Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım çok fazla ilaç almamaya çalış
ben bebek düşündüğümden beri doktorum bana ağrı kesici de dahil olmak üzere her türlü ilacı yasakladı

Kızlar dün bazı hesaplar yaptım ve eylülde de benden umutlanmayim çünki tam yumurtlama günümde eşim gece çalışicak eeee gündüzleri de oruçlu olucaz yani pek umudum yok benim

Kızlar dün bazı hesaplar yaptım ve eylülde de benden umutlanmayim çünki tam yumurtlama günümde eşim gece çalışicak eeee gündüzleri de oruçlu olucaz yani pek umudum yok benim

güzelim yumurtlama gününden 3-4 gün öncesi ve sonrasıda tutma ihtimali var gün aşırı yaptınmı tutar cnm bnim eşimde 1 gece evde 1 gece çalışıyo. ister istemez bizde programlı olcak

güzelim yumurtlama gününden 3-4 gün öncesi ve sonrasıda tutma ihtimali var gün aşırı yaptınmı tutar cnm bnim eşimde 1 gece evde 1 gece çalışıyo. ister istemez bizde programlı olcak

Canım benim eşim 2şer gün dönüşümlü çalışıyor yani 2gündüz 2gece 2günde evde oluyor yani gün aşırı da olmuyor bilmiyorum gerçi rabbim nasip ettikten sonra bir seferde bile olur ama

Bu ay pek düşünmeye fırsatında olmaz zaten hem ramazandan hemde kardeşimin düğünü için cegiz işleri filan var onlarla ilgilenirim bir ay boyunca nasip artık

ay ilgilen esracım kendine başka bişeyler bul ki sürekli aklında olmasın
bak eşim dün bana muhabbet kuşu almıştı habire onla ilgilendik aklımız hep ondaydı yani
ufacık kuş bile oyalıyor insanı

evt evde meşgale oldumu he kavga etcek hemde düşüncek zaman bulamıyon. uzun zamandır bende istiyodum ya balık ya kuş ama çalışınca olmuycak kuş evde sıcakdan mahvolur.

Ayy balık neysede ben kuştan korkuyorum bekarken annemlerde de muhabbet kuşu vardı kaderini açtıklarında kuş uçtukça ben evde çığlık atardım benim üstüme konacak diye

evt evde meşgale oldumu he kavga etcek hemde düşüncek zaman bulamıyon. uzun zamandır bende istiyodum ya balık ya kuş ama çalışınca olmuycak kuş evde sıcakdan mahvolur.

ewet gülcüm bende sıcaktan mahvolur diye düşündüm güneş görmeyen bi balkonum var oraya koydum bugünlük ama daha sıcak olursa artık kayınvalidemlere indircem sabahları akşamda alcam yanıma bende balık çok istiyordum eşim onu da alırım sana dedi

Ben herşeyden korkarım köpek kuş ne varsa aklınızda halamlarin köpeği vardı birgün onlara gittim kardeşim köpeği tutuyordu kurtuldu köpek yanıma geldi bana degmesi ile ben sinir kirizi geçirdim orda acayip çok korkuyorum yani

ne düşünceli kocan varmış balıkda alıcak yeterki benle uğraşmada balıkla kuşlamı uğraş diyo:roflol::roflol: şaka şaka. balık alırım bende eskiden çok besledim balık kuş. konuşturmuştum bile babanne diyodu neler neler öğretmiştim.

cnm küçüklükden gelen bir korku demekki. her insan sevemiyo hayvanları.

esracım alemsin valla köpekten bende korkarım ama kuştan korkulmaz kız
benimde bekarken vardı bi kuşum benim sesimi duyunca gelir omzuma konar aşkım der öperdi beni
tabi ona aşkım demeyi ve öpmeyi ben alışıtırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…