Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hiç zorlanmadım canım düşün oruçlu oruçlu spor bile yaptım tam tersi az yiyince nefes aldığımı hissettim e onca çabadan sonra eşimden ve çevremden aldığım iltifatlarda olunca değdi yani.

peki bu sene aynısını yapabilecekmisin canım yaaa çokk sıcak nasıl spor yapılırkii yaa
ama benim bu göbişi eritmem lazım yaa

irade meselesi cnm iradeni boğazını tuttumu bide beynine yerleştirdinmi tamam diyosun yemicem isterse ordu içinde ol yemiyosun ben 20 kg verdim marttan buyana herkes yerdi ben yemezdim günlerede bile yemedim. inşallah sende başlarsın

Hiç zorlanmadım canım düşün oruçlu oruçlu spor bile yaptım tam tersi az yiyince nefes aldığımı hissettim e onca çabadan sonra eşimden ve çevremden aldığım iltifatlarda olunca değdi yani.

haklısın cnm çevredekilerin farketmesi bile insana moral veriyo.
geçen gün ıspartaya gidince komşularr kız ne kadar vermişsin dediler daha 1 ay önce görmüşlerdi ozamandan buyana vermişim daha. çok hoşuma gitti.alkisalkisalkis

Gaza gelmek istiyorsanız sevmediğiniz birini düşünün kilonuza laf söyleyen ve çatlatmak istediğiniz birini ben inada vermiştim düşmanlarım çatlasın diye.Bu taktik çok işe yarıyor,mannak eşini sen yola getir kilolu olmanı istemiyorum falan de zayıf olsan ne gzüel olurdu de gaza getir eşini o almazsa eve sende yemezsin.

peki bu sene aynısını yapabilecekmisin canım yaaa çokk sıcak nasıl spor yapılırkii yaa

cnm sporsuzda eğer doktor diyetine uyarsan verebilirsin. ben spor yapamadığım için yinede verdim. hiç çıkmıycam bozmuycan yalnız

İnşaallah canım aslında bu sene iradem çok az ama vermem lazım memlekete gidicem ve çatlatmam gerekenler var:) Yalnız bu sene bebekde düşündüğüm için ağır spor diyet yapamıyorum.

Kızlarr motivasyon olarak begendıgınız zayıf ve bakımlı bır bayanın resmını buzdolabının uzerıne yapıstırın gercekten etkısı olacaktır

canım bencede hamilesin ya
o cizgi silik bile olsa hamilelik vardır diyo dr kaan kocatepe bence şimdi git ve kan testi yaptır mutlu haberi ver bizde burda kutlayalım

nasıl diyeyim sana rengi ucuk pembe ama testi eline alıp baktıgında farkediyosun 2. çizgiyi.....hani gözüne yaklaştırıp iyice bakmana gerek kalmıyo perşembe günü öleydi belli belirsizdi ıyıce yaklaştırıp bakıyodum ama bugun öle değil ne bileyim ya.......

Aynen canım öyle,ben geçenseneden beri bir zayıflama sitesine üyyeim ordaki arkadşalrımda sizden iyi olmasınlar çok destek verirler onların sayesinde verdim ben,ama sporsuz verince vücut sarkıyor cıvıyor spor çok sıklıaştırıyor ve yağın düşmanı kası oluşturuyor sporla yapılan diyetin sonucu daha kalıcı.

canım lütfen olumlu düşün yaaaaaaa karamsar olma korkma Rabbim ne yazdıysa o olur zaten ama lütfen iyiyi düşünn ya bence hamilesin sevin artıkkkkkkkkkkkkk

eşin yedikten sonra cok zorr gercekten benımkı aksamları abur cuburlarla sureklı yer hıc kılo almaz bendee onunla beraber yıyorum evlendıkten berı aldım bıraz malesef

Kızlar evde yürüyüş programı var egzersiz yani onun linkini sonra veriyim size indirip yaparsınzı çok eğlenceli ve kolay bir program,şimdi çıkmam lazım hoşçakalın.

mannakcım gülün dediği gibi irade meselesi biz tabiki destek veririz sana önemli olan kendi yasaklarına uyabilmen canım

Leslie sansone yürü ve incel programı google yazın çıkar.

Gelin hep beraber diyet yapalım cumadan cumaya tartılpı kilomuzu söyleyelim motive oluruz.

İnşaallah canım aslında bu sene iradem çok az ama vermem lazım memlekete gidicem ve çatlatmam gerekenler var:) Yalnız bu sene bebekde düşündüğüm için ağır spor diyet yapamıyorum.

ahhhh canım eşim çok yiyo yani ben neler diyorum ona ama yokkk nafile adam yemek yemeyi seviyo bede bi ara başladım çokk kararlıydım her sabah 7 gibi sahile çıkıp yürüyordum kayınvalidemle kocamı yatakta bırakıp ama oda bana inadına sevdiğim şeyleri alıyodu falan ayyy deli oluyordum sonrada hevesim gitti bıraktım herşeyi ya
dediğiniz gibi irade ççok önemli o bende yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…