Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaa o nasıl oluyo ozaman test mi yanlış 2. çizgi çıkmış

bıraz suratım duştu hiç adebelirtisi yok bakalım zaten eylul gelsin bana doktor yolları gorundu

Senin regl ne zaman ki canım ben iki defa yaptım bu ay test ikisinde de gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm canım ama sonu hüsran

O halde canım çarşamba yada perşembe günün galiba benimde artık eylül ayına kaldı ama ben bu ay olmasını çok istiyordum

O halde canım çarşamba yada perşembe günün galiba benimde artık eylül ayına kaldı ama ben bu ay olmasını çok istiyordum

yane aynen olee bende nedense çok umutlanmıştı hanı adet belirtisi yoktu normalde ben fena olırum gogusler sızlar falan belim agrır bunlar olmayınca ole sandım

hoşbulduk kızlar ama ben çıkıyorum ders çalışıyordumda şöyle bir girip bakim dedim artık pek sık giremem bundan sonra sınavlarım yaklaştı kendinize iyi bakın şekerler görüşmek üzere opuyorumnanaktan

yane aynen olee bende nedense çok umutlanmıştı hanı adet belirtisi yoktu normalde ben fena olırum gogusler sızlar falan belim agrır bunlar olmayınca ole sandım

Canım vücudumuz bizimle oyun oynuyor ben son üç aydır hiç yaşamadigim şeyleri yaşadım ama hala bişey yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…