Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

işyerine gitmiştim eşime süpriz yapmaya sonra alısverişefılan gıttık gezdık dolaştık eve yenı geldım kusura bakmayın yazamadım

aaayyy uşakcım tam çıkuyordum şok oldum vallahi çok sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini canım darısı başımıza

işyerine gitmiştim eşime süpriz yapmaya sonra alısverişefılan gıttık gezdık dolaştık eve yenı geldım kusura bakmayın yazamadım

Ay canım çok sevindim değerim kaç çıktı canım saat 3 den beri seni bekliyorum canım iyi yapmışsın eşinin tepkisi nasıl oldu canım ayyy çok sevindim sorularım da çok oldu ama

155.47 cıktı daha cok yenıymıs 10 gun sonra gel kan tahlılı tekrar yapılacakmıs deger 2ye 3e katlarmıs

yazdıklarınız cok gec gelıyo cogunu gormeyebılıyorum darılmayın kac haftalık oluyoki 155.47bilen varmı

sat a gore 1temmuz du satım....ama gec yumurtladım yada gec dollendı galıba....cunku adetten once hep negatıftııı

neyse kızlar ınternetten bakarım yemek yıyecegız öpüldü nüzzzzzzz yarın gorusuruzzzz hepınıze cokk tsk ederım yanımda oldugunuz ıcınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…