Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bana hint desenleri gibi basit çiçek motif. yaprak dal gibi desenler lazım. işyerinde boş kalınca duvara asılan maskeler var bayan maske peçeli onlara makyaj ve peçelerine desen yapıyom değişik bişiler lazım

Kızlar ben çok oturamıycam çok sıcak sandalyeye yapşıyorum terden akşama kadar duşun altına kaç kere giriyorum su kuşu oldum,şu plastk havuzlar varya en iyisi ondan almak odanın ortasına koyacaksın içinde oturacaksınkaydirigubbakcemile3

Gül nasılsın,nasıl gidiyor çalışmalar başladı mı?

efalim. cok tesekkur ederim cok problem yapiyorum. ve her ay kesin kaldim diyorum gecen ay resmen sanki sut kanallari gibi damarlarim acilmisdi kocaman oldu goguslerim cok agridi ama sanirim hep psikolojikmis hayirliysa allah nasip etsin banada sizede iyi gunler.

aaay hakkaten bende öyleyim eflalim duştan çıkamıyorum odanın ortasında o havuzlardan olsa amma olur valla hiç çıkmam içinden kaydirigubbakcemile3 ben diyetisyene gittim canım 15 kilo vermek hedefim bakalım verebilicekmiyim

Rica ederim canım kist konusu benimde canımı çok sıkan bir mesele seni anlıyorum ama takılacak bişeyd eğil gerçekten.

Bu arada kızlar dün ik arkadaşım vardı bende ikiside maşaallah çok doğurgan şıp diye kalıyorlar hamile onlardan taktik aldım kesinlikle ilişkiden sonra bcaklarımızı yukarı doğru kaldıracakmışız kalçamıızn altına bir yastık koyup bacaklarımızı duvara dayıyacakmışız yani tecrübe konuştu ve bende bunu bir flimde görmüştüm umutsuz ev kadınlarını izleyen varsa o dizide görmüştüm.Haberiniz ola.

evde oldummu bende duşdan çıkmıyomm gerçi girmeme gerek yok çıkınca giyinesiye yine terliyom sırılsıklam oluyom.klava:
gülüm google hint desenleri yazdığında bir sürü motif çıkıyor oradan bak istersen

baktımda çok karışık onlar basit ve güsel lazım

cnm saol iyiyim çalışmalar adet olmayı bekliyom olunca başlıycak. inş.... bu ay olumlu olur. cnm kaç günün var senin.

İnşaallah canım,9 günüm var daha yani çok stres yapmıycam ama iyi düşünmek istiyorum kendimi motive edicem hamileymişim gibi düşünücem umutsuzluğa kapılmıycam etkisi oluyormuş

Havuz şart ya, canım benimde 7 kilo fazlam var şu an 58.6 yım diyet yapınca gramıda hesaplıyorumkaydirigubbakcemile3 boy 1.60,senin kilo boy kaç diyet listen nasıl?

kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi mirmirmirmirmirmirmirmir azcık yatıyım akşama girebilirsem girerim gerçi kimse olmuyor artık geceleri burda ama olsun bi bakarım görüşürüz kendinize iyi bakın şekerler opuyorumnanaktan

akşam beklledim kimsecikler gelmedii bende yattım uyudum
görüşürüz canım dinlen bakalım biraz

Havuz şart ya, canım benimde 7 kilo fazlam var şu an 58.6 yım diyet yapınca gramıda hesaplıyorumkaydirigubbakcemile3 boy 1.60,senin kilo boy kaç diyet listen nasıl?

benim boy 163 kilo 75 :kedi::kedi: ay çok rezil bir durum demi benim diyetimde de gramla canım herşey birde 1800 kalorilik kaloriye göre kan tahlili falan oluyorsun önce ne var ne yok diye şeker kolestrol tansiyon kansızlık falan hepsine bakılıyor kandaki yağa bakılıyor ona göre verdi diyeti yani

Niye rezil olsun ne güzel karar vermişsin tebrik ediyorum seni,geçmiş sayfada okudum diyetisyen sana niye diyete ihtiyacın yok demiş ki boyuna göre kilo fazlan var bu doktorları anlamaka mümkün değil,ben geçensene gidecektim eşim hastanede çalışıyor eşim söylemiş doktora karım kilo vermek istiyor size gelicek diye o da kilosu kaç demiş söylemiş gülmüş biz obezlere bakıyoruz istiyorsa yine dahiliyeye gidip test yaptırsın gerekirse gönderirler bize demiş illa özele gideceksin.

canım ramazanda nasıl bi program uygulayacaksınız??
benimde durumum senden pek farklı değil yaa

Son düzenleme:
toplu diyete başladık anlaşılan kıslarrr benimde durumum aynı ve bende başladım diyete kendi kendime yapıyorum

nasılsınız.ben işyerimdeyim internet yoktu uzunca bi zaman giremedim yaptım testi yine ikinci çizgi uçuk pembe cıktı.nezaman koyulaşırki bu pembe.korkuyorum endişeleniyorum ya boş gebelikse die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…