Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım ramazanda nasıl bi program uygulayacaksınız??
benimde durumum senden pek farklı değil yaa

Canım benim diyet geçensene ramazana denk gelmişti her sene ramazanda alırdım bu kez 2,5 kilo vermiştim,iftardan önce ve sonra spor yaptım yürüyüş bir çeşit,sahurda peynir zeytin bir dilim ekmek bazen yumurta haşlanmış ve bir bardak süt çay imiyordum bir litre su içiyordum,iftarda da çaorbamı içip namaz kılmaya giidyordum sonra salatayla devam ediyrodum ağır ağır zaten öyle yapınca doyuyorsun hemen arkanında ana yemekte ne varsa 4 kaşık onadan iyiyordum tatlı yemedim koca ramazanda bir iki atne tulumba yemişimdir,çok da süper olmuştu çok sıkılaşmıştım.

nasılsınız.ben işyerimdeyim internet yoktu uzunca bi zaman giremedim yaptım testi yine ikinci çizgi uçuk pembe cıktı.nezaman koyulaşırki bu pembe.korkuyorum endişeleniyorum ya boş gebelikse die

Canım kan testi yaptırdın mı neden olumsuz düşünüyorsun ki?

Bakın kızlar tekrar söylüyorum ilişkiden sonra bacaklarınızı havaya dikmeyi unutmayın 20-30 dk duvara dayayın.

:gitme:
Canım kan testi yaptırdın mı neden olumsuz düşünüyorsun ki?

canım pazartesi gidicem kan testine.bizim işyerinin yanında eczane var oraya gıttım bayana sonucu gostermeye oda dedı bunun daha koyu pembe olması lazım dedı.hani ilk çizgi varya koyu pembe o gibi.bende dedım silik oluncada pozitif oluyomus dedım.pazartesiye koyulaşmazsa çizgi die korkuyorum.cok ümitlendim 2 gündür çizgiyi görüyomya hamilelik kaprislerim başladı bile.birde emin olabilsem kesin hamilemiyim die

nasılsınız.ben işyerimdeyim internet yoktu uzunca bi zaman giremedim yaptım testi yine ikinci çizgi uçuk pembe cıktı.nezaman koyulaşırki bu pembe.korkuyorum endişeleniyorum ya boş gebelikse die

olumsuz düşünme canımm hamişsin canım benimm pazartesi kan testi yaptır bakalım sonuç ne çıkacak canımm

toplu diyete başladık anlaşılan kıslarrr benimde durumum aynı ve bende başladım diyete kendi kendime yapıyorum

ahhhhhhbide ben yapabilsem yaaa şimdilik 5 kilo falan versem ne kadar ii olur ama o azim yok işte bende yaa
hele bide önümüz ramazan ne yapıcaz bilmiom

hımmmm valla iyiymiş canım ya
ama ben tatlısız bi hayat düşünemiyorum yaaa
peki 1 dilim ekmekle koca gün nasıl duruyordun canım ya o zor olmazmı?

kıslar bende önceleri tatlıya çok düşkündüm ama bıraktım artık pek nadir yiyorum önce eve çokokrem alırdık 2 gün demez biterdi ama şimdi eve aldırmıyorum artık o yüzden alkımada pek gelmez oldu kesin kararıyım ben vereceğimm

Bakın kızlar tekrar söylüyorum ilişkiden sonra bacaklarınızı havaya dikmeyi unutmayın 20-30 dk duvara dayayın.

tamammmmmmmmmm ben anladımmm
ama bu çok sıkıcı oluyo yaaa ben bi kaç kez ayaklarımı kaldırara durdum yastık falan koydum amaçok sıkıldım en sonunda eşime dedim sende benim yanımda duracksın bekliceksin die adamcağız bekledi valla zemuszemuszemuszemus

Canım o eczacı halt etmiş bu sitede silik çizgiyi görüp hamile olan bir sürü kişi var onları götürüp gözüne sokmak lazım.

canım bencede hamilesin ya
o cizgi silik bile olsa hamilelik vardır diyo dr kaan kocatepe bence şimdi git ve kan testi yaptır mutlu haberi ver bizde burda kutlayalım

ne kaynatıyonuz bakimmmm
gıcık bir müşteri geldide yazamadım
usakcım pek heveslenme cnm. öyle çooook az görünüp testte snra adet olan çoook gördüm snra üzülme diesöylüyom cnm inşallah yanılırızda hamilesinidr.

nolur benide gaza getirin yaaaaaaaa
bende vermek istiommmm
ama eşim çok yiyo ya ben yemeyincede kızıo ya
zaten insanı yanındaki kişi çok etkilermiş eğer yanındaki kişi şişmansa senide şişmansa senide şişmanlatma oranı çoooooook fazlaymışşşşş

hımmmm valla iyiymiş canım ya
ama ben tatlısız bi hayat düşünemiyorum yaaa
peki 1 dilim ekmekle koca gün nasıl duruyordun canım ya o zor olmazmı?

Hiç zorlanmadım canım düşün oruçlu oruçlu spor bile yaptım tam tersi az yiyince nefes aldığımı hissettim e onca çabadan sonra eşimden ve çevremden aldığım iltifatlarda olunca değdi yani.

nolur benide gaza getirin yaaaaaaaa
bende vermek istiommmm
ama eşim çok yiyo ya ben yemeyincede kızıo ya
zaten insanı yanındaki kişi çok etkilermiş eğer yanındaki kişi şişmansa senide şişmansa senide şişmanlatma oranı çoooooook fazlaymışşşşşşş

Canım bende evde bulundurtmuyorum ama eşim dayanamaz alır evde olunca yiyorum ama geçenseen çoks abırlıydım sabrıma kendimde hayret ettim ama kilo vermenin mutluluğu yiyince duylan mutluluktan çok daha fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…