Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet bende özledim.o hep orda biryerde varmış ve seni bekliyormuş gibi değilmi.biryerde okumuştum ve diyorduki; bebekler ruhani dünyada annelerini kendileri seçerlermiş.seni annesi olarak seçen bebek, onu dünyaya getirmeni beklermiş .Acaba beni neden seçti beimki?

kocişi aradım şimdi test alsana diye artık düşünme bırak hayırlısı ne ise o olsun diyor biraz daha bekle sabret diyor almam şimdi dedi ooofff anlamıyor beni dayanamıyorum diyorum sonra yine sen üzülüyorsun diyor yani yapamicam bugün test oooffffffffffff

hoşgeldin canımmm ne olsun sohbet ediyoruz sen ne yapıyorsun yiğenimiz nasıl

daha cok küçük teyzesi ya gösteremiyor kendini yerimseniben
bayaadır giremedim siz napıyonuz bakalım biara gelmiştim eşinle durumun nasıl bi bozuşmuştunuz galiba yanlış hatırlammıyorsam dimi canım? (inşallah durum tatlıya bağlanmıstır) :Saruboceq:

tatlıya bağlandı canım iyiyiz çok şükür teyzesi yesin onu canım benimmm :CüvCüv::CüvCüv:

slmmmmm ben geldim..boshayallersmile napıyonuz bakalım
buarada sayfa 600 e varmıs heee

hoşgeldin canım napalım işte kızlara beni tutun diyorum test yapmamak için eyvahedigeldismile sen nasılsın bebiş nasıl kendini nasıl hissediyorsun bulantın falan var mı

selammmm hatice gelmiş gitmiş..
bende 2 kere tattım ama birinde iyice tattım diyebilirim düşmeden önce hissediyordum oynadığını anlatılmaz bir duygu allah tekrar yaşatsın rabbim. şimdi yasak kalktıya benide heyecan sardı.

tatlıya bağlandı canım iyiyiz çok şükür teyzesi yesin onu canım benimmm :CüvCüv::CüvCüv:

ewet canım görmek için gün geciriyorum bende oyüzden birazcık bozugum ama sonucta o benimleya oda güzel. dün dr a gittim 15 gün sonra bidaha gidicem newar neyok bakalım hamileler ne alemde ? yerimseniben

hoşgeldin canım napalım işte kızlara beni tutun diyorum test yapmamak için eyvahedigeldismile sen nasılsın bebiş nasıl kendini nasıl hissediyorsun bulantın falan var mı

hoşbulduk canım ben tutayım seni eşin doğru söylemiş sonra üzülürsün sabrın sonu selamettir canım:teselli: bende senin gibi çok test yaptım esim artık almadı üzülüyorum die ve sonunda aldırmıştım aklinialirimsmile

meraba canım yasağının kalktığına sewindim hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq:
inşallah tekrar tadarsın üzülme :1hug:

senin kaç gün gecikince çıktı canım idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…