GÜL selam canım kaç gündür seni merak ediyorduk neyseki bi sorun çıkmamış sende ne güzel inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini
ben dün ve bu sabah gittim doktora benim östrojen hormonum çok yüksek çıktı o yüzden yumurtlama olmuyormuş bende kist falan çıkmadı şimdi duphaston kullancam adetim sökülsün diye adetin 2.-3. günü tekrar kan alıp bakacak
peşinden glukofen verecek onunla tedavi edecek yumurta oluşturuyormuş
canım doktorlar genelde folbiol yazıyor ben onu kullanıyorum ama bide polic+ kullananlar var
kızlar beklicem diyordum ama dayanamıyorum gene acaba pazartesiye kadar adet olmazsam idrar testi yapsammı ki pazartesi adet olmazsam 5 gün gecikmiş olucak ne yapsam ki :uhm:
neden kimse bisi yazmiyor yumurtalik kistiyle hamile kalan veya spirali cikarttikdan saonra gec hamile kalan kimse yokmuuu yoksa beni araniza almadinizmi.bilmiyorumkismile
cnm baya geçmişş bencede p tesiye kadar bekle olmassan test yaparsın inşallah vardır bebek.kızlar beklicem diyordum ama dayanamıyorum gene acaba pazartesiye kadar adet olmazsam idrar testi yapsammı ki pazartesi adet olmazsam 5 gün gecikmiş olucak ne yapsam ki :uhm:
neden kimse bisi yazmiyor yumurtalik kistiyle hamile kalan veya spirali cikarttikdan saonra gec hamile kalan kimse yokmuuu yoksa beni araniza almadinizmi.bilmiyorumkismile
Selam kızlar nasılsınız,dün akşamdan beri göğüslerim sızlıyor içime şüphe düştü çok düşünmekte istemiyorum ama hamile olabilirmiyim acaba?
kızlar beklicem diyordum ama dayanamıyorum gene acaba pazartesiye kadar adet olmazsam idrar testi yapsammı ki pazartesi adet olmazsam 5 gün gecikmiş olucak ne yapsam ki :uhm:
canım normalde adetin gecikmiyorsa al bi test yap derim ben ya belirsizlik çok kötü bişey
ya
canım benim çok düzenlidir normalde 28 günde bir olurum ama bazen gecikiyor bir keresinde 9 gün gecikmişti hiç bir şey yoktu hemde yumurtlamada oluyor bende şimdi yeni düzene girmiştiki yine gecikti bende kafayı yicem artık çok stres oldum adet olmadığım için ve çok sinirli oldum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?