Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

4-5 yaşlarında kendim vardı koltuk altıma alıp gezdirirdim onu hatırlıyorum ama şimdi korkuyorum nedense vardır bilinç altında birşey ama bilmiyorum mesela sokak hayvanlarından korkmam (tabiki gündüzleri akşam onlarda yabani oluyorlar) çünki onlar bir köşede yatıyorlar insana yaklaşmıyorlar

ama şöyle bişey var esracım
bilirsin köpeklerin koku alma duyusu çok gelişmiştir zi köpekten korktuğumuz zaman vücudumuzda korku hormonu salgılanıyor ve sadece köpeklerin hissedebileceği bi koku çıkıyor vücudumuzdan köpek o kokuyu alınca saldırganlaşıyor şimdi ben köpek görsem aklıma bunu getirip korkmamaya çalışıyorum sende dene işe yarıyor

gülll bitanem ne güzel yorumlamışsın ya içim kıpır kıpır oldu ayy çok şükür inş.öyle olur
ağzına sağlık gülümmm senin için aynı dileklerde bulunucamm

kızlar bişi sorcam sıra bende artıkımm yasak kalktıya....
ben adet olmadımya ilaç alıyom söktürücü.. e bu arada boşda durmuyoz zaten 1,5 yasaktı. gebelik olma şansı olurmuki acaba. korunalımmıki

gülcüm keşke doktoruna sorsaydın ya ameliyatla düşük çok farklı düşükten hemen sonra hamile kalsanda çok büyük problem olmuyor ama ameliyatı bilemicem hemde adet söktürücü kullanırken

gülcüm keşke doktoruna sorsaydın ya ameliyatla düşük çok farklı düşükten hemen sonra hamile kalsanda çok büyük problem olmuyor ama ameliyatı bilemicem hemde adet söktürücü kullanırken

doktor korun fln demedi zaten yasak vardı bitti. doktora kalsa hemen hamile kalcam ama adet sonrasımı öncesimi bilemedim. ilaç bugü bitiyo bakalım adet nezaman olcam bide olmazda hamile kalırmıyımki. hamile kalmamın ameliyete sakıncası yokmuş.aman beee saldım çayıra mevlam gayıra...yasakkelime gökten bedava kasnak düşse biri benim kafama geçmez nerde bende o şans hemen bikerede hamile kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…