saol canım bende liste yaptımda burdaki gibi her cuma tarılıp kilolarımızı yazacağız yapttığımız diyet işe yarıyor mu göreceğiz canım aslında diyete başlama tarihini de yazsak nasıl olur tatlım
kendinden bahsedermisin biraz canım yaş kaç kaç yıllık evlisin ne kadardır bebek istiyorsun falan........
tamam canım sorun değil sen o zaman söylersin canım evet ne zaman başladın canım 2. gün dimi bu gün
Devlet hastanesinde acile gidersem yaparlarmı fikri olan varmı
evet canım ben burda kaç kere söyledim ben hep acilde yaptırıyorum hem 45 dk da çıkıyor sonuç inşallah sende güzel haberler verirsin bize
canım ben altı yıldır evliyim ve çocuk için iki aydır bekliyorum.henüz bişey yok.inşallah bu ay kısmetse.ne zormuş ayol.:ecrin_bebek:[/QUOT canım daha 2 ay olmuş burda neler var bir bilsen hiç stres yapma canım doktorlar bile 1 senede olmazsa tedaviye başlıyorlar tabi yaşın müsaitse beklemeye canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Hadi kızlar sizden cevap bekliyorum çıkmak için
Sağol canım cevap çıkar çıkmaz size de yazıcam bayy bana dua edin
Devlet hastanesinde acile gidersem yaparlarmı fikri olan varmı
canım ben altı yıldır evliyim ve çocuk için iki aydır bekliyorum.henüz bişey yok.inşallah bu ay kısmetse.ne zormuş ayol.:ecrin_bebek:[/QUOT canım daha 2 ay olmuş burda neler var bir bilsen hiç stres yapma canım doktorlar bile 1 senede olmazsa tedaviye başlıyorlar tabi yaşın müsaitse beklemeye canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
otuz yaşındayım ben yani beklemek zor geliyor.sağlık problemimde yok çok şükür. birde ben korunmuyordum hiç oyüzden her an gelebilir sanki öyle hissediyorum.
gülüm topiğe geldin yazmadan kayboldun canımm
otuz yaşındayım ben yani beklemek zor geliyor.sağlık problemimde yok çok şükür. birde ben korunmuyordum hiç oyüzden her an gelebilir sanki öyle hissediyorum.
inş canım meleğine en kısa sürede kavuşursun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?