Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayr olsun cnm rüyan güzel evinize bereket gelcek demek. sen yemek ver mutlaka ramazanda.ibadete yönelmeni gerektiren bir rüya. oruç tutman için.

maşallah sana
haklısın canım yha karşı taraf olsa çenemiz kapanmaz ama be alıştımartık pek bişey demiyorum
amann boşver erkeklerin sorunu isteği derdi bitmez. benimki çocuk gibi ben güdüyom onu. kaydirigubbakcemile

pelincim sen diyettesin canım biz diyet gruplarına topik açtık haydi hanımlar deneyimlerimizi paylaşalım diye
başlangıç kilomuzu ve hedef kilomuzu yazıyoruz sende katılmak istermisin canım

iyiyim canım sen nasılsın geçmişi okudumda baya kaynıtmışsınız bir diyettir gidiyo valla kaydirigubbakcemile3 uyudum kendime geldim ama hamileliğide iyice düşünmeye başladım bir kaç gündür çok uykum geliyor çünkü akşamüstü normalde ben hayatta uyumam akşamüstü çünkü uykum olmaz şimdi saat 3-4 gibi gözümü açamıyorum uykudan böyle kolumu kıpırdatıcak halim kalmıyor resmen

Gülcüm ben her ramazanda eşimin bütün sülalesini arkadaşlarını iftara alırım allah nasip ederse bu ramazanda alıcam oruç tutmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorumda ders çalışabilirmiyim diye bakalım bir kaçgün denicem tutunca ders çalışabilirsem devam ederim ama biraz zor gibi ben aç karnına hiç birşey yapamam çünkü

cnm vücut bir gün uyusun ertesi gün aynı saatte uykusunu getiriyo ama inşallah dilediğin gibidir hamilesindir.

ceylincim bişi yazdım sana avukat eya mali müşavir diye okumadınmı

evet hamileydim ikiz bebeklerim olcak.allahın izniyle.çok rahatsızlandım.hastanede yattım dün çıktım daha.dinleniyorum bol bol.şükür birazdaha iyiyim.
cnm çook geçmiş olsun neyin vardı dikkat et kendine allahım inşallah banada ikiz verir çoook istiyoım

allah kabul etsin cnm işde teretdütsüz kalman rüyana girmiş. karar vermen için tutamam diyonya rüyanda bozduruyolar. sen ne okuyosun cnm

evet hamileydim ikiz bebeklerim olcak.allahın izniyle.çok rahatsızlandım.hastanede yattım dün çıktım daha.dinleniyorum bol bol.şükür birazdaha iyiyim.

aayy ne güzel yaa bi de ikiz allah bizlerede nasip eder inşallah eee ikiz annesi olmak kolay değil derler yat canım hep kolay mı sen iki tane bebiş taşıyorsun :CüvCüv::CüvCüv:

ceylincim yazdım oraya canım

saol canım bende liste yaptımda burdaki gibi her cuma tarılıp kilolarımızı yazacağız yapttığımız diyet işe yarıyor mu göreceğiz canım aslında diyete başlama tarihini de yazsak nasıl olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…