Gül nasılsın,nasıl gidiyor çalışmalar başladı mı?
efalim. cok tesekkur ederim cok problem yapiyorum. ve her ay kesin kaldim diyorum gecen ay resmen sanki sut kanallari gibi damarlarim acilmisdi kocaman oldu goguslerim cok agridi ama sanirim hep psikolojikmis hayirliysa allah nasip etsin banada sizede iyi gunler.
evde oldummu bende duşdan çıkmıyomm gerçi girmeme gerek yok çıkınca giyinesiye yine terliyom sırılsıklam oluyom.Kızlar ben çok oturamıycam çok sıcak sandalyeye yapşıyorum terden akşama kadar duşun altına kaç kere giriyorum su kuşu oldum,şu plastk havuzlar varya en iyisi ondan almak odanın ortasına koyacaksın içinde oturacaksınkaydirigubbakcemile3
gülüm google hint desenleri yazdığında bir sürü motif çıkıyor oradan bak istersen
cnm saol iyiyim çalışmalar adet olmayı bekliyom olunca başlıycak. inş.... bu ay olumlu olur. cnm kaç günün var senin.
aaay hakkaten bende öyleyim eflalim duştan çıkamıyorum odanın ortasında o havuzlardan olsa amma olur valla hiç çıkmam içinden kaydirigubbakcemile3 ben diyetisyene gittim canım 15 kilo vermek hedefim bakalım verebilicekmiyim
Havuz şart ya, canım benimde 7 kilo fazlam var şu an 58.6 yım diyet yapınca gramıda hesaplıyorumkaydirigubbakcemile3 boy 1.60,senin kilo boy kaç diyet listen nasıl?
benim boy 163 kilo 75 :kedi::kedi: ay çok rezil bir durum demi benim diyetimde de gramla canım herşey birde 1800 kalorilik kaloriye göre kan tahlili falan oluyorsun önce ne var ne yok diye şeker kolestrol tansiyon kansızlık falan hepsine bakılıyor kandaki yağa bakılıyor ona göre verdi diyeti yani
benim boy 163 kilo 75 :kedi::kedi: ay çok rezil bir durum demi benim diyetimde de gramla canım herşey birde 1800 kalorilik kaloriye göre kan tahlili falan oluyorsun önce ne var ne yok diye şeker kolestrol tansiyon kansızlık falan hepsine bakılıyor kandaki yağa bakılıyor ona göre verdi diyeti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?