ne kaynatıyonuz bakimmmm
gıcık bir müşteri geldide yazamadım
usakcım pek heveslenme cnm. öyle çooook az görünüp testte snra adet olan çoook gördüm snra üzülme diesöylüyom cnm inşallah yanılırızda hamilesinidr.
ahhhh canım eşim çok yiyo yani ben neler diyorum ona ama yokkk nafile adam yemek yemeyi seviyo bede bi ara başladım çokk kararlıydım her sabah 7 gibi sahile çıkıp yürüyordum kayınvalidemle kocamı yatakta bırakıp ama oda bana inadına sevdiğim şeyleri alıyodu falan ayyy deli oluyordum sonrada hevesim gitti bıraktım herşeyi ya
dediğiniz gibi irade ççok önemli o bende yok ya
ahhhh canım eşim çok yiyo yani ben neler diyorum ona ama yokkk nafile adam yemek yemeyi seviyo bede bi ara başladım çokk kararlıydım her sabah 7 gibi sahile çıkıp yürüyordum kayınvalidemle kocamı yatakta bırakıp ama oda bana inadına sevdiğim şeyleri alıyodu falan ayyy deli oluyordum sonrada hevesim gitti bıraktım herşeyi ya
dediğiniz gibi irade ççok önemli o bende yok ya
Canım eşimde bana aynıısnı yapıyordu kararlı olduğunu göster kilo aldıkça mutsuz olduğunu söyle şimdi yedirir yedirir iki gün sonra kilo alınca başının etini yer benden söylemesi,gel sen beni dinle başal diyete bak kilo verdikçe nasıl mutlu oluyrosun,ben tartıda 100 gr eksik görsem havalara uçuyorum.
valla kıslar sıkı diyete girmek isterim ama şuan bebek düşünürken aşırı diyetlerde gebeliği engellermiş doktor söyledi. ben şuan kilomu koruma yolundayımGelin hep beraber diyet yapalım cumadan cumaya tartılpı kilomuzu söyleyelim motive oluruz.
cnm sendemi 5 takımdaydın. bende hep dürüst oldum.Gerçekten mi canım ya bak burda da karşılaştık ben senden sonra üye oldum,yiyip yemdim diyenler kendini kandırır ben yediklerimi hep yazıyorum.
cnm benim GECEN PERSEMBE YANİ 29 TEMMUZ regl günümdü.sadece sabah kalktıgımda pembe acayıp bır lekelenme oldu bende bıdahada ne gelen var ne gıden ......adetım 4 gun gecınde yaptım negatıftı.tam haftasına yaptım 1 haftalık gecıkmede bu silik çizgi cıktı.ama bugun daha gözle görülür .......
hmm o zaman gebelik olasıığı yüksek son testinde daha belirginse hamile olabilirsin o lekede üstüne görme olailir. ve aradan baya geçmiş9 gün olmuş. bence kan testi yaptır cnm
Tamam kızlar şimdi vaktim yok sonra imzama eklemeye çalışıcam gazamız mübarek olsun ben çıkıyorum.
bende çıkıom kızlar annemler yemeğe gelecek hazırlık yapmam lazım sizinle tanışztığıma çok memnunoldum görüşmek üzere
görüşmek üzere canımm kolay gelsin sana öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?