hayr olsun cnm rüyan güzel evinize bereket gelcek demek. sen yemek ver mutlaka ramazanda.ibadete yönelmeni gerektiren bir rüya. oruç tutman için.ben geldim şekerler kaydirigubbakcemile2 ay uyudum kendime geldim vallahi bir kaç gündür böyle akşamüstü çok uykum geliyor GÜL canım bir rüya gördüm yorum yaparsan sevnirim canım ramazan ayındaymışız bütün aile iftar sofrasındayız eşimin ailesi benim ailem falan herkes orucunu açmak için beklerken ben farkında olmadan orucumu bozuyorum herkes sen ne yaptın diyor bende koşarak banyoya gidip ağzımı güzelce çalkalıyorum suyu yutmadan bir kaç kişide orucun kabul olur yine korkma bozulmadı falan diyordu acaba ne demek yaa
amann boşver erkeklerin sorunu isteği derdi bitmez. benimki çocuk gibi ben güdüyom onu. kaydirigubbakcemilemaşallah sana
haklısın canım yha karşı taraf olsa çenemiz kapanmaz ama be alıştımartık pek bişey demiyorum
a.s. cnm iyiz sen yani sadece ben varım herhalde
iyiyiz canım sen nasılsın sen hamileydin değilmi nasıl gidiyor hamilelik
iyiyim canım sen nasılsın geçmişi okudumda baya kaynıtmışsınız bir diyettir gidiyo valla kaydirigubbakcemile3 uyudum kendime geldim ama hamileliğide iyice düşünmeye başladım bir kaç gündür çok uykum geliyor çünkü akşamüstü normalde ben hayatta uyumam akşamüstü çünkü uykum olmaz şimdi saat 3-4 gibi gözümü açamıyorum uykudan böyle kolumu kıpırdatıcak halim kalmıyor resmen
cnm vücut bir gün uyusun ertesi gün aynı saatte uykusunu getiriyo ama inşallah dilediğin gibidir hamilesindir.
ceylincim bişi yazdım sana avukat eya mali müşavir diye okumadınmı
cnm çook geçmiş olsun neyin vardı dikkat et kendine allahım inşallah banada ikiz verir çoook istiyoımevet hamileydim ikiz bebeklerim olcak.allahın izniyle.çok rahatsızlandım.hastanede yattım dün çıktım daha.dinleniyorum bol bol.şükür birazdaha iyiyim.
allah kabul etsin cnm işde teretdütsüz kalman rüyana girmiş. karar vermen için tutamam diyonya rüyanda bozduruyolar. sen ne okuyosun cnmGülcüm ben her ramazanda eşimin bütün sülalesini arkadaşlarını iftara alırım allah nasip ederse bu ramazanda alıcam oruç tutmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorumda ders çalışabilirmiyim diye bakalım bir kaçgün denicem tutunca ders çalışabilirsem devam ederim ama biraz zor gibi ben aç karnına hiç birşey yapamam çünkü
evet hamileydim ikiz bebeklerim olcak.allahın izniyle.çok rahatsızlandım.hastanede yattım dün çıktım daha.dinleniyorum bol bol.şükür birazdaha iyiyim.
cnm burlarda avkat yada mali müşavir tanıdığın varmı eşimin eski işiyle ilgii sorularım var sorcağım.
tmm cnm saolyok canım yhaa burda kimseyi tanımıyorum kii bende
selam hoş geldinmerhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
ceylincim yazdım oraya canım
hoşbulduk bende bebeği olması için çabalayanlar kervanına katıldı sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?