Hiç zorlanmadım canım düşün oruçlu oruçlu spor bile yaptım tam tersi az yiyince nefes aldığımı hissettim e onca çabadan sonra eşimden ve çevremden aldığım iltifatlarda olunca değdi yani.
irade meselesi cnm iradeni boğazını tuttumu bide beynine yerleştirdinmi tamam diyosun yemicem isterse ordu içinde ol yemiyosun ben 20 kg verdim marttan buyana herkes yerdi ben yemezdim günlerede bile yemedim. inşallah sende başlarsınnolur benide gaza getirin yaaaaaaaa
bende vermek istiommmm
ama eşim çok yiyo ya ben yemeyincede kızıo ya
zaten insanı yanındaki kişi çok etkilermiş eğer yanındaki kişi şişmansa senide şişmansa senide şişmanlatma oranı çoooooook fazlaymışşşşş
Hiç zorlanmadım canım düşün oruçlu oruçlu spor bile yaptım tam tersi az yiyince nefes aldığımı hissettim e onca çabadan sonra eşimden ve çevremden aldığım iltifatlarda olunca değdi yani.
peki bu sene aynısını yapabilecekmisin canım yaaa çokk sıcak nasıl spor yapılırkii yaa
ama benim bu göbişi eritmem lazım yaa
peki bu sene aynısını yapabilecekmisin canım yaaa çokk sıcak nasıl spor yapılırkii yaa
ama benim bu göbişi eritmem lazım yaa
canım bencede hamilesin ya
o cizgi silik bile olsa hamilelik vardır diyo dr kaan kocatepe bence şimdi git ve kan testi yaptır mutlu haberi ver bizde burda kutlayalım
irade meselesi cnm iradeni boğazını tuttumu bide beynine yerleştirdinmi tamam diyosun yemicem isterse ordu içinde ol yemiyosun ben 20 kg verdim marttan buyana herkes yerdi ben yemezdim günlerede bile yemedim. inşallah sende başlarsın
oooooooooooooo 20 kilomu:1shok::1shok::1shok: canım süpersin yaa
kaç kiloydun kaça düştün tebrik ediyorum seni ya
irade meselesi cnm iradeni boğazını tuttumu bide beynine yerleştirdinmi tamam diyosun yemicem isterse ordu içinde ol yemiyosun ben 20 kg verdim marttan buyana herkes yerdi ben yemezdim günlerede bile yemedim. inşallah sende başlarsın
haklısın cnm çevredekilerin farketmesi bile insana moral veriyo.
geçen gün ıspartaya gidince komşularr kız ne kadar vermişsin dediler daha 1 ay önce görmüşlerdi ozamandan buyana vermişim daha. çok hoşuma gitti.alkisalkisalkis
nasıl diyeyim sana rengi ucuk pembe ama testi eline alıp baktıgında farkediyosun 2. çizgiyi.....hani gözüne yaklaştırıp iyice bakmana gerek kalmıyo perşembe günü öleydi belli belirsizdi ıyıce yaklaştırıp bakıyodum ama bugun öle değil ne bileyim ya.......
nolur benide gaza getirin yaaaaaaaa
bende vermek istiommmm
ama eşim çok yiyo ya ben yemeyincede kızıo ya
zaten insanı yanındaki kişi çok etkilermiş eğer yanındaki kişi şişmansa senide şişmansa senide şişmanlatma oranı çoooooook fazlaymışşşşş
oooooooooooooo 20 kilomu:1shok::1shok::1shok: canım süpersin yaa
kaç kiloydun kaça düştün tebrik ediyorum seni ya
ben 100 düm 80 e düştüm diyetisyen sayesinde cnm
Aynen canım öyle,ben geçenseneden beri bir zayıflama sitesine üyyeim ordaki arkadşalrımda sizden iyi olmasınlar çok destek verirler onların sayesinde verdim ben,ama sporsuz verince vücut sarkıyor cıvıyor spor çok sıklıaştırıyor ve yağın düşmanı kası oluşturuyor sporla yapılan diyetin sonucu daha kalıcı.
hmm 2008 de bende üyeydim 5. takıma 16 kilo vermiştim ayağım kırıldı geri aldım. sonra iyileşince yeniden başladım ama busefer diyetisyenle. o takıma bakmadım bidaha. amaçok faydası oluyo tartılıp bildiriyonya. devam et cnm.ama ben doğruluk payından şüpeliyim başkalarının. birinin gözümle gördüm yiyiyp yiyip de yemedim diye yazdığını sen devam et ama cnm
İnşaallah canım aslında bu sene iradem çok az ama vermem lazım memlekete gidicem ve çatlatmam gerekenler var:) Yalnız bu sene bebekde düşündüğüm için ağır spor diyet yapamıyorum.
Gelin hep beraber diyet yapalım cumadan cumaya tartılpı kilomuzu söyleyelim motive oluruz.
ben 100 düm 80 e düştüm diyetisyen sayesinde cnm
hmm 2008 de bende üyeydim 5. takıma 16 kilo vermiştim ayağım kırıldı geri aldım. sonra iyileşince yeniden başladım ama busefer diyetisyenle. o takıma bakmadım bidaha. amaçok faydası oluyo tartılıp bildiriyonya. devam et cnm.ama ben doğruluk payından şüpeliyim başkalarının. birinin gözümle gördüm yiyiyp yiyip de yemedim diye yazdığını sen devam et ama cnm
Gerçekten mi canım ya bak burda da karşılaştık ben senden sonra üye oldum,yiyip yemdim diyenler kendini kandırır ben yediklerimi hep yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?