Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm benim GECEN PERSEMBE YANİ 29 TEMMUZ regl günümdü.sadece sabah kalktıgımda pembe acayıp bır lekelenme oldu bende bıdahada ne gelen var ne gıden ......adetım 4 gun gecınde yaptım negatıftı.tam haftasına yaptım 1 haftalık gecıkmede bu silik çizgi cıktı.ama bugun daha gözle görülür .......

Canım eşimde bana aynıısnı yapıyordu kararlı olduğunu göster kilo aldıkça mutsuz olduğunu söyle şimdi yedirir yedirir iki gün sonra kilo alınca başının etini yer benden söylemesi,gel sen beni dinle başal diyete bak kilo verdikçe nasıl mutlu oluyrosun,ben tartıda 100 gr eksik görsem havalara uçuyorum.

Ben başalngıç kilomu ve hedef kilomu yazıyorum imazmızada ekleyelim bunu
Başlangıç: 58.6
Hedef: 51

ayy aksine eşim alışverişte sorar tatlı tarzı bişeyler alacakmısın diye ben hemen uzaklaştırırım ben al demeden almaz
eşim de istiyor zayıf olmamı haklı adam gelen turist kızları çöp gibi
bende kararlıyım bende akşmalrı bırakıp gidiyordum spora ama şimdi yüksek sezonda olduğumuz için vaktim olmuyor

canım yaaaaaa ben kendime hiç güvenmiyommmm bu kaşam bile misafirim gelecek yemeğe ilk günden yerim olmaz ya :gitme::gitme:
o yüzdenn ben şimdilik sizi takip etmeye devam ederim:gitme:

Gelin hep beraber diyet yapalım cumadan cumaya tartılpı kilomuzu söyleyelim motive oluruz.
valla kıslar sıkı diyete girmek isterim ama şuan bebek düşünürken aşırı diyetlerde gebeliği engellermiş doktor söyledi. ben şuan kilomu koruma yolundayım
siz başlayabilirsiniz. her gıdadan az az yiyorum.

kıslar bu topik bebiş istediğimiz için isterseniz diyet topiğine yeni topik açalım oradan yazalım kilolarımızı ne dersiniz

Tamam kızlar şimdi vaktim yok sonra imzama eklemeye çalışıcam gazamız mübarek olsun ben çıkıyorum.

Olabilir canım benim zaten üye olduğum bir site var isterseniz sizde üye olun oraya ya da buranında var diyet bölümü oraya aç ceylin ama ben şimdi çıkyorum senle irtibat kurarım girince.

Gül ben senle aynı takımda değildim ama aynı siteye üyeymişiz şaşıdım yani,bende sıkı diyet yapmıyorum hamilelik öncesi diyetler var süt ürünlerini çok tüketiyorum her gıdadan alıyorum şok diyet yapmıyorum.

eflal ..................Başlangıç: 58 kg ............Hedef: 51 kg
ceylin33.............başlangıç :80 kg ............hedef :65 kg

hadi kıslar sizdende bekliyoruz

bende çıkıom kızlar annemler yemeğe gelecek hazırlık yapmam lazım sizinle tanışztığıma çok memnunoldum görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…