Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evt cnm kader arkadaşım benim.turkbayragi ee sen neden kavga ettin eşinle bakim fazla okuyamadımbilmiyorumkismile

canım ben geçen ay kan testi için hastaneye gidecektim ortak iş arkadaşımız bırakmıştı ve eşime söyleme demiştim yok yere ümitlendirmemek için ama arkadaşı eşime laf arasında söylemiş oda çok kızdı neden yalan söyledin ben sana güvenemeyecek miyim gittin madem neden otobüsle gitmedinde adamın götürmesine izin verdin diye kızdıı haklı tabikiiiii ama şimdi barıştık hala kırgınım sana deyip duruyor

Hoşbuldum canım dr gitmişsin bir sorun çıkmadığına sevindim inşallah bebeğin sana biran önce gelir
evt cnm saol sorun çıkmadı kısa zamanda hamile kalırsın dedi dr. kendinden çok emin.

ee adam haklı cnm. benimkide olsa kızardı. birazda naz yapıyo kırgınım diyip. ama iyi sonuç güzel barışmışsınız.sevindim oluyo böyle ieylerya her ailede.

suçlu oldukmu nasıda bişi demeyiz ama eğer karşı taraf suçlu olsun bak nasıl uzatırda uzatırız. şahsen ben öyleyim:lepi:
ay 2 gün yoktumya ne iş birikmiş hem çalışıyom hem yazışıyomşakkıdı

cnm burlarda avkat yada mali müşavir tanıdığın varmı eşimin eski işiyle ilgii sorularım var sorcağım.

ben geldim şekerler kaydirigubbakcemile2 ay uyudum kendime geldim vallahi bir kaç gündür böyle akşamüstü çok uykum geliyor GÜL canım bir rüya gördüm yorum yaparsan sevnirim canım ramazan ayındaymışız bütün aile iftar sofrasındayız eşimin ailesi benim ailem falan herkes orucunu açmak için beklerken ben farkında olmadan orucumu bozuyorum herkes sen ne yaptın diyor bende koşarak banyoya gidip ağzımı güzelce çalkalıyorum suyu yutmadan bir kaç kişide orucun kabul olur yine korkma bozulmadı falan diyordu acaba ne demek yaa

maşallah sana
haklısın canım yha karşı taraf olsa çenemiz kapanmaz ama be alıştımartık pek bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…