz 24 kullandim arayla 2 kere 2 ser ay kullandim kuculmedide buyumedide zararsiz dedi tahliller yapti hepsi temiz bebek yapabilirsin kistin hicbir sorun cikartmaz ama sen rahatsiz olursan hamileykende amaeliyat yapilabilir dedi. bakalim hayirlisi .he bu arada 4 bucuk 5 santimmis kistim.tekrar tesekkur ederim.:çok üzgünüm:

Hoşbuldum kızlar:)

canım seni çok iyi anlıyorum bende 1 aydır korunmayı bıraktım ve ilk kez 4 gün adetm gecikmişti gece uyuyamıyordum sıkıntı basıyo eşime durmadan kızıyorum falan ayyy çok stresliydi ama ben 2 kz test yaptım negatif çıktı zaten sonrada adet oldum karar senin ama çok merak ediyorum diosan al istersen bi test ya ama karar yinede senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…