Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hkızlar ben geldim siz yoksunuz buarada beni listenizden çıkarmışınız ya aşk olsun çok üzüldüm çok

arkadaşlar benide listeye eklerseniz çok sevinirim bende düşük yaptım 2 hafta önce 3 ay sonra çalışmalara tekrar başlayacağım.

uşakcım tebrik ederim canım darısı bebiş isteyen annelerin başına canımm
rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımm inşşşş

sabahdan ilk aklıma gelen usak oldu yazmıştır inş. die dua ederken baktım yazmış veeee çook sevindim ya usakcım allah kucağına almak nasip etsin cnm bizlerede dua et. çok güzel bir haber ya:teytey::teytey::teytey:

gunaydııın hatunlar herkes burda bu sabah ne guzel..
usaga cok sevındım hayırlısıyla kucagına da alır ınsallah..
ne var en yok kızlar ..

Ayyy kızlar gece çok kötüydüm bel ve kaşık ağrısıdan duramadım en son dayanamadim ağrı kesici içtim rahat uyumusum en son ben ağrı kesiciyi içeli bir sene olmuştur normelde kolay kolay ilaç içmem düşünün yani

kızlar pazar günü eşim beni kırmıştı biraz dün barışalım diye bana sürpriz yapıp muhabbet kuşu almış çok mutlu oldum bugün kü neşem o yüzden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…