ne düşünceli kocan varmış balıkda alıcak yeterki benle uğraşmada balıkla kuşlamı uğraş diyo:roflol::roflol: şaka şaka. balık alırım bende eskiden çok besledim balık kuş. konuşturmuştum bile babanne diyodu neler neler öğretmiştim.
cnm küçüklükden gelen bir korku demekki. her insan sevemiyo hayvanları.
cevap gönderdim bak bi cnm olmassa bidaha göndereyimgülll özelden yazdım okumadın mı şekerim
ben geldim kıslarrr
ne düşünceli kocan varmış balıkda alıcak yeterki benle uğraşmada balıkla kuşlamı uğraş diyo:roflol::roflol: şaka şaka. balık alırım bende eskiden çok besledim balık kuş. konuşturmuştum bile babanne diyodu neler neler öğretmiştim.
ayy gülüm alemsin walla ya pazar günü beni çok kırmıştı dünde gönlümü almak için kuş almış bana
gülll bitanem ne güzel yorumlamışsın ya içim kıpır kıpır oldu ayy çok şükür inş.öyle olur
ağzına sağlık gülümmm senin için aynı dileklerde bulunucamm
kızlar bişi sorcam sıra bende artıkımm yasak kalktıya....
ben adet olmadımya ilaç alıyom söktürücü.. e bu arada boşda durmuyoz zaten 1,5 yasaktı. gebelik olma şansı olurmuki acaba. korunalımmıki
gülcüm keşke doktoruna sorsaydın ya ameliyatla düşük çok farklı düşükten hemen sonra hamile kalsanda çok büyük problem olmuyor ama ameliyatı bilemicem hemde adet söktürücü kullanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?